Nielimitowany Internet Domowy T‑Mobile - startuje kampania reklamowa

Newsy
Opinie: 20
Opinie: 20

19 stycznia 2018 r.T-Mobile rozpocznie  kampanię reklamową usługi Nielimitowany Internet Domowy od T‑Mobile.

Kampania będzie obecna w ogólnopolskich stacjach telewizyjnych, kinach, radiu, kanałach online (w tym w social mediach), jak również nośniki wielkoformatowe oraz POS w salonach.

Kreację i spoty przygotował departament komunikacji rynkowej T‑Mobile wraz z agencją FCB Bridge2Fun. Za planowanie i zakup mediów oraz działania w Internecie odpowiada dom mediowy Mindshare, kreację online Liquid Thread, za kampanię w mediach społecznościowych - Agencja Warszawa. Materiały BTL przygotowała agencja ARC Worldwide.

Materiały dodatkowe:

Opinie:

Opinie archiwalne (20):

Komentuj

Komentarze / 20

Dodaj komentarz
  • Users Avatars Mini
    cmhc pisze: 2018-01-18 18:49
    cena o 5 zł w górę a teraz reklama tego co już było tańsze. ot promocja
    13
  • Users Avatars Mini
    ReVOLTEa pisze: 2018-01-18 18:52
    Polityka TMobile jest tak zakręcona,że chyba sami już się pogubili.
    -2
  • Users Avatars Mini
    ourh pisze: 2018-01-18 19:09
    kampania dorownuje ofercie
    4
  • Users Avatars Mini
    de telekom pisze: 2018-01-18 19:50
    my to dopiero mamy oferty! taki plus nawet jakby sie zes*ał to nie dorówna
    -21
  • Users Avatars Mini
    Bez opacznosci boskiej pisze: 2018-01-18 19:58
    W bialymstoku mam 450Mb/s. Plus najlepszy i bez Rydzyka http://gsmonline.pl/artykuly/bialystok-plus-mobilny-internet-lte
    12
  • Users Avatars Mini
    juche pisze: 2018-01-18 21:53
    Nie wiem jak tutaj piszzacym i spamujacym ale o ofercie nie mozna powiedziec zle, nolimit niecodzinna rzecz a poza tym jakas spojnosc tych reklam, inni maja pie r dolnik
    2
  • Users Avatars Mini
    pabloki pisze: 2018-01-18 22:08
    Myślałem że oni reklamują osiedle burdeli bo takie barwy biły z okien.
    0
  • Users Avatars Mini
    Huragan pisze: 2018-01-19 05:41
    Barwy w oknach faktycznie jak w klubach go go
    2
  • Users Avatars Mini
    Mieta pisze: 2018-01-19 10:37
    Internet, którego ciągle nie mam, bo dział techniczny w tej siec nie istnieje.
    -2
  • Users Avatars Mini
    ReVOLTEa pisze: 2018-01-19 11:43
    @up, albo cena albo jakość. Niestety tak działają operatorzy.
    4
  • Users Avatars Mini
    gość pisze: 2018-01-19 13:41
    @up Tak działa plus. Ani ceny ani jakości.
    -154
  • Users Avatars Mini
    Xyz pisze: 2018-01-19 14:44
    @pabloki zmiana niebieskiego na pedalski nie mogła wyjść dobrze firmie, ale Niemcy tego nie zrozumieją. U nich ten kolor jest trendy...
    0
  • Users Avatars Mini
    Wicik pisze: 2018-01-19 17:33
    Od 5miesiecy mam ten „nielimitowany” wynalazek Nie polecam-katastrofa i w dodtaku z limitem powyzej 170GB
    0
  • Users Avatars Mini
    ReVOLTEa pisze: 2018-01-19 18:42
    @Wicik, czyli już poznałeś jak działa T-Mobile. Oni nigdy się nie nauczą, zawsze będą robić wszystko żeby oszukać abonenta. Pamiętamy przecież 4gr i akcje 5zł więcej za abonament. SKoda, że nie możesz zrezygnować ale przynajmniej reklamuj usługę, staraj się wyrwać rekompensatę
    -3
  • Users Avatars Mini
    % pisze: 2018-01-19 19:37
    @Wicik z jakim limitem? kosmos ci cyferke podpowiedzial i tak sobie napisales? zenada
    1
  • Users Avatars Mini
    Wicik pisze: 2018-01-19 20:11
    @% Dzieciaku odstaw alkohol i wracaj do szkoły dzieciaku Od 5 miesięcy miesiąc w miesiąc dokładnie po przekroczeniu 170(circa) GB dostaje komunikat na „huiwi-modem” ze przekroczylem „nielimitowany” limit danych Za kazdym razem co miesiac dzwonie i nikt nie potrafi rozwiązać mojego problemu, jedyne co dla mnie robia to resetuja mi licznik, po ostrej zrypce i transfer wraca na 32MB Poza tym, na telefonie transfer mam via Lte 48MB, a z modemu stojacego obok mnie podlaczonego do tego samego nadajnika mam 32MB( i to przy dobrych wiatrach) Także ten-nie gadaj mi nawet o tej dziadowskiej sieci 3 lata temu bralem abonament Firma XXL gdzie bylo jak byk napisane - rozmowy w UE bez limitu(a sa limitowane do 1000min) Do dziś mam broszurke, gdzie nie ma żadnej gwiazdki przy słowie „nielimitowany” Jawne kłamstwo i UoKik powinien im „doyevac” A teraz kończ mleczko i wracaj do mamy
    -5
  • Users Avatars Mini
    % pisze: 2018-01-19 21:33
    @Wicik kolego kochany, nie bede sie spieral jak dziecko, nolimit jest i nikt oprocz ciebie z tym nie dyskutuje, obecnie zuzywam okolo 300-400 gb i dalej lata, no i skoro uwazasz ze predkosci na poziomie 30-40-50 mb sa male, to lec czerpac wieksze z kosmosu, stamtad tez ciagniesz te brednie o 170 gb albo ucieknij do p4 i mysl ze zasieg 4 sieci to poczworna predkosc
    3
  • Users Avatars Mini
    Wicik pisze: 2018-01-19 22:35
    @% Ale widze zminusowałeś.... ulżyło Ci? Baw się w tym swoim cudownym niemieckim „t-debile” Nie wiem ile Ci płacą, ale raczej kiepsko:)
    -2
  • Users Avatars Mini
    Do wicik pisze: 2018-01-20 05:35
    Resetuje modem i powinno pomoc
    0
  • Users Avatars Mini
    % pisze: 2018-01-20 13:50
    @wicik zebys tylko uzywal ten internet i mogl mi wrzucac takie cos, to ok, lubisz sobie pokrytykowac a nawet jako ciemna masa nie potrafiles sie zorientowac, ze modem sieresetuje bang
    0

Rekomendowane: