myPhone POWER z baterią o pojemności 5000 mAh za 499 zł

Newsy
Opinie: 21
Opinie: 21

myPhone wprowadził do sprzedaży smartfon myPhone POWER z baterią 5000 mAh i LTE.

myPhone POWER jest wyposażony w baterię 5000 mAh. Dodatkowo, dzięki funkcji express charging kilkanaście minut uzupełniania energii wystarczy, aby telefon działał kilka godzin. 

Nowy smartfon ma metalową ramkę a tył obudowy wykonano z tworzywa sztucznego. Smartfon ma wymiary 146x71.5x9.4 mm, a jego waga to 165g. Nowy model posiada 5-calowy ekran o rozdzielczości HD z technologią In-Plane Switching i zaokrąglonym szkłem 2.5 D. Smartfon ma także dwa aparaty: główny o matrycy 13 Mpx z autofocusem, doświetlającą diodą LED i możliwością nagrywania filmów w rozdzielczości Full HD oraz przedni o matrycy 5 Mpx.

myPhone POWER wyposażono w 4-rdzeniowy procesor MTK 6737 i 1 GB pamięci RAM. Posiada 8 GB pamięci wewnętrznej, którą można rozszerzyć o dodatkowe 128 GB dzięki karcie microSD.

Smartfon obsługuje LTE ma także dwuzakresowe Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, żyroskop i DualSIM.

myPhone POWER pracuje pod kontrolą systemu Android 7.0 Nougat z certyfikacją GMS (Google Mobile Services).

Smartfon w cenie 499 złotych jest dostępny w sprzedaży od 11 września 2017 roku. Klienci, którzy kupią model myPhone POWER do 30 września br. otrzymają szkło hartowane gratis.

myPhone POWER - dane techniczne:

  • Wyświetlacz: 5'' IPS 1280x720 294 dpi, zaokrąglone szkło 2.5D
  • Rozdzielczość: 1280 x 720 px
  • LTE: 800/1800/2100/2600 MHz
  • Chipset: MTK6737
  • Procesor: MediaTek MTK6737, Quad-Core 1.3 Ghz
  • Procesor graficzny: ARM Mali-T720 700 Mhz
  • Pamięć: RAM 1GB
  • Pamięć wewnętrzna 8GB
  • Karta pamięci microSD do 128 GB
  • System operacyjny: Android 7.0 Nougat
  • Tylna kamera: 13.0 Mpx Auto focus
  • Przednia kamera: 5.0 Mpx
  • Akumulator: 5000 mAh
  • Dual SIM
  • WiFi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4 Ghz
  • GPS
  • USB MircoUSB 2.0 OTG
  • Bluetooth 4.0
  • Wymiary 146 x 71.5 x 9.4 mm
  • Waga 165,1 g
  • Czujniki Akcelerometr, Grawitacyjny, Magnetometr, Światła, Zbliżeniowy, Żyroskop

Galeria:

Materiały dodatkowe:

Opinie:

Opinie archiwalne (21):

Komentuj

Komentarze / 21

Dodaj komentarz
  • Users Avatars Mini
    Haiper pisze: 2017-09-12 14:28
    Mógł by mieć 2 GB ramu.
    1
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2017-09-12 16:04
    dobre parametry i małą cena. czuje ,że będzie to mój nastepny fon. wole dopłacic i kupic cos dobrego jak ten my phone niż moj obecny lenovo a z 512 ramu.
    -3
  • Users Avatars Mini
    Tomek pisze: 2017-09-12 16:08
    Pozamiatalo Iphonea, po co wydawac 4k jak mozna 5 i jeszcze bateria dluzej dziala :D
    0
  • Users Avatars Mini
    2xx pisze: 2017-09-12 16:24
    Ja go kupie. Lubię nagrywać ptaszki jak świergolą. Mogę mieć właczony kilka dni.
    0
  • Users Avatars Mini
    r pisze: 2017-09-12 16:49
    Poczekam na promocję -60%. Wtedy pomyślę.
    0
  • Users Avatars Mini
    Romek pisze: 2017-09-12 18:29
    Bateria rewelacja, mam nadzieję, że cały telefon będzie w miarę spoko :)
    0
  • Users Avatars Mini
    Kibol pisze: 2017-09-12 18:41
    spieprzyli go tym 1gb ramu. daliby 2gb ram i 16gb rom, byłaby kolejka po niego
    2
  • Users Avatars Mini
    Sławomir Sraka pisze: 2017-09-12 19:17
    Treść komentarza popieram powyższą wypowiedź , gdyby nie te mankamenty byłby hit
    0
  • Users Avatars Mini
    Jan pisze: 2017-09-13 11:13
    @Haiper z 2GB jest myPhone City w podobnej cenie @Kibol za 500zł nie można mieć wszystkiego, albo pamięć operacyjna albo mocna bateria Moim zdaniem propozycja fajna, duża bateria z szybkim ładowaniem i funkcja powerbanku, dla mnie w sumie bateria jest na pierwszym miejscy
    -1
  • Users Avatars Mini
    gość pisze: 2017-09-13 13:06
    @Jan Owszem można mieć wszystko, tylko nie za 500zł. Android 7.0 w tym wynalazku ma być ciągnięty na 1GB RAMu? To ile zostanie go dla aplikacji? Po co takie badziewia wogóle produkują na tak słabych bebechach, chyba tylko dla biedoty coś co udaje smartfona. Bateria+ szybkie ładowanie to akurat jest śmierć dla takiej baterii.
    2
  • Users Avatars Mini
    Kramek pisze: 2017-09-13 18:02
    Kurczę, w takiej cenie to faktycznie nie można mieć wszystkiego. Jak dla mnie dobra opcja dla ludzi, którzy chcą mieć przede wszystkim telefon ze świetną baterią. Nie każdy też instaluje mnóstwa aplikacji więc 1 GB ramu też nie powinno być ogromnym problemem.
    0
  • Users Avatars Mini
    Kramek pisze: 2017-09-13 18:04
    @gość a może niektórych po prostu nie stać na smartfon za <1000 zł? A może są tacy, którzy po prostu nie chcą wydawać ogromnych kwot na telefony? Każdy człowiek to inne potrzeby :)
    0
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2017-09-13 19:20
    @Kramek. no i dobrze. skoro jestes nierobem i wolisz nedznie wegetować pijąc w krzakach tanie trunki zamiat pracowac to twoja sprawa. masz takie potrzeby i nie musisz miec smartfona za 1000 zł. tobie wystarcza stary sagem. ale nie wszyscy sa nierobami i pijusami jak ty kramek
    0
  • Users Avatars Mini
    Kibol pisze: 2017-09-13 19:57
    @up wynocha stąd. @Kramek są baterie i baterie. Bateria w tym tel. 5Ah ma taką moc jak w samsungu 3Ah
    0
  • Users Avatars Mini
    martyna pisze: 2017-09-13 20:23
    At kibol. Won spacerze mi . Pisz na murach dalej brzydkie wyrazy ale nie tu.ten nędzny pies kibol , Pati i troip to ten sam trolujacy chamo-buras
    0
  • Users Avatars Mini
    Kibol pisze: 2017-09-13 21:05
    @maryna gotuj pirogi, przyjde do ciebie na obiad a potem dostaniesz łomot
    0
  • Users Avatars Mini
    martyna pisze: 2017-09-13 21:51
    @kibol.ty możesz wylizać rowa mojemu jamnikowi chamie a później mój sposci ci wpierw dol . A na koniec weźmiesz swoje jaja w rękę i wypadniesz oknem smieciu
    0
  • Users Avatars Mini
    Kibol pisze: 2017-09-13 23:19
    @maryna gnoju, może pomógłby ci tata napisać do mnie, bo żeś tak nabazgrał że na trzeźwo nie idzie tego zrozumieć
    0
  • Users Avatars Mini
    martyna pisze: 2017-09-13 23:57
    At kibol. Zamknij cuchnącą paszczę i wypad stąd szmaciarzu .nawet mój jamnik nie chciałby dać tobie równa do wylizania
    0
  • Users Avatars Mini
    drimar pisze: 2017-09-14 19:25
    pierwsza recenzja myPhone Power https://youtu.be/AnWWAUaCIRs
    0
  • Users Avatars Mini
    Luzik pisze: 2017-09-15 11:44
    Mocna bateria i przyzwoity aparat to plusy, ram do przeżycia, zależy kto ma jakie wymagania
    0

Rekomendowane:

Akcje partnerskie: