Manta EASY SELFIE PREMIUM - smartfon z LTE za 369 zł

Newsy
Opinie: 25
Opinie: 25

Manta wprowadza do sprzedaży nowy smartfon LTE EASY SELFIE PREMIUM.

Manta MSP94501 EASY SELFIE PREMIUM został wyposażony w ekran o przekątnej 4,5'' wykonany w technologii IPS. Smartfon posiada 4-rdzeniowemu procesorowi Quad Core, 1 GB wbudowanej pamięci RAM oraz 8GB pamięci FLASH, a działa pod kontrolą systemu operacyjnego Android 5.1. Dzięki złączu microSD możliwe jest zwiększenie dostępnej pamięci do 32GB przy zastosowaniu kart MicroSD. Funkcja Dual SIM wspiera obsługę dwóch kart SIM jednocześnie. Smartfon posiada też moduł 4G LTE.

Przednia kamera posiada obiektyw o rozdzielczości 5Mpx natomiast tylna 12Mpx.

EASY SELFIE PREMIUM posiada przycisk EASY SELFIE pozwalający na szybkie wykonywanie zdjęć.

Sugerowana cena detaliczna (brutto): 369 PLN

Manta MSP94501 EASY SELFIE PREMIUM - dane techniczne:

  • Przekątna ekranu: 4,5”
  • Wymiary (SxWxG): 132x65x9 mm
  • Waga: 120 g
  • System operacyjny: Android 5.1
  • Typ ekranu: IPS Touchpanel
  • Procesor: Quad Core
  • RAM: 1 GB
  • FLASH: 8 GB
  • Wi-Fi: IEEE 802.11 B/G/N
  • Dual-SIM
  • Bluetooth: 4.0 z A2DP
  • GPS
  • Gniazdo kart pamięci: MicroSD (Max 32 GB)
  • Pojemność akumulatora: 1750 mAh
  • Obsługiwane pasma GSM: 850/900/1800/1900 MHz
  • Obsługiwane pasma WCDMA: 900/2100 MHz
  • Obsługa LTE: 4G LTE - 1/3/7/20 Band
  • Przednia kamera: 5 MPix
  • Tylna kamera: 12 MPix
  • Radio FM
  • Dioda doświetlająca, wibracja

Manta MSP94501 EASY SELFIE PREMIUM - zdjęcia:

Opinie:

Opinie archiwalne (25):

Komentuj

Komentarze / 25

Dodaj komentarz
  • Users Avatars Mini
    arek pisze: 2016-11-15 15:11
    szmelc! jak wszystko od tej pseudo polskiej firmy!
    8
  • Users Avatars Mini
    johnz pisze: 2016-11-15 15:18
    czy ten telefon poradzi sobie z aero2 na drugiej karcie sim jako dostęp do neta?
    -3
  • Users Avatars Mini
    nnn pisze: 2016-11-15 15:36
    premium do robienia selfie? świat się kończy
    1
  • Users Avatars Mini
    Kolejnywpis pisze: 2016-11-15 16:20
    Dokładnie za tyle kupiłem na aliexpress Asusa Pegasus 2 Plus (8 rdzeni, 3 GB Ram, 5,5 cala i full HD). I też przednią kamerkę ma 5 MPix :-)
    -11
  • Users Avatars Mini
    arek pisze: 2016-11-15 17:25
    sprzedawczyki spod znaku obsranego goowna manta minusują negatywne komentarze!! Myślicie, że ktoś kupi ten tandetny szajs?!!
    -7
  • Users Avatars Mini
    Piotr pisze: 2016-11-15 18:34
    No już bez przesady... to jak ktoś nie ma za dużo kasy, a chce kupić smartfona to co ma zrobić? pożyczkę brać?
    11
  • Users Avatars Mini
    wiesiek pisze: 2016-11-15 21:04
    Piotr, są lepsze smartfony w tej cenie
    -4
  • Users Avatars Mini
    robert pisze: 2016-11-15 21:47
    jak ktoś nie ma kasy a chce smartfona to może lepiej dobrego używanego ?? jak kupi takie coś to się zrazi do smartfonów na dobre .. będzie narzekał to android muli , jak to mu się wiesza itp itd
    -9
  • Users Avatars Mini
    Kolejnywpis pisze: 2016-11-15 22:04
    Oprócz absurdalnie wysokiej ceny (gdzie możemy zauważyć, ile zarabia na nas producent) to faktycznie, jak tu wcześniej wspomniano, jest to towar bardzo pośledniej jakości. I nie piszę tego ot tak, żeby pohejtować, tylko z własnych doświadczeń :-). Jednak dopóki "firmowi" producenci będą sprzedawali nam swoje aparaty po europejskich cenach, tak długo producenci typu Manta będą znajdywali odbiorców na swoje produkty typu "premium".
    -1
  • Users Avatars Mini
    arek pisze: 2016-11-15 23:12
    Wlasnie kupilem tego smartfona i troche zmieniam zdanie grafika ok nie przycina bateria gowniana
    2
  • Users Avatars Mini
    zenio pisze: 2016-11-15 23:52
    Tak, jasne Manta dzisiaj wprowadza do sprzedaży a ty już go masz. Chuck Norris?
    1
  • Users Avatars Mini
    Lucy pisze: 2016-11-16 11:36
    Niektórzy producenci powinni wreszcie zrozumieć,że bateria jest jednym z najważniejszych elementów smartfona.Jaki to komfort korzystania z urządzenia,w którym akumulator ma tak małą pojemność?
    2
  • Users Avatars Mini
    ojtamojtam pisze: 2016-11-16 13:57
    Bieda kupi z 500+ i zostanie jeszcze na doładowanie karty + kilka Harnasi.
    -17
  • Users Avatars Mini
    Pavlo pisze: 2016-11-16 21:41
    Ale wy jesteście chamscy- 'bieda kupi z 500+'?? serio?? nie dla kazdego Polaka priorytetem jest nowoczesny telefon :/ rozumiem, że można krytykować produkt, ale można to robić przynajmniej kulturalnie.
    12
  • Users Avatars Mini
    Kolejnywpis pisze: 2016-11-17 12:29
    @Pavlo, tu nie chodzi o to, że kogoś nie stać na nowoczesny telefon. Chodzi o to, że za cenę w.w. wymienionego telefonu serii "premium" można kupić bardziej firmowy produkt i to na specyfikacji przynajmniej dobrej, jeśli nie bardzo dobrej. Kwestią inną czy nam się chce poszukać, czy nie. Natomiast, faktycznie, absolutnie nie zgadzam się z określeniami "bieda" czy "bieda 500+".
    1
  • Users Avatars Mini
    Berni pisze: 2016-11-17 18:10
    no w sumie racja. ale nie kazdy zna sie na markach i niektorym w zupelnosci wystarczy manta. po co ta cala krytyka- nie podoba mi sie, nie kupuje i tyle. a jak ktos ma ochote kupic taki smartfon to niech kupuje.
    3
  • Users Avatars Mini
    wojtas pisze: 2016-11-18 13:19
    Czytanie ze zrozumieniem się kłania... producent podkreśla, że to telefon przeznaczony dla młodzieży. A tutaj sami dorośli zapewne się wypowiadają i bojkotują produkt... ehh
    3
  • Users Avatars Mini
    Kolejnywpis pisze: 2016-11-18 19:03
    @wojtas, chyba trafiłeś w sedno :-)
    0
  • Users Avatars Mini
    apo pisze: 2016-11-19 13:14
    @johnz A czemu by sobie miał nie poradzić? Wszystko smiga z aero2 teraz
    0
  • Users Avatars Mini
    jay pisze: 2016-11-19 13:50
    Też się zgadzam z wojtasem. Teraz to gimnazjaliści czy licealiści chcieliby niewiadomo jakie telefony mieć. Taki też będzie dla nich dobry...
    0
  • Users Avatars Mini
    sobek pisze: 2016-11-21 15:02
    Jest okej, teraz już inwestowanie w drogie smartfony nie ma zbytnio sensu...I tak za kilka miesięcy wychodzi nowszy fajniejszy model i cena rynkowa poprzedniego- spada drastycznie w dół. Wolę kupić tani sprzęcik, pobawić się nim przez jakiś czas i najwyżej kupić nowszy za jakis czas
    5
  • Users Avatars Mini
    Natasha pisze: 2016-11-30 22:19
    Gowno jak ich malo za taka jakosc procesor i cala reszte kupilam duzo lepsze i to lg leon wiec nie ma porownania manta to gowno
    -4
  • Users Avatars Mini
    Żursonn pisze: 2016-12-12 23:13
    "telefon przeznaczony dla młodzieży". Chyba tylko po to, żeby kogoś wyśmiać :-) Manta sprzedaje ludziom chłam. Pakują byle co w swoje sprzęty a potem dziwią się dlaczego takie opinie... Te ich hoverboardy niech se w dupe wsadzą. Miałem doświadczenie jak kuzyn dostał hoverboardy to po trzech dniach mu się zepsuł i nie włączył do dziś. Dodatkowo ta firma ośmieszająca polske próbuje promować te ich produkty w reklamach na TVN czy tam nwm gdzie. Mnie to wnerwia... Niech najpierw popracują nad ich gówna a dopiero potem reklamować...
    1
  • Users Avatars Mini
    maga pisze: 2017-01-08 15:55
    Witam, Nie znam się na telefonach i markach,a chciałabym kupić coś niedrogiego, w miarę dobrej jakości w cenie do 400 zeta.Może jakieś propozycje/ Z góry dziękuję. :)
    2
  • Users Avatars Mini
    pe pisze: 2017-10-10 11:31
    Telefon kupiłem jakoś na początku roku 2017, tani więc kiepski - to oczywiste, ale i logiczne. Za tę cenę prawdę mówiąc nie oczekiwałem wiele i ten był zadowalający, nie rozwalił się jak upadł, nie tracił zasięgu, odbierał i wybierał połączenia, obsługiwał LTE, zdjęcia robił średnie w jasnym otoczeniu, tragiczne przy małej ilości światła. Aparatu do selfie nawet nie użyłem. Był jednak sprawny i bezawaryjny. Jednakże w czerwcu okazało się, że telefon ma w sofcie wirusa z opóźnioną aktywacją (w swoich własnych fabrycznych trzewiach). Wirus ten konkretnej daty się aktywował (nie tylko mi) i postanowił wyświetlać całkiem pokaźną ilość reklam. Sprawę zgłosiłem do serwisu manta - mam gwarancję door-to-door. Serwisowi udało się już po !! trzech miesiącach !! wysłać kuriera pod właściwy adres i po prawie !! miesiącu !! odesłać telefon z adnotacją "sprawny". Nic z nim nie zrobili poza przywróceniem do ustawień fabrycznych, tak więc telefon po włączeniu (jeszcze nie mając karty sim) znowu przywitał mnie komunikatem z wirusem. Słowem nie polecam, bo gwarancja i naprawa to fikcja, jak ktoś w cenie ziemniaków ma szansę kupić, to polecam, ale przy awarii radzę wywalić do śmieci, a nie zgłaszać reklamację, bo zdrowia psychicznego i kilku miesięcy życia szkoda (że nie wspomnę, że w tym czasie przecież trzeba z czegoś dzwonić...). SERWIS NAJGORSZY Z JAKIMI MIAŁEM DO CZYNIENIA.
    0

Rekomendowane: