Red Bull MOBILE - nowa oferta abonamentowa i na kartę

Najważniejsze | Promocje
Opinie: 42
Opinie: 42

Play przygotował nową ofertę abonamentową i na kartę w Red Bull MOBILE.

Z nowych taryf będzie można skorzystać od 22 lutego.

Poprzednie wersje ofert Red Bull MOBILE dostępne są tutaj, tutaj i tutaj.

Oferta abonamentowa

 

W nowej ofercie abonamentowej bez telefonu za 29 zł miesięcznie otrzymamy:

  • rozmowy bez limitu
  • SMSy i MMSy bez limitu
  • 10 GB
  • niewykorzystane GB przechodzą na dwa kolejne miesiące
  • umowa na 30 dni

W abonamencie mamy do wyboru cztery opcje ze smartfonem.

Trzy podstawowe za:

  • 49 zł miesięcznie z pakietem 10 GB
  • 69 zł miesięcznie z pakietem 15 GB
  • 89 zł miesięcznie z pakietem 25 GB

We wszystkich opcjach mamy:

  • rozmowy bez limitu
  • SMSy i MMSy bez limitu
  • niewykorzystane GB przechodzą na dwa kolejne miesiące
  • Tidal
  • umowa na 24 miesiące

Czwartą opcją z telefonem jest oferta Premium za Smartfonem.

W ramach tej opcji za 199 zł miesięcznie dostajemy:

  • rozmowy bez limitu
  • SMSy i MMSy bez limitu
  • internet bez limitów GB
  • Tidal na cały okres umowy
  • umowa na 24 miesiące

Dodatkowo w ofercie premium otrzymujemy 4-pak Red Bulla co miesiąc i powerBank lub  hardcase do wyboru.

Przykładowe smartfony dostępne w ofertach standardowych:

  • LG Q6 za 6 zł
  • MOTOROLA MOTO G5S PLUS za 6 zł
  • XIAOMI REDMI NOTE 5A PRIME DS  za 6 zł

i w ofercie Premium:

  • SAMSUNG GALAXY S8 za 6 zł
  • SONY XPERIA XZ PREMIUM za 6 zł
  • IPHONE 7 32GB za 6 zł

Oferta na kartę

 

W każdym pakiecie:

  • rozmowy bez limitu
  • SMSy i MMSy bez limitu
  • pakiet GB
Cena pakietu Ważność pakietu GB w pakiecie
5 zł 5 dni 1 GB
10 zł 10 dni 2 GB
15 zł 15 dni 4 GB
30 zł 30 dni 10 GB

Bonusy za doładowanie:

Kwota doładowania Bonus Ważność bonusu
5-9 zł 100 MB 5 dni
10-24 zł 1 GB 10 dni
25-49 zł 10 GB 30 dni
50-99 zł 20 GB 100 dni
100-299 zł 40 GB 150 dni

Wprowadzono też nowy startery za 5 zł. Kupując go dostajemy 20 GB i rozmowy, SMSy i MMSy bez limitu na 30 dni.

Na nową ofertę można migrować wybierając kod *163*99#.

Oferta Internet na kartę

 

W ofercie mamy możliwość kupienia startera za 5 zł, w ramach którego dostajemy pakiet 50 GB.

W ofercie otrzymujemy:

  • duże pakiety internetu - zasięg Play
  • nielimitowane rozmowy i SMSy - zasięg 4 sieci
  • nielimitowane MMSy - zasięg Play
  • roczną ważność konta

Oferta ta działa tylko w Polsce.

Pakiety cykliczne:

  • 1 GB, rozmowy, SMSy i MMSy bez limitu na 30 dni za 19 zł
  • 25 GB na 30 dni za 20 zł
  • 50 GB na 30 dni za 30 zł

Dotychczasowi użytkownicy mogą na nią migrować wybierając kod *163*66#.

W kampanii reklamowej nowych ofert udział wezmą Katarzyna Wolska i Dziki Trener.

Prezentacja:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Materiały dodatkowe:

Opinie:

Opinie archiwalne (42):

Komentuj

Komentarze / 42

Dodaj komentarz
  • Users Avatars Mini
    Kryniczanin pisze: 2018-02-20 14:44
    Słabo, nawet bardzo słabo. Plush ich zjada
    0
  • Users Avatars Mini
    piotr pisze: 2018-02-20 14:45
    Co oznacza internet bez limitów GB w ofercie premium? Po ilu GB lejek?
    3
  • Users Avatars Mini
    Liwiusz pisze: 2018-02-20 14:50
    Na kartę godne uwagi nolimit z 25gb za 20zł, ale nie jest to nic, co by dawało efekt wow.
    3
  • Users Avatars Mini
    Thx pisze: 2018-02-20 14:52
    Taka oferta nic, w abonamencie nowością tylko przechodzenie GB na 2 kolejne miesiące? Tak jakby nic się nie zmieniło...
    1
  • Users Avatars Mini
    Janusz pisze: 2018-02-20 14:52
    @piotr, 35 GB z pełną prędkością i potem lejek.
    3
  • Users Avatars Mini
    Janusz pisze: 2018-02-20 14:54
    Oferta podobna do poprzedniej, tylko ważne że szum medialny :)
    1
  • Users Avatars Mini
    Patryk7588 pisze: 2018-02-20 15:03
    MMS tylko po sieci Play?
    2
  • Users Avatars Mini
    jotemi pisze: 2018-02-20 15:10
    Jeśli weźmiemy pod uwagę ofertę z telefonem za 49 zł i w niej łykniemy moto g5s plus, to jest to całkiem fajny deal. Plush daje dużo gorsze telefony w swojej ofercie.
    0
  • Users Avatars Mini
    Doktorarca pisze: 2018-02-20 15:12
    A w ofercie na kartę jest rok ważności konta?
    1
  • Users Avatars Mini
    Oggy pisze: 2018-02-20 15:13
    Odlotu brak .... :(
    2
  • Users Avatars Mini
    andzia pisze: 2018-02-20 15:14
    jest o 5 GB internetu więcej więc jest różnica i tańsze telefony ....
    1
  • Users Avatars Mini
    oken pisze: 2018-02-20 15:31
    Hmmm A DIL-u przy okazji nie skasują ?
    0
  • Users Avatars Mini
    DualSIM User pisze: 2018-02-20 15:34
    bardzo dobraa oferta ! :) mi pasuje ! pierdzący misiek w dualu nie wszędzie ma zasiąg - wiec sobie go chyba odpuszczę !
    1
  • Users Avatars Mini
    Ati pisze: 2018-02-20 15:40
    25 i 50gb na kartę bez lejka 1Mb/s?
    0
  • Users Avatars Mini
    Qba pisze: 2018-02-20 16:05
    Czyli na karte 19 PLN i tylko 1 GB ? Nie można wziąć więcej tylko trzeba od razu wskoczyć na 30 PLN ?
    0
  • Users Avatars Mini
    Liwiusz pisze: 2018-02-20 16:18
    Qba, można wziąć 25gb za 20zł.
    1
  • Users Avatars Mini
    Qba pisze: 2018-02-20 16:20
    Do Liwiusz Nie dobrze rozumiem. Za 20 PLN będę miał no limit rozmowy i SMS + 20 gb tak ?
    0
  • Users Avatars Mini
    Qba pisze: 2018-02-20 16:25
    25 gb + no limit rozmowy i SMS za 20 pln tak ?
    0
  • Users Avatars Mini
    /// pisze: 2018-02-20 16:45
    Oferta internetu na kartę wygląda dobrze, czekam na regulaminy.
    1
  • Users Avatars Mini
    Seba pisze: 2018-02-20 16:58
    20 zł za 25 gb + 19 zl za no limit
    1
  • Users Avatars Mini
    ~~~~ pisze: 2018-02-20 17:15
    @Piotr Internet bez limitu to pewnie transfer 100GB.
    -1
  • Users Avatars Mini
    peelt pisze: 2018-02-20 17:23
    Red Bulla to ja lube się napić a nie w wydaniu operatora i to jeszcze na zasiegu play na tej "swietnej" predosci neta i z tymi cenami
    -4
  • Users Avatars Mini
    Vvggghh pisze: 2018-02-20 17:37
    Viking rządzi
    -2
  • Users Avatars Mini
    kubazduba pisze: 2018-02-20 17:57
    @~~~ internet bez limitu to 35 gb a za 199 zi to malutko
    -1
  • Users Avatars Mini
    michał pisze: 2018-02-20 18:33
    Pracuje w Play jako konsultant i myślę, że ta oferta będzie bardzo rozchwytywana. Aktualnie bije na głowę zwykła ofertę play infywidualną. Od razu nie ma co porównywać plusha, virgin czy innych "operatorów" z RB. Wszelkie sprawy z RB można rozwiązać w salonie Play czego nie doświadczysz u innych operatorów.
    3
  • Users Avatars Mini
    Darek pisze: 2018-02-20 18:55
    Michał, Plusha załatwisz w salonie Plusa. Plush to nie mvno tylko submarka Plusa, tak jak RBM jest submarką Play.
    1
  • Users Avatars Mini
    Red pisze: 2018-02-20 19:45
    Pojedziesz za granicę i du.pa :)
    0
  • Users Avatars Mini
    ~` pisze: 2018-02-20 21:04
    Poczekamy na regulaminy. Potem się zobaczy.
    0
  • Users Avatars Mini
    Rotor pisze: 2018-02-20 22:16
    @michał, właśnie dzisiaj byłem w salonie Play a dokładnie 2 3 salonach i w żadnym nie mogli/nie mieli starterów MNP do RBM. W 2 salonach usłyszałem wprost, że nie opłaca się im zamawiać, bo nic na tym nie zarabiają dlatego z tym rozwiązywaniem spraw RBM w salonach Play, to ostrożnie trzeba się wypowiadać. Poza tym RBM jest submarką i z takimi należy porówywać. W zasadzie każda submarka: Plush, nju, heyah a także MVNO jak Premium Mobile, Lajt Mobile, Viking Mobile maja lepszą ofertę. Dopóki ludzie jeszcze wierzą w mit taniości Play i nie porównują ofert dopóty Play będzie miał dużo nowych klientów. Jednak od ponad roku notuje też bardzo dużo odejść. Teraz to jest takie sprawdzenie, na ile ludzie są nieświadomi żeby nie powiedzieć bardziej dosadnie i wierzą w reklamę Play o taniości ich usług. Ja z Play wyleczyłem się już i absolutnie nie żałuję. Oferty, które w Play są wybrańców, to u konkurencji są dostępne od ręki dla każdego i taniej niż w Play.
    2
  • Users Avatars Mini
    Abel pisze: 2018-02-21 05:38
    Plush dużo lepiej wychodzi, nju i reszta podobnie. Play jest drogi, ma słaby zasięg i jakość. Nie rozumiem dlaczego mamy przepłacać i mieć gorzej niż u innych. Widać Play uznał, że ludzie są głupi i moza im wcisnąć wszystko.
    -8
  • Users Avatars Mini
    Ja pisze: 2018-02-21 09:15
    No ale przecież tak właśnie jest, ludzie SĄ głupi i można im wcisnąć wszystko.
    -3
  • Users Avatars Mini
    Malleus pisze: 2018-02-21 10:10
    1. Kupić starter RedBull, 2. Przenieść do "Orange na kartę", 3. Za 25 pln miesięcznie - dostać no-limit rozmowy/sms i 35 GB netu z normalną prędkością. Koniec poradnika.
    -4
  • Users Avatars Mini
    Karta Orange Free pisze: 2018-02-21 10:13
    @Malleus Dostaniesz 35 + 15 GB razem 50 GB bo musisz zapłacić 25 zł za pakiet 35 GB i no-limit rozmowy i SMS, a za doładowanie 25 zł jest właśnie bonus 15 GB, co daje 50 GB na miesiąc. Niewykorzystany Bonus za doładowanie przy comiesięcznym doładowaniu przedłuża się w nieskończoność
    0
  • Users Avatars Mini
    Noru pisze: 2018-02-21 11:13
    49zł opłaty aktywacyjnej przy ofercie abonament "sam sim" to jakiś żart ? To gdzie tu konkurencyjność tej oferty ? 30zł miesięcznie to ok skusiłbym się na to ale jak mam jeszcze dodatkowo zapłacić 50zł na starcie to mam to gdzieś.
    2
  • Users Avatars Mini
    doktorarca pisze: 2018-02-21 11:26
    Mam dwa pytania co do ofert na kartę: 1. czy jest tu rok ważności konta? jeśli tak to na jakich zasadach? 2. czy pakiet 30 dni bez limitu za 30 zł na połączenia, smsy/mmsy i 20 gb danych jest pakietem cyklicznym? 3. jak jest z roamingiem? czy jest jakiś pakiet jak w play unlimited na kartę? za wszelkie odp. z góry dziekuję
    0
  • Users Avatars Mini
    Ati pisze: 2018-02-21 11:46
    Lejek w ofercie na karte 25 i 50 gb to dalej 8kbps ?
    0
  • Users Avatars Mini
    Alfredo pisze: 2018-02-21 14:05
    Michał tlumy lecą do RBM
    0
  • Users Avatars Mini
    homz pisze: 2018-02-21 14:35
    a2mobile.pl nolimit, plus 15 GB internetu, za 19,90, bez umowy, cykliczne odnowienia pakietów. Zostaję
    1
  • Users Avatars Mini
    ktoś nowy pisze: 2018-02-21 16:14
    obydwa pakiety możesz łączyć jestli wybierasz ofertę z internetem np 19zł full opcja + 50 GB .rok ważności aktywujemy po pierwszym doładowaniu i jest tylko w ofercie internetowej
    0
  • Users Avatars Mini
    Malleus pisze: 2018-02-21 18:48
    @Karta Orange Free, o proszę :-), na dodatek masz net z normalną prędkością. Red Bull powinien zamiast tych 4 puszek swojego napoju, dokładać ze cztery butelki Nerwosolu per month ;-). Mam abo. w T-Mobile - bo muszę/musiałem (mieli no-limit roaming głosowy w EU "Strefa T-Mobile", rok przed wprowadzeniem roam@home - a dla mnie to oszczędność 30€ mies. - czyli koszt abo. w Holandii). Ale kiedy umowa się skończy - poważnie pomyślę nad powrotem do karty Orange, tym bardziej że mam w ramach tych 25 zł - 2,62 GB w EU + rozmowy i sms no-limit, za to samo w T-Mobile płacę teraz 99 zł (fakt, że z ratą za Moto Z Play, wartą wtedy 1700 zł). Reasumując, umowa się skończy = zmieniam kolory, magentę na pomarańczowy ;-).
    0
  • Users Avatars Mini
    eryk pisze: 2018-02-21 20:33
    Gość, który prowadził prezentację zupełnie nie nadaje się do takiej roli, co trzecie słowo yyyyy eeeee yyyy. Nie mogli kogoś lepszego znaleźć???
    4
  • Users Avatars Mini
    Gggg pisze: 2018-02-24 03:53
    Drogo kórwa
    0

Rekomendowane: