iPhone X - są już pierwsze wstępne recenzje wideo

Newsy
Opinie: 15
Opinie: 15

W internecie pojawiają się pierwsze recenzje iPhone X.

Klienci otrzymają ten smartfon dopiero 3 listopada, ale Apple zorganizował dla dziennikarzy, blogerów i vlogerów z USA specjalne prezentacje w Nowym Jorku.

Inne informacje o smartfonie iPhone X:

Opinie:

Opinie archiwalne (15):

Komentuj

Komentarze / 15

Dodaj komentarz
  • Users Avatars Mini
    hehe pisze: 2017-10-30 20:53
    naganiacze
    6
  • Users Avatars Mini
    cato pisze: 2017-10-30 22:15
    zgadzam sie z Garym,nie widze zadnego logicznego wytlumaczenia, koszmarnie drogi telefon, ciekawy ale hermetyczny system. To chyba moda i tyle. Genialnie marketingowo wykreowany zwykly telefon
    3
  • Users Avatars Mini
    iphoneski pisze: 2017-10-31 07:06
    SMA S. Woźniak stwierdził, że nie zmieni na nowego iphona , bo żadnych nowych, istotnych funkcjonalności nie wnosi
    -1
  • Users Avatars Mini
    Thec pisze: 2017-10-31 07:27
    Ja juz od pewnego czasu uwazam ze etap rozwoju telefonow zakonczyl sie na ip5 czy samsungu s4. Co mozna wiecej. Tylko aktualizacje androida i sztucznie podbijac statystyki aby to ciagnac jak najdluzej i wmawiac ludziom ze tego potrzebuja. To samo z samochodami. To samo z internetem i rozwojem. Nie da sie na razie zatrzymac tego systemu. Pamietam jak kumpel sie ze mnie smial bo mu powiedzialem ze juz nie przywiazuje wagi do rzeczy bo sa sztuczne napedzane. majac na mysli telefon z bateria wyciagana. Takowy zakupil z mysla ze mu dluzej wytrzyma... blad. Wystarczy aktualizacja ktora uwali system i ch...j strzeli wymienna baterie. Ja na obecna chwile mam note8. Ale gdyby mozna sile nacisku rysika z note 8 dodac do note 4 to wcalebym nie zmienial. I zostalbym do mometu az go producent usmierci. Takie moje przemyslenia z rana:p.
    2
  • Users Avatars Mini
    wojciech.piechocki pisze: 2017-10-31 08:05
    @iphoneski ona akurat mowil o modelu iPhone 8 chyba
    -1
  • Users Avatars Mini
    Henryk Wujek pisze: 2017-10-31 10:07
    Cała technika stanęła, od kilku lat nie ma nic nowego, tylko kolejne odgrzane kotlety. Ideałem marketingu jest to aby sprzedać gówno jako cukierek w taki sposób, żeby klient się cieszył, podziękował i z chęcią kupił drugi "cukierek". Firma japko opanowała ten styl doskonale - zwykły telefon za bajońską kwotę. Nihil novi.
    0
  • Users Avatars Mini
    iphogejski pisze: 2017-10-31 10:13
    Firma apfel jest przykładem jak sprzedawać ograniczenia i niefunkcjonalny sprzęt tanio składany w chinach za grubą kasę frajerom którzy myślą że im więcej wywalą na to tym bardziej są wyjątkowi. Nie problem czy kogoś stać na to czy nie. Problem jest taki że to jest absolutnie nie warte pieniędzy które apfel sobie za to krzyczy, nie ma ani jednego racjonalnego argumentu.
    3
  • Users Avatars Mini
    Szłaby Bolek pisze: 2017-10-31 11:45
    Biorąc pod uwagę ograniczenia jakie niesie ze sobą posiadanie Apple telefonu czy tabletu te urządzenia są o wiele za drogie . Ogólnie ceny topowych smartfonów są z kosmosu i nie wiem czemu . Za 4 czy 5 tysięcy złotych kupujemy wypaśny laptop z procesorem intel i7 który jest poważnym narzędziem a nie zabawką .
    3
  • Users Avatars Mini
    Kaszubski L. pisze: 2017-10-31 19:50
    @wojciech.piechocki, @iphoneski. Woźniak ma ip8 (za darmo?) a ipx nie ma (bo bymusiał dopłacić?) :)
    0
  • Users Avatars Mini
    Rob pisze: 2017-10-31 20:06
    W czym jest problem? Uważam, ze nie warte tyle pieniędzy to nie kupuje, a nie rozpisuje się o tym w takim tonie, jakby ci którzy chcą tyle wydać powinni stanąć przed plutonem egzekucyjnym. A tak naprawdę to zwykła ludzka zawiść, nic wiecej.
    -1
  • Users Avatars Mini
    lipa pisze: 2017-10-31 22:44
    Nie wiem może jestem inny ale jakoś na szału nie robi ten telefon biorąc pod uwagę cenę 5 tyś. A już na pewno nie jest to telefon przełomowy.
    0
  • Users Avatars Mini
    jakaś masakra pisze: 2017-10-31 23:39
    co za szit
    0
  • Users Avatars Mini
    Tomek pisze: 2017-11-01 12:01
    Jako użytkownik Androida zazdroszczę jednak szybkości aktualizacji bezpieczeństwa...
    1
  • Users Avatars Mini
    Xoxoxo pisze: 2017-11-02 06:59
    Ten telefon to totalne gowno
    0
  • Users Avatars Mini
    kik pisze: 2017-11-02 09:59
    Kolejny sezon strzyżenia owiec i baranów uważam za otwarty.
    0

Rekomendowane: