Duo Galactic MSP5005 - nowy smartfon Manta za 299 zł

Newsy
Opinie: 32
Opinie: 32

Manta wprowadza tani smartfon z ekranem 5 cali i procesorem dual core - Duo Galactic MSP5005. Sugerowana cena detaliczna (brutto): 299 zł.

Manta Duo Galactic MSP5005 - dane techniczne:

  • Ekran: 5 cali, rozdzielczość 480x854
  • Wymiary: 145x72.9x9.2mm
  • System operacyjny: Android 4.4
  • Procesor: Dual Core 1.2 GHz
  • RAM: 512 MB
  • Pamięć urządzenia: 4 GB
  • GPS
  • Bluetooth
  • Gniazdo kart pamięci: microSD (do 32GB)
  • Złącza: MicroUSB, wejście na słuchawki
  • Pojemność akumulatora: 1400 mAh
  • Obsługiwane pasma GSM: 850/900/1800/1900 MHz
  • Obsługiwane pasma WCDMA: 2100 MHz
  • Przednia kamera: 2.0 MPix
  • Tylna kamera: 2.0 MPix
  • Radio FM
  • Cechy szczególne: Latarka, G-sensor

Dzięki współpracy firmy Manta i cinkciarz.pl każdy smartfon Manta Duo Galactic MSP5005 posiada preinstalowaną aplikację internetowego kantoru wymiany walut. Dodatkowo, w każdym opakowaniu użytkownik znajdzie kupon z kodem uprawniającym do dodatkowej zniżki na wymianę walut.

Zdjęcia:

Opinie:

Opinie archiwalne (32):

Komentuj

Komentarze / 32

Dodaj komentarz
  • Users Avatars Mini
    pierwszywpis pisze: 2015-03-13 16:45
    No i znów WCDMA 2100? Toż to przecież lekki postrzał w stopę...
    1
  • Users Avatars Mini
    Jakub pisze: 2015-03-14 01:17
    Kolejny elektrośmieć
    1
  • Users Avatars Mini
    leo pisze: 2015-03-14 17:43
    500 MB ram dla androida to nie porozumie . zgadzam się z Jakubem, jest to Kolejny elektrośmieć
    -1
  • Users Avatars Mini
    leo pisze: 2015-03-14 17:44
    512 MB ram dla androida to nie porozumie . zgadzam się z Jakubem, jest to Kolejny elektrośmieć
    0
  • Users Avatars Mini
    eh pisze: 2015-03-14 17:48
    ta bateria.eh, jednak wzornictwo dobre
    0
  • Users Avatars Mini
    maruuuu pisze: 2015-03-16 08:10
    Za darmo bym tego nie chciał
    0
  • Users Avatars Mini
    maciej.z pisze: 2015-03-16 14:18
    Smartfon zdecydowanie dla NIE wymagających :). @maruuuu. Ja bym dał Ojcu.
    2
  • Users Avatars Mini
    Vika pisze: 2015-05-30 08:00
    Fajny ładny smartfon zaryzykuje i go kupię.
    0
  • Users Avatars Mini
    wera pisze: 2015-06-14 16:07
    ryzykować?
    0
  • Users Avatars Mini
    Mantowa pisze: 2015-06-29 13:45
    Posiadam ten telefon od 5 msc. Jednak przez ostatni msc zaczął wariować i gdy chce napisać np . sms to telefon sam reaguje na dotyk gdy jeszcze nie zaczęłam pisać lub wariuje gdy naciskam literke Z wpisuje sie M lub text sie usuwa -,- NIE POLECAM!!!
    1
  • Users Avatars Mini
    yolo pisze: 2015-08-16 14:19
    kupic?
    0
  • Users Avatars Mini
    hektorr89 pisze: 2015-09-25 14:08
    Smartfon ten kupiłem już jakiś czas temu i jak do tej pory nie miałem z nim żadnych problemów. Działa w miarę szybko i dobrze, a bateria trzyma dość długo. Co do wyglądu to nie różni się niczym od modeli dwu, czy trzykrotnie droższych, więc tu także daję plusa. Jak na tą cenę to jestem w pełni zadowolony.
    1
  • Users Avatars Mini
    magda906 pisze: 2015-09-27 10:26
    Dostałam go od męża 3 miesiące temu. Jak dla mnie jest rewelacyjny. Łatwy w obsłudze, pamięć wystarczająca jak na moje potrzeby. Widziałam smartfony o takich samych parametrach a o wiele droższe.
    0
  • Users Avatars Mini
    olgierd23 pisze: 2015-09-28 11:03
    Bardzo dobry procesor i bateria. Wyświetlacz też daje radę. Całość estetyczna. Bardzo pozytywne zaskoczenie. Do tego niska cena, która dodatkowo zachęca do zakupu. Ja polecam.
    1
  • Users Avatars Mini
    Menek88 pisze: 2015-09-28 14:44
    To jest niezły sprzęt! Widziałam u kolegi i spoko się sprawdza. Można go śmiało polecać dalej. Cena akuratna. Nie wyda się dużo, a ma się fajny sprzęt.
    1
  • Users Avatars Mini
    ewelina546 pisze: 2015-10-01 09:39
    Cena nie wygórowana a sprzęt niezłej jakości. Taki mały telefon a tyle różności jak mały przenośny komputer. Jak dla mnie to robi wrażenie. Jak najbardziej jestem za takim telefonem.
    0
  • Users Avatars Mini
    marysia8383 pisze: 2015-10-02 20:21
    Zgadzam się z ewelina546-za te pieniądze całkiem fajny, elegancki i wytrzymały telefon. Mam od kilku miesięcy i nie mam problemów ani z szybkością reakcji, ani połączaniem, dźwiękiem czy transmisją danych. Byc może mam szczęście i trafiłam na dobry egzemplarz? Ogólnie jestem za.
    0
  • Users Avatars Mini
    ramona pisze: 2015-10-02 20:42
    Telefon ma elegancki design w sumie głównie, dlatego zdecydowałam się na jego zakup. Użytkuję go trzeci miesiąc, póki co działa bez zarzutów.
    0
  • Users Avatars Mini
    Aurigo pisze: 2015-10-03 13:03
    Dla telefon rewelacyjny, niska cena i dobre parametry. Czysty obraz, ładne kolory, a sam telefon świetnie reaguje na dotyk. Dodatkowo ma interesujący procesor, przez co sprzęt jest bardzo wydajny.
    0
  • Users Avatars Mini
    Pablo pisze: 2015-10-03 18:55
    Witam. Jako tel ładnie wygląda. A moje pytanie jest jak ustawić dźwięk dzwonka w formacie mp 3 bo jakoś tej opcji nie umie znaleźć heh. Chyba ze nie da się tego zrobić pomocy ludzie. Pytanie do tych co go już mieli lub mają
    0
  • Users Avatars Mini
    Pablo pisze: 2015-10-03 18:56
    Bo jak wchodzę w ustawienia dzięku to tylko te standardowe w telefonie można pomocy
    0
  • Users Avatars Mini
    kaska2909 pisze: 2015-10-08 23:44
    300 zł za telefon i to taki to świetna cena. Jestem z niego bardzo zadowolona. Spełnia wszystkie moje oczekiwania względem urządzenia typu smartfon. Cenie u niego też elegancki wygląd, używam go w pracy i jeszcze nigdy nie było powodu by na niego narzekać.
    0
  • Users Avatars Mini
    angelika_p pisze: 2015-10-09 20:05
    Fakt, wygląd telefonu przyciąga. Cena niska ale co do samego działania telefonu również nie mam żadnych zarzutów. Moim zdaniem parametry są w porządku. Dla mnie w sam raz.
    0
  • Users Avatars Mini
    poola20 pisze: 2015-11-15 09:22
    Posiada wi-fi Robaczki.?
    0
  • Users Avatars Mini
    natka123 pisze: 2015-11-20 20:47
    Czy wie ktoś czy można dostać etui na ten telefon i wymienną szybkę ?
    0
  • Users Avatars Mini
    koperek pisze: 2016-02-21 12:58
    dostalam telefon w prezencie i okropne rozczarowanie ,rozladowuje sie co drugi dzien choc go prawie nie uzywam dzwonie ze swojej starej noki ktorej sie nie pozbylam i dobrze ,uzywam go tylko do rozmow z zagranica,probowalam robic zdjecia ,nie sa rewelacyjne,i te aplikacje ktore wykasuje a one wracaja jak bumerag,aplikacje ktore do niczego nie sa mi potrzebne,szkoda bo wyglada ladnie ,i jeszcze jedna sprawa nigdzie nie mozna dostac futerela ,jak pytalam kazdy usmiechal sie z pod wasa i mowil do takich to nie mamy ,niech pani pogrzebie w tych przecenach w koszyku to moze pani znajdzie
    -1
  • Users Avatars Mini
    koperek pisze: 2016-02-21 12:59
    nie mozna dostac etui
    -1
  • Users Avatars Mini
    daniela90 pisze: 2016-02-26 16:29
    Smartfon ten mam już od kilku tygodni i w swojej kategorii cenowej oceniam go na 5+/6. Wizualnie prezentuje się bardzo dobrze, aplikacje działają w miarę szybko, wszystko działa jak należy - póki co nie zauważyłem żadnych problemów. Polecam.
    0
  • Users Avatars Mini
    celina41 pisze: 2016-03-01 18:13
    Moim zdaniem bomba produkcyjna. dobry wygląd, dobre parametry, dobry aparat, czego więcej chcieć w takim telefonie w tej cenie? Moim zdaniem produkt jak najbardziej polecany innym.
    0
  • Users Avatars Mini
    kokokoko pisze: 2016-04-08 11:38
    totalna porażka, smartfon żyje własnym życiem- sam pobiera co chwile jakieś reklamy, gry, pornusy czy inne śmiecie, po odblokowaniu wyskakują reklamy. oceniam w skali 1-10 1
    1
  • Users Avatars Mini
    Jestę Nikim <3 pisze: 2016-05-31 19:41
    NAJGORSZY telefon ever!!! Nie polecam nikomu!!! Po 1. Zacina się tak że nie da się nic robić Po 2. Matryca padła po 3 tyg. Po 3. Klawiatura jest taka że jak wciskam np. P to wpisuje się G Po 4. Włączanie niektórych "aplikacji" czyli np. kontaktów zajmuje 15 min. Generalnie najlepiej wyjąć z tego telefonu własne karty i wy****ć telefon przez okno. JESZCZE RAZ, NIE POLECAM!!!!
    0
  • Users Avatars Mini
    Jestę Nikim <3 pisze: 2016-05-31 19:43
    Aha, i oczywiście bateria rozładowywuje się po 15 min. od odłączenia od ładowarki
    0

Rekomendowane: