Internet Domowy T-Mobile droższy o 4 zł na miesiąc

Najważniejsze | Newsy
Opinie: 19
Opinie: 19

T-Mobile podwyższył ceny swojego hitu sprzedażowego, czyli oferty Internet Domowy T-Mobile.

Oferta z prędkością 20 Mbits jest droższa i zamiast 45 zł kosztuje od dziś 49 zł.

Oferta z prędkością 60 Mbits podrożała z 55 do 59 zł.

T-Mobile skrócił także z 30 dni czas testów usługi. Od 3 stycznia Internet Domowy T-Mobile można testować przez 14 dni.

Nasze pierwsze wrażenia z korzystania z tej usługi opisaliśmy tutaj

Materiały dodatkowe:

Opinie:

Opinie archiwalne (19):

Komentuj

Komentarze / 19

Dodaj komentarz
  • Users Avatars Mini
    nowe LIMITY T-Mobile pisze: 2018-01-03 19:59
    Od 6 października w ofertach abonamentowej i na kartę T-Mobile obowiązują nowe regulaminy świadczenia usług telekomunikacyjnych. Operator jasno określa w nich jak dużo trzeba wysłać wiadomości SMS/MMS, by mogła być naliczona kara 1500 zł (osoby prywatne) lub nawet 5000 zł (firmy). Tak wysokie kary dotyczą zarówno oferty na kartę, jak i abonamentowej. Na ile możemy sobie bezkarnie pozwolić? Poniżej przedstawiamy limity dla usług krajowych (takie same w ofercie abonamentowej i na kartę). Szczególnie zastanawiać mogą SMS-y, których limit przy kodowaniu polskich znaków spokojnie można podzielić przez 2 (do 70 znaków na SMS). Limity miesięczne (oferta na kartę) lub na cykl rozliczeniowy (abonament): wysyłanie ponad 500 wiadomości SMS/MMS dziennie przez ponad 3 dni w miesiącu (firmy 750), maksymalnie 5000 wiadomości SMS/MMS miesięcznie (firmy 10000), połączenia i wiadomości SMS/MMS na maksymalnie 500 numerów w miesięcznie (firmy 750), połączenia głosowe trwające łącznie 8h dziennie przez ponad 3 dni w miesiącu (firmy 12h) T-Mobile PL: przypominamy, że nowy regulamin świadczenia usług dotyczy umów zawartych od 6 października
    4
  • Users Avatars Mini
    Patrax pisze: 2018-01-03 20:23
    niedługo będzie że wprowadzą limity po tym operatorze to wszystkiego można się spodziewać
    2
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2018-01-03 20:31
    Zgadza się wszystko niestety, na screenie więcej szczegółów. http://prntscr.com/hvnq1q
    3
  • Users Avatars Mini
    test pisze: 2018-01-03 20:43
    Testowałem ostatnio na swój użytek internet od T-mobile w moim mieście. (świętokrzyskie, miasto 45tys.) 5-10MB/s. Dziękuję.
    0
  • Users Avatars Mini
    Ckg pisze: 2018-01-03 20:44
    Ciekawe uwagi
    0
  • Users Avatars Mini
    tyrru pisze: 2018-01-03 20:57
    taka podwyzka nic nie zmienia, brak konkurencji, szybkie lacze- testowalem, stosunkowo niska cena kazdy polaczek bedzie sie czepial ze ma zaplacic te 4 zlotowki wieken a nie pomyslio ze i ttak dostaje cos dobrego
    0
  • Users Avatars Mini
    Japa pisze: 2018-01-03 21:09
    Nie zdziwie się jak znów wprowadzą 4gr za sprawdzenie stanu konta w prepaid.
    3
  • Users Avatars Mini
    anty klient t-szambo pisze: 2018-01-03 22:07
    z firmy trzeba się wynosić i tyle.
    0
  • Users Avatars Mini
    pabloki pisze: 2018-01-03 22:09
    Jest postęp hiperinflacyjny było 4 grosze jest 4 zł . Ale to pewnie dlatego by dział doświadczania klienta miał się czym zajmować.
    6
  • Users Avatars Mini
    iphoneski pisze: 2018-01-04 06:05
    Ten operator nie jest w stanie niczym mnie zaskoczyć. Nieprzewidywalny jest o tyle dlatego ostrożnie trzeba podchodzić do podpisywania umów z nimi a najlepiej nie podpisywać umów. Jedyne rozwiązanie, to bojkot a wtedy jak będą mieć 8mln abonentów podczas, kiedy pozostali po 16mln, to może kolejnemu prezesowi zaświta w głowie i zrozumie przyczyny takiego stanu rzeczy. T-MOBILE niech zajmie się tylko dzierżawą infrastruktury, o reszcie usług nie mają pojęcia.
    4
  • Users Avatars Mini
    de telekom pisze: 2018-01-04 07:25
    pazerne polaczki chialby miec za free i mega szybkie lacze. dobrze T-mobile !! jakoscia przebijacie 2 plusa wiec cena powinna byc min 70-90 zl
    -3
  • Users Avatars Mini
    de telekom pisze: 2018-01-04 07:33
    iphoneski ty chyba jescze w gimnazjum jestes chcesz bojkotowac t-mobile? buhahahahahahahahaahaha poprawiłes mi humor hahahaha za kilka lat wszyscy będziecie w t-mobile lub innym niemieckim tekomie
    -3
  • Users Avatars Mini
    Pitek pisze: 2018-01-04 09:13
    Wrzask w Cebulandii prawie jak po podwyżkach cen alkoholu na Białorusi ;-)
    -1
  • Users Avatars Mini
    tomeck pisze: 2018-01-04 10:01
    Dziwny ruch, bo w tej cenie mamy internet po kablu. Więc teraz ta oferta nie ma sensu.
    0
  • Users Avatars Mini
    Jarek pisze: 2018-01-04 10:20
    wydaje mi sie ze jak ktos ma opcje kabel to nie wybiera mobilnego. Mowimy tu o ludziach gdzie kabel to orange z maksz do 10
    2
  • Users Avatars Mini
    de telekom pisze: 2018-01-04 10:26
    myślę ze jak t-mobile zobaczy co Wy tu wypisujecie to już portal nie będzie miał reklamodawcy. może czas zapodac im linka na fb
    0
  • Users Avatars Mini
    piotr pisze: 2018-01-04 16:04
    Wszyscy którzy narzekają podajcie alternatywę w tej cenie albo podobnej z chęcią wezmę
    2
  • Users Avatars Mini
    kams99 pisze: 2018-01-04 17:35
    No tak tak, bo najlepiej lećcie wszyscy do Playa i kupcie net za 50 zł i przestańcie korzystac po 100 gb.
    0
  • Users Avatars Mini
    Orange 25 pisze: 2018-01-04 17:46
    Orange Free na kartę, za 25 zł nielimitowane rozmowy, sms i 50 GB
    1

Rekomendowane: