Test Siemens C35i

Recenzje
Opinie: 59
Opinie: 59

Dane podstawowe:

  • wysokość 118 mm

  • szerokość 46 mm

  • grubość 21 mm

  • objętość 88 cm3

  • waga 110 g

  • standardowy akumulator 500 mAh (NiMH)

  • czas czuwania od 50 do180 h

  • czas rozmów od 90 do 300 min

  • czas ładowania 2 h dla 100%

  • wyświetlacz wysokokontrastowy, graficzny (5 linii, 40-48 znaków)

  • wbudowana książka adresowa 100 pozycji

  • obsługa fax/dane

Ogólna charakterystyka:

Telefon ten dobrze leży w dłoni, choć jest zbyt ciężki, biorąc pod uwagę jego gabaryty. Na polskim rynku jest dostępny w dwóch kolorach: granatowym i czarnym (odpowiednio anthracite i classic blue). C35i ma bardzo atrakcyjny wygląd, jest mały, łatwy w użyciu. Interfejs użytkownika (menu) jest animowany, pozwala wybrać dwa warianty menu: pełne i szybkie. Wyświetlacz ma rozdzielczość 5454 pikseli (101 x 54 piksele). Telefon posiada zadawalające czasy czuwania i rozmów, jednakże dla osób, które dużo rozmawiają polecam akumulator 600 mAh (Li-Ion).
Siemens wyposażył S35 w alarm wibracyjny (dyskretne powiadamianie o nadchodzący połączeniu lub SMSie), obsługę T9 (niedostępny w języku polskim), przesyłanie wiadomości obrazkowych (tylko pomiędzy telefonami serii x35), ikony (każdemu z książki telefonicznej możemy przypisać jakąś twarz lub przedmiot, który będzie się pojawiał na wyświetlaczu w chwili wywołania przez tą osobę), zegar z alarmem, obsługujący datę, historię połączeń odebranych i nieodebranych wraz z datą i godziną oraz numerów wybranych, stoper, przelicznik walut, 21+1 melodyjek dzwonka, kompozytor melodii i zwariowane gry.

Wady:

 

  • zbyt słaba bateria, niedokładny wskaźnik naładowania baterii

  • łamliwy zatrzask klapki od baterii

  • słabo wyczuwalny alarm wibracyjny

  • niezadowalająca jakość dźwięku wydobywającego się z głośnika

  • telefon zapisuje wprowadzone zmiany (na stałe) przy prawidłowym wyłączeniu, w innym przypadku jesteśmy skazani na ponowne ich wprowadzanie

  • przy szybkim opuszczaniu menu telefon ma tendencję do wyłączania się

Zalety:

  • bardzo wyraźny krój pisma, osoby z gorszym wzrokiem mogą użyć specjalnego trybu, który powiększa widziany tekst 2x, wyświetlacz staje się mniej pojemny ale nie ma już  problemów z odczytaniem mieszczącego się na nim SMSa itp.

  • stabilne przeglądanie stron WAP, dzięki przeglądarce dostarczonej przez phone.com w wersji 1.1

  • dzięki dobrze wyprofilowanej obudowie telefon dobrze leży w kieszeni i w dłoni

  • wiele przydatnych funkcji, min. terminarz, profile

  • ciekawy pomysł na wyświetlanie potwierdzenia otrzymania SMSa, jest ono wyświetlane pod nazwą sieci, stopniowo przewija się

  • pamięta kody krajów, po dłuższym przytrzymaniu klawisza 0+, ujrzymy ich aż 73

  • klawisz *0 służy do wyłączania wszystkich dzwonków lub wyświetlenia profili

  • klawisz # służy do manualnego włączenia blokady klawiatury lub wyświetlenia wiadomości z kanałów informacyjnych

WAP:

Jest to najmodniejsza funkcja roku 2000, niestety dość droga, choć w idealnej sieci możemy surfować przez minutę za 15 groszy netto. Możemy skonfigurować aż pięć profili WAP, tzn. będziemy mogli korzystać z pięciu bramek dostępowych - funkcja przydatna dla osób korzystających z roamingu. Część odpowiedzialna za bezpieczeństwo transmisji danych została zakupiona w firmie RSA, znanej z doskonałych opracowań w dziedzinie szyfrowania i zabezpieczeń internetowych.

Gry:

Twórcy Siemensa nie zapomnieli także o grach: Labirynt, Saper, Czwarty wygrywa oraz Reversi. Jeśli ktoś liczył na dobrą zabawę - zawiedzie się. Gry są monotonne i nie wprowadzają żadnego napięcia/dreszczyka emocji. Jedyne, co może nas zadziwić i na początku zachwycać to trójwymiarowy labirynt, w którym mamy znaleźć drogę wyjścia. W każdej z gier możemy wybrać stopień trudności, nową planszę itp.

Książka telefoniczna:

Mieści ona w pamięci telefonu 100 wpisów, na karcie SIM 250, mamy także dostępne 20 miejsc na wpisy specjalne, które będą mogły być usunięte dopiero po wpisaniu PINu 2. Po podwójnym naciśnięciu klawisza książki telefonicznej osiągamy dostęp do VIPów, czyli do osób, które wybraliśmy sobie na szczególnie nam ważne/bliskie. Do każdego rekordu możemy przypisać twarzyczkę zwierzaka lub robota, przedmiotu, będzie się ona pokazywać w chwili, gdy dana osoba będzie do nas dzwonić. Jest to bardzo pomocna funkcja, ponieważ dzięki niej możemy jednym spojrzeniem oka dowiedzieć się czy dzwoni do nas nasza teściowa, czy ukochana żona.

Profile:

Dają nam one wręcz nieograniczone możliwości ustawiania głośności dzwonka, melodii, animowanej bitmapy, która nas wita, itp. Otrzymujemy trzy gotowe, a cztery następne są do całkowitej naszej dyspozycji, oczywiście pierwsze trzy możemy dowolnie modyfikować. Profile są szczególnie przydatne w szkole, gdy wchodząc na zajęcia musimy wyłączać dzwonek telefonu, wtedy wystarczy tylko wybrać profil "Ciche otoczenie" i wszystko będzie w jak najlepszym porządku.

Historia połączeń:

Znajdziemy tu cztery pozycje:

  • połączenia nieodebrane

  • połączenia odebrane

  • numery wybrane

  • alarmy opuszczone

Ta ostatnia pozycja może okazać się szczególnie przydatna, gdy przegapiliśmy jakiś alarm. Na wyświetlaczu telefonu podczas zaistnienia, którejś z wyżej wymienionych sytuacji pojawia się ikonka informująca nas o tym. Przed niepotrzebnym zaglądaniem do pustych podmenu chroni nas trójkącik, który jest wyświetlony przy tej opcji, w której znajduje się coś zapisanego. Połączenia odebrane, nieodebrane posiadają dodatkowe dane w postaci: daty i godziny ich wywołania.

Opinie:

Opinie archiwalne (59):

Komentuj

Komentarze / 59

Dodaj komentarz
  • Users Avatars Mini
    dziobek pisze: 2001-09-30 01:31
    wlasnie mi sie zjebal:PPPPPPP ma sygnal ale nie moze wybrac numeru, a jak ktos dzwoni to niedostepny chociaz w zasiegu,
    0
  • Users Avatars Mini
    matles pisze: 2001-10-01 22:52
    zjebal sie bo Siemens NOKIA RULLLEEEEZZZ!!!
    0
  • Users Avatars Mini
    anja pisze: 2001-10-05 19:48
    Telefon byłby ok, gdyby nie zbyt krótki czas czuwania.Wytrzymuje maksymalnie 3 dni, chociaż producent okłamuje nas, że 180 godz.!!!
    0
  • Users Avatars Mini
    TomekKl pisze: 2001-10-06 17:47
    Użytkuje przez rok i nie mam żadnych kłopotów, czas czuwania 6dni (bateria LiIon 600mAh), obudowa w miarę mocna, kilka razy lądował na betonie i nic. Ogólnie OK.
    0
  • Users Avatars Mini
    dziobek pisze: 2001-10-12 16:24
    nie polecam go! uzywam od 14 miesiecy i jesli przez pierwsze 6 mies bylem na maxa zadowolony to teraz go odradzam, co mozna powiedziec? takiego swietnego menu nie ma zaden kom, b. intuicyjne, slaba strona batka: ja zmasakrowalem 3 NiMh, czas czuwania 1. 36 h 2. 12 3. 4 h! skandal / czasy podane z rozmowami included/ poznie zaczal gubic zasieg, choc 3 krechy jak byk! to i tak dla kogos bylem poza zasiegiem, o wychodzacych nie mowiac, bo ich nie bylo!!! / nie mozna bylo wybrac/
    0
  • Users Avatars Mini
    m0rm0 pisze: 2001-11-06 21:00
    Jestem autorem tego tekstu.. i powiem, ze juz nie mam tego telefonu. W dziedzinie GSM itp. czuje sie jak ryba w wodzie i zgodze sie z innymi opiniami co do tej sluchawki. Siemens C35i ma wielu konkurentow na rynku, nie liczac juz tego, ze jest modelem przestarzalym. Teraz nadciaga fala GPRS i dopiero bedzie, choc przewiduje, ze pierwsze terminale nie bede najtansze, jednakze jest to juz jakas namiastka UMTS. Pozdrawiam, m0rm0..
    0
  • Users Avatars Mini
    dziobek pisze: 2001-11-23 17:33
    no i zepsutego sprzedalem na gieldzie:P
    0
  • Users Avatars Mini
    bodzio pisze: 2001-12-06 20:09
    Anja: 180 godz. przy dobrze uformowanej baterii i tylko w stanie czuwania, zadnych rozmow i sms'ow
    0
  • Users Avatars Mini
    yacoob pisze: 2001-12-07 00:58
    Używam tego Zimola od jakiegoś czasu i moje zdanie na jego temat jest 50 na + i 60 na - (chyba coś nie tak :-P). Plus bo widzi mi sie menu. Jest zaje...te.Minus bo słaby wibrator, jedna własna melodyjka i ten parszywy zatrzask od baterii.
    0
  • Users Avatars Mini
    Fazi pisze: 2001-12-23 00:17
    Mam go od niedawna (1,5miecha) i na szczęście mam jeszcze całą klapę od baterii, ale zastanawiam się nad kupnem nowej baterii Li-ion 1000 mAh, ale zastanawiam się czy trzeba do niej nowa ładowarkę. Czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć?
    0
  • Users Avatars Mini
    Zeebro pisze: 2002-01-06 03:01
    Mam telefon od 6 miesięcy, nie zawiódł mnie, jest naprawde extra.Wady to slaba raczej bateria (rzeczyiscie-max 3 dni), wystajaca antenkai słaba wibra.Zalety to extra WAP, i cała reszta.Polecam-telefon maly, ale fuknkcji ma naprawde duuuzzoo.
    0
  • Users Avatars Mini
    roody pisze: 2002-01-05 22:11
    Moze i gry sa monotonne ale zawsze mozna pograc gdy sie nudzimy(nawet wciagaja:)). Pozatym popieram ze dobrze lezy w dloni i ma atrakcyjny wyglad oraz wymiary. roody.
    0
  • Users Avatars Mini
    roody pisze: 2002-01-11 11:13
    jezeli musi bycto mi sie antenka podoba. pasuje do tego telefonu
    0
  • Users Avatars Mini
    kuntakinte pisze: 2002-01-11 12:09
    Do wszystkich anty siemensowcow, posiadalem telefon siemens c35 przez rok, ani razu mi sie nie zepslu, batreia trzyma tyle ile na poczatku, klapka jest cala, nic nie skrzypi, i telefon jest w niemal idealnym stanie, ludzie czytajcie ulotki, instrukcje od telefonow, i inne takie rzeczy, wiadomo ze istnieje banda kretynow, ktorzy nawet nie wiedza co to jest formatowanie baterii, i tego ze telefon sluzy do rozmawiania a nie nawalania o sciane czy o ziemie, ja jestem zadowolony z tewgo telefonu w 100% , a apropo czasu czuwania do kolezanki o pseudo anja zajrzyj do ulotki jest taki napisik: orientacyjny czas dzialania i ze moze sie zmienic od warunkow panujacych w sieci a w polsce z zasiegiem gdzieniegdzie jest jeszcze kiepawo, pozatym nie ujmujac nic pci pieknej to watpie zeby przeczytala instrukcje i zadbala o baterie. ufff ludzie jak chcecie gowno to kupcie NOKIE, postepujac tak samo tez ja zepsujecie
    0
  • Users Avatars Mini
    micris pisze: 2002-01-20 12:57
    mam nowke nieuzywanego srebnego calego i bardzo mi sie podoba
    0
  • Users Avatars Mini
    roody pisze: 2002-01-21 17:23
    syndrom: brak antenki spowodowalby zpadek zasiegu, a co do tego bigbrothera to ostatnio dawali n3310 :) Pozdrawiam
    0
  • Users Avatars Mini
    adamwie2 pisze: 2002-02-18 21:50
    U mnie bateria trzyma ze 5,5 dnia, a mam go już ze rok
    0
  • Users Avatars Mini
    szczoch pisze: 2002-03-03 13:30
    Mirek Ciechanowski z Gdańska ma ten zjebany telefon i muwi 3210 i 8210 są bardziej zjebane
    0
  • Users Avatars Mini
    szymon55 pisze: 2002-03-03 17:04
    uzywam go od 2 lat i jest spox !
    0
  • Users Avatars Mini
    swierczynski pisze: 2002-03-22 10:46
    Po miesiącu zamieniłem go na ąlcatela301. Fatalna jakość dźwięku zraziła mnie do niego zupełnie. Alcatel na jego tle wapada bardzo pozytywnie (lepsza bateria,głośnomówiący, mniejszy).
    0
  • Users Avatars Mini
    jezoskury pisze: 2002-03-28 23:22
    Mam tego Siemansa i jestem z niego zadowolony ( ma co prawda kilka wad , ale są one drobne ) . Ogólnie to dobry telefon .
    0
  • Users Avatars Mini
    thomas pisze: 2002-03-31 00:34
    Miałem C35i przez dwa miesiące i oddałem...mamie:) Jej być może wystarczy telefon, w którym przy umiarkowanej liczbie rozmów bateria wytrzymuje dwa dni, ale mi zdecydowanie nie! Poza tym menu w porównaniu do Nokii zupełnie beznadziejne. Nie polecam tego telefonu nikomu!!! Jeśli Siemens, to któryś z półki ...45.
    0
  • Users Avatars Mini
    tutejszy pisze: 2002-04-30 02:09
    Mam go od 2 lat i jest OK. Zaliczył kilka razy poważną glebę i dalej działa. Bateria rzeczywiście nie trzyma długo. Dla mnie największą wadą ejst ta gumowa klawiatura. Dosłownie i w przenośni. Po kilku miesiącach klawisze funkcyjne są łyse jak kolano i trochę dupiato to wygląda. Jeśli będę kupował inny telefon to poważnie będę się zastanawiał nad czymś ze stajni Siemensa.
    0
  • Users Avatars Mini
    chavez2 pisze: 2002-05-06 19:26
    Telefon jest COOL i tyle. Te świerczyński stary fagasie! Teraz masz już NOKIE3330 i mówisz że Alcatel to lipa totalna. I co ty na to. Zmieniasz zdanie jak rękawiczki.
    0
  • Users Avatars Mini
    Master Dark Rider pisze: 2002-05-14 14:48
    Z ciekawostek praktycznych. Nie wiem jak u innych ale u mnie nie dziala pikanie co minute (obojetnie czy jest zazanczone czy nie...). Kiepska sprawa to brak pamieci na SMS - w przypadku simplusa tylko 10 i potem trza kasowac a czasem mam tam wazne informacje. Wkurza menu ktore na sile stara sie mnie wciagnac do internetu. Klikam menu - pierwsze co widze to internet, no dobra w chodze do praca & rozrywka i co ? na pierwszej pozycji internet zebym czasem nie zapomnial ze jest...
    0
  • Users Avatars Mini
    Master Dark Rider pisze: 2002-05-14 14:48
    Jesli chodzi o baterie Li-Jon to w niektorych modelach sa problemy z ladowaniem i nie pomaga zmiana softu. Moj model laduje poprawnie ALE trzeba zakleic srodkowy styk baterii, w przeciwnym wypadku telefon traktuje baterie jako NiMH i wylacza sie przedwczesnie. Po zaklejeniu jest ok. - mozna to poznac po tym ze nie pozwala jej rozladowac w trybie oszczedzania. Na baterii 900mAh dziala ok. tygodnia.
    0
  • Users Avatars Mini
    NORBIAK pisze: 2002-06-10 13:57
    mnie sie telefon podoba ma tylkos slaba baterie tryma tylko 2 dni i ra mi sie zawiesil
    0
  • Users Avatars Mini
    Master Dark Rider pisze: 2002-06-13 05:49
    Condziu: Nie ma zadnych ubocznych, wszystko dziala jak nalezy poza jedna jedyna funkcja - jest cos takiego w menu jak sygnal po minucie polaczenia (podobnie jak w ericssonach). Nie wiem czy komukolwiek on dziala w tym C35. U mnie nic nie pika obojetne czy jest wlaczony czy nie. Podoba mi sie w nim funkcja automatycznego wylaczania na noc. Szkoda jeszcze ze sam sie nie wlacza ;-))
    0
  • Users Avatars Mini
    siwy256 pisze: 2002-07-30 11:50
    Taka funkcja włączania i wyłączania to powinna być w każdym telefonie. A nie ma włączania chyba z tego powodu że należy i tak wpisać PIN.
    0
  • Users Avatars Mini
    dm pisze: 2002-08-05 12:55
    mam tego siemensa od 8 miesiecy. Bateria mi wytrzymuje ok 5 dni czuwania. Telefon jest ok. Mam jednak kilka zastrzezen: Klapka od baterii beznadziejna. Wada: gumowa klawiatura
    0
  • Users Avatars Mini
    adminek pisze: 2002-09-11 17:01
    kiedys to był naprawdę spoko telefonik, a teraz nic nadzwyczajnego, nad czym można by się zachwycać.
    0
  • Users Avatars Mini
    Anka pisze: 2002-09-13 15:01
    mam go od 3 lat. Bateria faktycznie do dupy. klapka od baterii wylamana; ale ogolnie jest super- swietne menu, klawisze szybkiego dostepu, powiadamianie o dostarczeniu SMSa, itd. Chcialabym go juz zmienic ale na jaki? Czy ktos ma jakies pomysly?
    0
  • Users Avatars Mini
    Misia pisze: 2002-11-08 13:05
    Chcę ścięgnąć logo z intenetu ma telefon simens C35i srebrny i nie mogę znaleś strony. Czy mozna na ten model wysyłać logo.
    0
  • Users Avatars Mini
    DJAlex pisze: 2002-12-11 18:15
    Jestem DJ'em i zamierzam kupić ten telefon z wielu powodów. Po 1 jest mały i wogodny jak w kieszeni tak i w ręke. Wyswietlacz jest bardzo dobry , jego podświetlana klawiatura ma światełko bdb jasności i można dzwonić nawet w najbardziej ciemnym miejscu, jest nie-awaryjny . Moja koleżanka go miała przez dwa lata i teraz sobie kupiła nowego a tamtego oddała ojcu i dalej działa . Podsumujmy to tak Telefon dla młodych ludzi , bezawaryjny , trzeba tylko wiedzieć jak z niego korzystać , bardzo ergonomiczny kształt i wygoda w obsłudze :) Pozdroffka :)
    0
  • Users Avatars Mini
    mad99 pisze: 2003-01-18 23:38
    No mi też się bardzo podoba jak narazie. Tani dosyć funkcjonalny jak na wydanego w 2001 roku, dla mnie w sam raz chodź by przydał się np. mt50 dla takich bajerów jak java czy gprs ale i tak jest spoko :)
    0
  • Users Avatars Mini
    argh007 pisze: 2003-02-03 13:31
    dobry telefon, ma 2 powazniejsze mankamenty jeden to bardzo slaba bateria (ale wystarczy zmienic na 1000mAh i jest ok) a drugi to slaba wibracja nieraz jej wcale nie czuc
    0
  • Users Avatars Mini
    parys pisze: 2003-02-10 22:58
    jeden z pierwszych tanich fonow z wapem
    0
  • Users Avatars Mini
    mrtobi pisze: 2003-02-17 19:42
    Telefon jest okej,mialem go 2 lata,teraz przesiadlem sie na brata C55:) Posiadal kilka przeszkadzajacych wad: chociazby slaby alarm wibracyjny i kiepsikie oswietlenie..
    0
  • Users Avatars Mini
    Fazi86 pisze: 2003-02-26 21:29
    Mialem go przez rok i bylem z niego zadowolony. W sumie jedyna jego wada byla slaba wibracja, no i slaba bateria- ale temu mozna zaradzic. Moim zdaniem seria X35, byla udana, ale jednak mam wrazenie ze bardziej sie Siemensowi udala seria x45. Ogolnie Siemens robi najlepsze telefony :)
    0
  • Users Avatars Mini
    nr124 pisze: 2003-03-08 14:35
    bardzo słabe baterie i to wielki minus!! Softy też nie najlepsze .Ogólnie tlefon bardzo przeciętny
    0
  • Users Avatars Mini
    smokeWEED pisze: 2003-03-11 19:20
    to ja jestem autorem tego testu.. a telefon wywarl na mnie ogormne wraenie z tym ze.. bateria sucks
    0
  • Users Avatars Mini
    nokia9110 pisze: 2003-03-16 22:59
    Jakiś niecodzienny ten telefon ale jest całkiem fajny mi sie podoba nie wiem jak wam
    0
  • Users Avatars Mini
    borysj pisze: 2003-03-21 11:13
    ogolnie telfon moze byc, choc na moment wyjscia tego telefonu do sprzedazy bylo wiele innych modeli duzo lepszych
    0
  • Users Avatars Mini
    Kenner pisze: 2003-06-03 00:27
    fajny na poczatku, ale potem wychodzi na jaw kiepska jakosc wykonania :((
    0
  • Users Avatars Mini
    gizmo21 pisze: 2003-06-03 03:03
    beznadzieja beznadziej beznadzieja - menu i wyswietlacz :( a i przyciski tez nie najlepsze
    0
  • Users Avatars Mini
    Skorpionik pisze: 2003-06-26 09:32
    Nie narzekajta, bo są dużo gorsze telefony. W tym modelu akurat Siemens trochę zawalił (głównie bateria i dzwonek otrzymanej wiadomości, aczkolwiek też możliwość podpięcia własnego menu pod lewy softkey, o wibrze nie mówię, bo nie używam). Ale za to jak coś się pokićka to bardzo szybko można telefonik postawić na nogi (flash ROMu) - wymagany kabelek, aby podłączyć do PC.
    0
  • Users Avatars Mini
    maciek603 pisze: 2003-06-30 21:12
    Mój kolega ma tego fonika i bardzo mocno narzeka na baterie, ktora mu trzyma niecałe 2 dni. A poza tym ma telefon ma fajną gierke (labirynt).
    0
  • Users Avatars Mini
    light7 pisze: 2003-09-29 22:15
    Byłem użytkownikiem tego telefonu przez 1,5 roku i nie miałem większych zastrzeżeń. Poza fatalnym podświetleniem i słabą baterią.
    0
  • Users Avatars Mini
    kamcio pisze: 2003-10-13 17:52
    ja mialem ten telefon przez pol roku przez pierwsze dwa tygodnie bylem nim zachwyconu ale potem bateria nie wytrzymywala nawet 2 dni bez ladowania fatalne menu okropnie nudne gry i jeszcze ten wygląd jedyna zaleta tego telefonu jest to ze ma w miare male wymiary. dodam jeszcze tylko tyle ze po pol roku sprzedalem go mial on wtedy 7 miesiecy i dostalem za niego 50 zl chodziaz nie byl zepsuty . takich telefonow wogule nie powinno byc na swiecie
    0
  • Users Avatars Mini
    maciek pisze: 2004-02-01 16:27
    Mam telefon od roku, orginalna beteria byla do kitu nowa lithium ion 600 trzyma prad ok 5 dni . Jedynym minusem jaki zauwazylem jest zciaranie sie przyciskow , poztym nie mam zastrzezen , w ramach ciekawostki dodam ze mialem okazje byc na wakacjach za granica w miejscu gdzie zasieg byl naprawde kiepski na trzy telefony ( nokia i samsung) tylko moj siemens lapal sygnal operatora , dzieki czemu robił za telefon publiczny .
    0
  • Users Avatars Mini
    M pisze: 2004-03-01 15:04
    Moja kumpela,ma go i bateria rozłądowuje się 1 dnia-ładuje nocą, wieczorem rozładowana... kompletna lipa ten telefon
    0
  • Users Avatars Mini
    profek412 pisze: 2004-05-22 20:58
    Mam ten telefonik juz ponad 2,5 roku i jak po takim okresie i po przejsciach (kapiel w Wisle), sprawuje sie niezle, wymienilem tylko baterie i nie narzekam, niekiedy ma sklonnosci do zawieszek, ale jest OK.
    0
  • Users Avatars Mini
    ades pisze: 2004-05-26 14:02
    Mam c35 od okolo pol roku a juz bateria siadla mi tak ze nawet gluchego nie przetrzyma :(
    0
  • Users Avatars Mini
    BBBOS pisze: 2004-07-08 00:38
    Czym sie ta komura różni od C35??
    0
  • Users Avatars Mini
    pudlarz pisze: 2004-08-05 20:08
    wszyscy którzy uzywali tego telefonu sa zadowoleni
    0
  • Users Avatars Mini
    Bydgoszczanin pisze: 2004-10-30 19:19
    Mam go juz 3 lata, bateryjka Li-Ion 1000mah (19zl z wysylka - allegro rok temu) trzyma przy normalnym uzytkowaniu ponad tydzien. Troche powycieralo klawisze, ale pozatym w 100% sprawny. Jak kogos interesuje dobra sluchawka do dzwonienia to polecam. [Nowe sluchawki sa takie jakies nijakie... jedyny bajer co sie moze przydac to pojemny, automatyczny dyktafon rejestrujacy wszystkie rozmowy i sms\'y + cos w rodzaju billingu na karcie pamieci, taki jakby szpieg napisany w java... ma toto bodajrze sl45 i wlasnie przymierzam sie do zmiany na ten model... jakby ktos kojarzyl nazwe programiku to niech sie dopisze] Pozdr.
    0
  • Users Avatars Mini
    szczupak007 pisze: 2005-03-14 19:51
    nie no bajerowski telefon moja ciotka go kiedyś kupiła to był szpan ;) ...kiedyś
    0
  • Users Avatars Mini
    misiek939 pisze: 2005-03-22 21:11
    mialem ten telefon trzy lata... czesto mi sie zawieszal, bateria nie wytrzymywla jednego dnia,klawisze sie zacinaly... jedyna dobra rzecz w tym telefonie to budzik!!!Duzo lepszy niz w nowych modelach Siemensow...
    0
  • Users Avatars Mini
    hologram pisze: 2018-02-21 20:55
    witam w 2018 do zobaczenie w 2025
    0

Rekomendowane:

Akcje partnerskie: