Nowy modem zewnętrzny w Plusie (ceny)

Najważniejsze | Promocje
Opinie: 30
Opinie: 30

Plus wprowadził do swojej oferty nowy zestaw z zewnętrznym modemem ODU-IDU 300 oraz router ZTE MF283V.

Ceny nowych urządzeń w promocji "Ja + Internet LTE z modemem lub routerem na 24/36/48 rat z opłatą początkową w Sklepie Internetowym – 2 abonamenty gratis”:

Model urządzenia Model ratalny 25 rat
(opłata początkowa + 24 raty miesięczne)
37 rat
(opłata początkowa + 36 rat miesięczne)
 49 rat
(opłata początkowa + 48 rat miesięczne)
Nazwa promocyjnego planu cenowego JA+ Internet LTE 30GB JA+ Internet LTE 50GB JA+ Internet LTE 80GB JA+ Internet LTE 100GB JA+ Internet LTE 30GB JA+ Internet LTE 50GB JA+ Internet LTE 80GB JA+ Internet LTE 100GB JA+ Internet LTE 30GB JA+ Internet LTE 50GB JA+ Internet LTE 80GB JA+ Internet LTE 100GB
InterPhone Internet Domowy ODU-IDU 300 Opłata początkowa 1,00 zł 1,00 zł 1,00 zł 1,00 zł 1,00 zł 1,00 zł 1,00 zł 1,00 zł 1,00 zł 1,00 zł 1,00 zł 1,00 zł
Rata 30,00 zł 30,00 zł 30,00 zł 30,00 zł 20,00 zł 20,00 zł 20,00 zł 20,00 zł 15,00 zł 15,00 zł 15,00 zł 15,00 zł
Całkowita cena za sprzęt 721,00 zł 721,00 zł 721,00 zł 721,00 zł 721,00 zł 721,00 zł 721,00 zł 721,00 zł 721,00 zł 721,00 zł 721,00 zł 721,00 zł
ZTE MF283V Opłata początkowa 1,00 zł 1,00 zł 1,00 zł 1,00 zł 1,00 zł 1,00 zł 1,00 zł 1,00 zł 1,00 zł 1,00 zł 1,00 zł 1,00 zł
Rata 13,50 zł 13,50 zł 13,50 zł 13,50 zł 9,00 zł 9,00 zł 9,00 zł 9,00 zł 6,75 zł 6,75 zł 6,75 zł 6,75 zł
Całkowita cena za sprzęt 325,00 zł 325,00 zł 325,00 zł 325,00 zł 325,00 zł 325,00 zł 325,00 zł 325,00 zł 325,00 zł 325,00 zł 325,00 zł 325,00 zł

Zestaw Internetu Domowego ODU-IDU 300 - podstawowe dane techniczne:

Zestaw składa się z:

  • modemu zewnętrznego ODU-300:
    • LTE kategorii 6
    • pasma LTE 800 / 900 / 1800 / 2600 / 2600 TDD
    • agregacja sieci 2CA
    • prędkość pobierania danych do 300 Mb/s
    • prędkość wysyłania danych do 50 Mb/s
    • 2 zewnętrzne złącza SMA do podłączenia anteny zewnętrznej LTE
  • routera Wi-Fi IDU-300:
    • Wi-Fi 2,4 GHz do 300 Mb/s i 5 GHz ac do 867 Mb/s

Modem zewnętrzny ODU-300:

Router IDU-300:

Materiały dodatkowe:

Opinie:

Opinie archiwalne (30):

Komentuj

Komentarze / 30

Dodaj komentarz
  • Users Avatars Mini
    piotr pisze: 2018-01-18 08:41
    No proszę plus wyprzedził play :D
    -6
  • Users Avatars Mini
    rafał pisze: 2018-01-18 09:32
    A zainstalowali dodatkowy zmodyfikowany firmware, co by w razie czego dla niepłacących raty sprzęt zablokował? ;-)
    0
  • Users Avatars Mini
    User play pisze: 2018-01-18 09:57
    Do poprawy literówka 'dwa złącza SMS'
    3
  • Users Avatars Mini
    Dark pisze: 2018-01-18 11:05
    rafał, dobrze wiesz, że blokowanie sprzętu nie jest wycelowane w zwykłych ludzi, normalnych użytkowników, którzy mogą mieć problemy z płatnościami, tylko w oszustów, którzy podpisują umowy (często o tym nie wiedząc, bo robią to w ich imieniu osoby trzecie) tylko dla sprzętu i tylko dla osiągnięcia korzyści majątkowej.
    5
  • Users Avatars Mini
    ReVOLTEa pisze: 2018-01-18 11:33
    Ostatnie dni to mocna ofensywa Plusa. Nowe osoby w zarządzie, promocje a teraz jeszcze zewnętrzny modem cat. 6. Można zazdrościc abonentom Plusa tak kreatywnego operatora i szybko reagującego na zmiany rynkowe. Plus nie wyprzedził Play, Plus zawsze był przed Playem.
    -10
  • Users Avatars Mini
    gość pisze: 2018-01-18 11:48
    @up Plus nikogo nie wyprzedzi podszywaczu. Plus ostatni najgorszy niedoinwestowany operator. Nigdy niczego nie bierzcie od plusa i grupy CP.
    -170
  • Users Avatars Mini
    Only plus pisze: 2018-01-18 12:15
    Plus rulez!
    73
  • Users Avatars Mini
    Iphoneski pisze: 2018-01-18 13:24
    Mówiłem Wam kochani nie raz że Plus to najlepszy polski operator. Ciągle jakieś nowości, bonusowe doładowania, dobrze rozbudowana sieć LTE. Czego chcieć więcej. Takiego Playa nawet nie warto brać pod uwage, nawet darmo bo to sieć dla niesprawnych umysłowo. A Orange z topniejącą swoją bazą, i zapychającą sie Playem, wkońcu wyląduje na dole tabeli w rankingach prędkości
    90
  • Users Avatars Mini
    Plusak pisze: 2018-01-18 15:14
    Mam tel z plusa,internet z plusa, tv z plusa, gaz z plusa, prąd z plusa i AGD (pralkę, piekarnik, lodówkę i zmywarkę). Wszystko biorę w Plusie w pakiecie i wszystko ładnie śmiga aż wymiata. Jedna faktura i taniej i to dużo. Bardzo mi się ten Plus podoba. Moim zdaniem najlepszy.
    -1
  • Users Avatars Mini
    Plusak pisze: 2018-01-18 16:09
    do Euzebia: proponuję zakup wibratora, brak seksu szkodzi i stajesz się wredna.
    1
  • Users Avatars Mini
    gość pisze: 2018-01-18 19:52
    Zastanawiające to są te złącza anten zewnętrznych SMA. Przecież to zewnętrzny punkt dostępowy LTE-A więc standardowo w ODU powinna być zamontowana porządna antena kierunkowa pracująca w pasmie 800-2600MHz o zysku przynajmniej 8-9dBi. Jaki jest sens oferowania takiego zestawu i montowania do tego anteny dodatkowej anteny poprzez złącza SMA? I kto ma oferować do tego tą antenę , jaką i za ile? To jest po prostu ODU-200 z wymienionym w tej puszce modemem na LTE 6 kat. wewnatrz nadal te pseudo antenki dookólne PCB o praktycznie zerowym zysku a dla osłody wyprowadzili jeszcze SMA. Gdzie to dorównuje Huawei, czy Zyxelowi z ich CPE LTE ? kolejny niezrozumiały ruch CP w kwestii sprzętu. No i złącza SMA na zewnątrz zamiast N, SMA stosuje się w urządzeniach wewnątrz.
    -7
  • Users Avatars Mini
    plusminus pisze: 2018-01-18 20:57
    Proponuje dać montaż w prezencie. Były rękawiczki, nerki z płatną dostawą to teraz Ibisz może zamontować router. Zgłasza się ktoś?
    0
  • Users Avatars Mini
    Zenobiusz pisze: 2018-01-18 21:31
    Euzebia ma chcice i jest napalona.
    0
  • Users Avatars Mini
    Tutururur pisze: 2018-01-18 23:30
    A oferta abonamentowa telefoniczna dalej w tym plusie komuną pachnie... po 6 latach czyli 3 umowach podziękowałem i wypowiedziałem. Jestem w Play i przynajmniej w ofercie telefonów mam szeroki wybór, a nie jak Plusie albo same chińskie androidy albo 2 iphony na krzyż i to na dodatek w podstawowych wersjach po najniższej linii oporu. Plus do dnia dzisiejszego nie ma oficjalnej dystrybucji udzielonej przez Apple. Serwisowanie iPhonow zakupionych w Plusie to również jedna, wielka zagadka (kto, gdzie, jak). Z Play zakupiłem 2 iphony X dla mnie i żony i jestem bardzo zadowolony. Mam przynajmniej operatora, który oficjalnie współpracuje z Apple, a nie na krzywy ryj.
    0
  • Users Avatars Mini
    huragan pisze: 2018-01-19 05:39
    @up, zamieniłeś Plusa na Play? Można powiedzieć, że wpadłeś z deszczu pod rynnę. Dzisiaj w zasadzie u żadnego operatora nie opłaca się brać umów z telefonem. W Plusie na przedłużenie umowy bez problemu dają no limit i 10GB za 25zł a przy przenoszeniu do nich numeru można dostać no limit i 20GB za 20zł i umowa na czas nieokreślony.
    2
  • Users Avatars Mini
    do pisze: 2018-01-19 13:51
    @huragan: Podaj mi link do tej "cudownej" oferty plusa bo takie bajki z tym 20GB za 20 zł opowiadasz, że szok! Dziw, że matka jeszcze ciebie nie wysłała na badania psychiatryczne.
    0
  • Users Avatars Mini
    Nie huragan pisze: 2018-01-19 15:59
    Do wyżej, jest taka oferta, sam nie wierzyłem. Jest to oferta specjalna a nie standardowa. Pewnie trzeba pogadać tak samo jak o dobrą utrzymaniowke. Już dwie osoby pochwaliły się taka ofertą przy przeniesieniu numeru.
    0
  • Users Avatars Mini
    do pisze: 2018-01-19 18:45
    Do @nie huragan: Następny bajko-pisarz. Płacą wam za ten stan schizofreniczny czy jak? Nie ma nic takiego i nie będzie. Może zrobili (w co wątpię) wyjątek dla papieża. Prezentujecie taką ciemnotę, że pingwiny na Antarktydzie mają z was bombe. Nie wciskajcie ludziom kitu bo może i u was na wiosce ktoś to łyknie, ale nie tu. Najlepsze w tym wszystkim to jedno - "słyszałem", "już dwie osoby się pochwaliły" itp. Człowieku ... tez się mogę pochwalić i jeszcze 5 innych osób, że za przeniesienie do Play dostajesz Ferrari. Konkret człowieku, konkret! Udowodnij, podaj link, a nie bzdury opowiadasz, że trzeba pogadać to dadzą. Schizofrenia panie, schizofrenia. Warto skonsultować się z najbliższym lekarzem.
    0
  • Users Avatars Mini
    Nie huragan pisze: 2018-01-19 19:06
    W zasadzie to nie powinienem na tak chamskie komentarze odpowiadać. Zajrzyj na forum Play jak nie wierzysz, może nie usunęli jeszcze linków chociaż wątpię, bo tam nie wolno pisać o innych operatorach. Wierzyć nie musisz, twoja sprawa. Ja wiem, bo widziałem a ty żyj w swoim świecie. Czy któryś operator zamieszcza na stronie oferty specjalne np utrzymaniówki? Zastanów się chłopcze, bo nie masz pojęcia o czym piszesz.
    0
  • Users Avatars Mini
    Nie huragan pisze: 2018-01-19 19:09
    Poza tym podobna oferta jest na stronie w Lajt Mobile za 19,90zl tylko nie 20GB a 10GB. Ale ty pewnie wiesz lepiej chociaż doświadczenia w ofertach specjalnych nie masz żadnego.
    0
  • Users Avatars Mini
    do pisze: 2018-01-19 19:56
    do @Nie huragan: Czyli teraz już wycofujesz się z Plusa i opowiadasz o Lajt Mobile? Hahaha. Dobre :-) ... i już nie piszesz o 20 gb za 20 zł tylko o 10 gb za 20 zł ...??!! Coś ci nie wychodzi "chłopcze". Dalej... Już nie mówisz o przeniesieniu tylko o utrzymaniówce?!!?! To dwie różne bajki: przeniesienie-utrzymanie. Widać, że sam masz kłopot z ofertami jak nie potrafisz odróżnić tych dwóch. Cóż... Niech ci klawiatura lekką będzie i dalej wypisuj te swoje wypociny i żyj z zakłamaną świadomością, że ktoś cię bierze na poważnie.
    0
  • Users Avatars Mini
    Nie huragan pisze: 2018-01-19 20:01
    Jaki ja mam interes w tym żeby cokolwiek ci udowadniać? No zastanów się. Z niczego się nie wycofuje. Wskazałem forum gdzie można i do znaleźć. Zechcesz to znajdziesz a jak nie, to nie. Dla mnie to zupełnie obojętne. Zarówno w utrzymaniu jak i przeniesieniu są oferty specjalne, których nie ma na stronie i oferta za 19,9zł jest oferta specjalna, na czas nieokreślony! To ostatni mój wpis odnośnie tej oferty. Nie musisz wierzyć, ja znam osobiście osoby które takie oferty otrzymały.
    0
  • Users Avatars Mini
    Do pisze: 2018-01-19 21:23
    Do: @Nie huragan: "....przeniesieniu są oferty specjalne, których nie ma na stronie". Pokaż mi operatora, który nie ma na stronie oferty związanej z przeniesieniem. Człowieku! Słyszysz siebie??!!! Hahahha. To żadna tajemnica ze strony operatora co proponuje dla przenoszącego. Każdy operator ma info na stronie co ci da jeśli przyjdziesz do niego. Masakra. Janusze "biznesu" siedzą na tym forum.
    -1
  • Users Avatars Mini
    gość pisze: 2018-01-19 22:07
    @up, ale ty jesteś nierozgarnięty :D Pewnie do dzisiaj płacisz abonament only SIM 50zl za no limit, bo tylko takie są na stronie :D
    -4
  • Users Avatars Mini
    matek451 tutaj jako gość pisze: 2018-01-20 08:23
    Ten sam bełkot "matek451" pisze na telepolis, tutaj jako "gość".
    10
  • Users Avatars Mini
    Ernest pisze: 2018-01-20 09:50
    Mamy wolny rynek i mamy prawo wyboru operatora jaki nam się podoba jedna rzecz jeśli będzie dużo użytkowników na danym nadajnik to prędkość spada w przypadku lte i to u każdego miałem umowy z wszystkimi operatorami by sprawdzić jaki jest spadek podczas o ciążę i sieci i tu się zaczyna problem bo jeśli mamy ustawione pismo automatycznie E to przekieruj nas na HSDPA+ a co za tym idzie ze pakiet który posiadamy znika następuje blokada
    0
  • Users Avatars Mini
    Kryniczanin pisze: 2018-01-20 17:27
    A co takiego Plus chce agregować jak olbrzymia liczba stacji Plusa ma GSM 900 i UMTS 2100 bez żadnego LTE. W samej Krynicy Plus ma cztery takie stacje bez LTE a na "aż" trzech ma LTE w tym na "aż" jednej ma agregację 800+1800, w Muszynie jako jedyny nie ma LTE i świeci zabytkiem GSM 900/UMTS 2100. Sieć Plusa i jej mutacje nadaje się do muzeum.
    4
  • Users Avatars Mini
    Tom pisze: 2018-01-21 19:34
    A ten wszędzie spamuje o tej Krynicy. Przecież to jakieś zadupie
    0
  • Users Avatars Mini
    edgar pisze: 2018-01-23 09:27
    A ja w Plusie po wypowiedzeniu za 12.50 zł dostałem rozmowy no limit sms bez limitu i 8 GB internetu.
    2
  • Users Avatars Mini
    eddie pisze: 2018-02-12 17:15
    Teraz Play jest na topie i będzie cały czas podgryzany. Plus jest jednak lepszy od T-Mobile, który przejmując ERĘ nastawił się na ogromne zyski kosztem rozwoju sieci.
    0

Rekomendowane: