Plus zmienia całą swoją ofertę

Najważniejsze | Promocje
Opinie: 97
Opinie: 97
14 lutego Plus zmienia wszystkie rodzaje swoich ofert, do zawarcia których konieczne jest podpisanie umowy: abonament indywidualny, mix, SOHO, Internet oraz Internet dla firm. Nowa oferta to spójne zasady we wszystkich segmentach ofertowych:
 
  • takie same poziomy abonamentu,
  • identyczna oferta we wszystkich kanałach sprzedaży,
  • roaming w UE dostępny w każdym poziomie zobowiązania ofert głosowych.
          
Nowa oferta Plusa to przede wszystkim proste taryfy oraz elastyczność. Wprowadzamy spójne zasady, a jednocześnie pozwalamy elastycznie tworzyć ostateczny kształt oferty, z której będzie korzystał klient. W ofertach głosowych głównym wyróżnikiem są  wszystkie usługi bez limitu i Internet w każdym abonamencie, a do tego  dajemy jeszcze możliwość dobrania kolejnej karty 50% taniej. – mówi Justyna Kulka, dyrektor Departamentu Strategii Marketingowej w Plusie i Cyfrowym Polsacie. – To wyjątkowo prosta i zarazem komfortowa propozycja, w której jest praktycznie wszystko, czego potrzebują klienci.
 

Nowy Abonament

Nowa oferta Plusa na abonament:
 
  • 3 taryfy za 30, 40 i 50 zł z pakietami odpowiednio 2 GB, 4 GB i bez limitu
  • Możliwość dobrania 3 dodatkowych kart 50% taniej, przy abonamencie za minimum 50 zł w dowolnym momencie, przy niższych abonamentach w momencie podpisania umowy.
  • Roaming w UE bez dodatkowych opłat dostępny w każdej taryfie.
 
Dodatkowo:
 
  • W abonamencie 30 zł lub 40 zł klient na trzy miesiące dostaje pakiet internetowy z wyższej taryfy
  • Przy wyborze oferty elastycznej, dającej możliwość wydłużenia umowy do 36 miesięcy, klient otrzymuje pakiet 36 GB na cały czas umowy.
 
Dla klientów przenoszących numer przewidziano abonament za 0 zł nawet przez 4 miesiące oraz możliwość korzystania z nielimitowanych rozmów, SMS-ów i MMS-ów oraz 2 GB miesięcznie przez cały okres do momentu przeniesienia numeru.
 
Klienci przedłużający umowę dostają dodatkowy pakiet do wykorzystania przez całą długość kontraktu – do 36 GB oraz 3 miesiące abonamentu gratis.
 
 

Nowy MIX

Nowy mix od Plusa to:
 
  • Trzy poziomy zobowiązań za 30, 40 i 50 zł
  • Pakiety minut, SMS-ów i MMS-ów oraz pakiety internetu (2, 4 lub 6 GB)
  • Roaming w UE bez dodatkowych opłat w każdej taryfie.
 
Dla klientów przenoszących numer przewidziano abonament za 0 zł przez 4 miesiące oraz możliwość korzystania z nielimitowanych rozmów, SMS-ów i MMS-ów oraz 2 GB miesięcznie przez cały okres do momentu przeniesienia numeru.
 
Klienci przedłużający umowę dostają dodatkowy pakiet 12 GB do wykorzystania przez całą długość kontraktu.
 
 

Nowy Plus dla firm

Oferta abonamentowa Plusa dla firm to:
 
  • 3 taryfy za 30, 40 i 50 zł netto
  • Możliwość dobrania 3 dodatkowych kart 50% taniej, przy abonamencie za minimum 40 zł netto w dowolnym momencie, w abonamencie 30 zł netto w momencie podpisania umowy.
  • Roaming w UE bez dodatkowych opłat dostępny w każdej taryfie.
 
Dodatkowo:
 
  • W abonamencie 30 zł lub 40 zł klient na trzy miesiące dostaje pakiet internetowy z wyższej taryfy.
  • Przy wyborze oferty elastycznej, dającej możliwość wydłużenia umowy do 36 miesięcy, klient otrzymuje pakiet 36 GB na cały czas umowy.
 
Dla klientów przenoszących numer przewidziano abonament za 0 zł przez 4 miesiące oraz możliwość korzystania z nielimitowanych rozmów, SMS-ów i MMS-ów oraz 2 GB miesięcznie przez cały okres do momentu przeniesienia numeru.
 
Klienci przedłużający umowę dostają dodatkowy pakiet do wykorzystania przez całą długość kontraktu – do 36 GB oraz 3 miesiące abonamentu gratis.
 
 

Plus Internet LTE

Nowa oferta internetowa wchodzi w życie 14 lutego i będzie obowiązywała w sieci Plus oraz w Cyfrowym Polsacie. Plus Internet LTE to:
 
  • Cztery taryfy za 30 zł, 40 zł, 50 zł, 70 zł z pakietami 30, 45, 60 i 100 GB w ofercie dla klientów indywidualnych
  • W ofercie dla firm analogiczne taryfy za 30 zł, 40 zł, 50 zł i 70 zł netto z większą ilością GB w ramach abonamentu
  • W ofercie dla firm  usługa LTE bez końca dostępna już w najniższym abonamencie za 30 zł netto
 
Klienci przedłużający umowę dostają dodatkowy pakiet jednorazowy do wykorzystania przez całą długość kontraktu – do 300 GB.
 

Oferta Plus Internet LTE:

 

Oferta Plus Internet LTE dla firm:

 

Kampania

Wraz z wejściem w życie nowych ofert Plus rozpocznie kampanie reklamowe. Od 8 lutego  trwają działania wprowadzające. Spoty wyreżyserował Bartłomiej Ignaciuk.
 
Kolejną fazą, która rozpocznie się 14 lutego ma być silna ogólnopolska kampania produktowa, wspierająca wszystkie trzy linie: Abonament, Internet i dla Firm.
 
Za strategię i kreację odpowiada Agencja Scholz&Friends, za produkcję TFP, a za postprodukcję Rio de Post i Televisor.
 
Teasery zaprezentowane 8 lutego:
 

smartDom

14 lutego Plus i Cyfrowy Polsat wprowadzą także zmiany w programie smartDOM. Z ich szczegółami możecie zapoznać się tutaj

Prezentacja:

Materiały dodatkowe:

Opinie:

Opinie archiwalne (97):

Komentuj

Komentarze / 97

Dodaj komentarz
  • Users Avatars Mini
    Piotr pisze: 2018-02-08 15:19
    To po co zwrócili się po dopłaty do roamingu do UKE? Zamietli nawet play tą ofertą :D Z tego co widzę
    1
  • Users Avatars Mini
    telefon na kredyt pisze: 2018-02-08 15:19
    50% taniej od abonamentu minimum 50 zł to co najmniej 25 zł za każdą dodatkową kartę. Po wuja abonament? Na kartę w T-Mobile czy Orange za 25 zł to samo bez łaski dla każdego od pierwszej karty SIM :)
    10
  • Users Avatars Mini
    Lejek pisze: 2018-02-08 15:30
    Bez końca oznacza lejek po 20, 30, 50 GB?
    9
  • Users Avatars Mini
    pawko pisze: 2018-02-08 15:34
    Taaaaa . internet bez końca..... teraz też tak jest LTE bez limitu ..... mam abo na firmę w firmie i po 120 GB lejek....... brak słów...
    6
  • Users Avatars Mini
    KONIEC INTERNETU pisze: 2018-02-08 15:39
    Czy LEJEK oznacza KONIEC INTERNETU ?
    6
  • Users Avatars Mini
    gość pisze: 2018-02-08 15:48
    Szykuje się bomba. Przenoszę numer, który mam od komunii do Plusa.
    -20
  • Users Avatars Mini
    Tomas pisze: 2018-02-08 15:49
    A pakiety poza EU? Chodzi o rozmowy i data w ramach abo
    1
  • Users Avatars Mini
    Observer pisze: 2018-02-08 15:51
    W zasięgu LTE nie ma lejka a jak nie ma LTE to po kilkunastu GB wskakuje 1 Mb z tego co na szybko zauważyłem. Jest ok, lepiej niż inni
    6
  • Users Avatars Mini
    ja pisze: 2018-02-08 15:52
    W nju za 29 pln . mam wszystko nielimitowane i 10 gb z tym że po 6 msc mam 20 gb , po 12 msc już 25 gb , a po 24 msc aż 30 gb . umowa na 30 dni . Więc oferta plusa odpada .
    5
  • Users Avatars Mini
    Abc pisze: 2018-02-08 15:57
    Do ‚koniec internetu’ - zależnie od pakietu ale końca nie masz, masz LTE bez limitu albo mniejszy Speed jak wykorzystasz pakiet. Tak z głowy oceniam ale faktycznie każda opcja lepsza niż inni operatorzy
    4
  • Users Avatars Mini
    kamila pisze: 2018-02-08 15:59
    ja akurat w plusie nie mam lejka. moja kumpela w t mobile za to narzeka na maxa.
    -2
  • Users Avatars Mini
    plus na plus pisze: 2018-02-08 16:02
    nareszcie tanio. taka opcja za 30 zł to dobra opcja dla mojej mamy. moze w koncu przestanie puszczac sygnaly ;)
    -10
  • Users Avatars Mini
    Robson pisze: 2018-02-08 16:04
    Chyba pomylone grafiki są od internetu.
    0
  • Users Avatars Mini
    maja pisze: 2018-02-08 16:07
    Artykuł o ofercie na abonament a Wy porównujecie z ofertą na kartę. Wiadoma sprawa, że oferta na kartę jest tańsza tez w plusie, ale czy wygodniejsza to bym się kłóciła.....
    -9
  • Users Avatars Mini
    Be be.. pisze: 2018-02-08 16:28
    Be, be.... nie ma nic info o ofertach na karte. Umowę już zawarłam z małżonkiem 2 lata wcześniej. Tylko chce na K A R T E NOWE PROPOZYCJE!!!!!!
    4
  • Users Avatars Mini
    kubakuba pisze: 2018-02-08 16:53
    spoko, ze patrza tez na stalych klientow a nie tylko nowych. w innych firmach to nie do pomyslenia...
    1
  • Users Avatars Mini
    Wowowow pisze: 2018-02-08 16:56
    no wreszcie jakas konkretna oferta na rynku. Konkurencja musi sie postarac, zwlaszcza play z tymi swoimi zasiegami...
    -9
  • Users Avatars Mini
    klr pisze: 2018-02-08 16:59
    bez końca mam internet LTE PLUS w Opocznie na poziomie 0.1 - 4 Mbit/s down i 5-8 Mbit/s up. dziękujemy
    4
  • Users Avatars Mini
    MreaperS pisze: 2018-02-08 17:03
    Abonament za 40zł i tylko 4Gb internetu, umowa na 2 lata? Tylko głupi podpisze umowę. Czy oni mają ludzi za idiotów? W NJU, Plushu lepiej się opłaca, nie wspominając o ofertach na kartę.
    13
  • Users Avatars Mini
    Leo pisze: 2018-02-08 17:03
    @klr - każdy ma gdzieś dziury i pewnie masz pecha a faktem jest ze plus ma najlepsze pokrycie i nie dzieli się z innymi transferem
    -4
  • Users Avatars Mini
    Tomek pisze: 2018-02-08 17:09
    Mam wrażenie,że będzie drożej niż w umowach zawieranych jeszcze w połowie zeszłego roku np Ja+duet.
    4
  • Users Avatars Mini
    pabloki pisze: 2018-02-08 17:42
    Słaba oferta . Reszte napisałem gdzie indziej . Nie będę sie powtarzał.
    -8
  • Users Avatars Mini
    qwerty pisze: 2018-02-08 18:11
    Fajnie że w abonamencie na tel mają 12 GB. No a potem bez limitu tylko speed 1mb. Nikt nie ma więcej
    14
  • Users Avatars Mini
    Przemo pisze: 2018-02-08 18:25
    Do Leo; Zapraszam na przedmiescia Częstochowy.. Plus jako jedyny nie ma zasiegu nawet gsm no chyba ze wyjdziesz na dach lub wysokie drzewo to może uda sie zadzwonic;) i dodam ze to jest teren gęsto zabudowany.. Plus jak dla mnie to najgorsza sieć jeśli chodzi o zasięg. To nawet Play ma własny zasięg Lte. Wstyd Plus!
    -13
  • Users Avatars Mini
    Specjalista_Plus pisze: 2018-02-08 19:18
    Do Przemo: Przykro nam, że masz takie zdanie. Podaj nam szczegółowe informacje na temat lokalizacji, w której występują utrudnienia (miejscowość, nazwa ulicy). Czy próbowałeś przelogować sieć do technologii 2G?
    -6
  • Users Avatars Mini
    Szuler pisze: 2018-02-08 19:19
    Ja też tak miałem- zwiedziony reklamą, nabyłem drogą kupna starter plusa, i żeby zadzwonić musiałem wejsć na pobliski pagórek. Na szczęście pozbyłem sie tego czegoś co nazywa siebie siecią i przeszedłem do Plej. Teraz już nie właże na góre
    -21
  • Users Avatars Mini
    Specjalista_Plus pisze: 2018-02-08 19:30
    Do klr: Prosimy o udzielenie odpowiedzi na poniższe pytania, ponieważ chcielibyśmy bliżej przyjrzeć się Twojej sytuacji: - od kiedy osiągasz takie wyniki, - czy spadek prędkości Internetu występuje w godzinach popołudniowych, - czy była przelogowana sieć z LTE na 3G, - czy podstawowy pakiet danych został już wykorzystany, - czy inni użytkownicy sieci również zaobserwowali tego typu niedogodności.
    -7
  • Users Avatars Mini
    Szuler pisze: 2018-02-08 19:34
    No i co mi po tych minusach, nawet jak bym dostał -1111 to nic nie zmieni faktu że Play na roamingu ma lepszy zasięg, a Plus to taka półsieć
    -123
  • Users Avatars Mini
    Specjalista_Plus pisze: 2018-02-08 19:58
    Do pawko: Prosimy, napisz nam dokładną nazwę taryfy. Usługa LTE bez limitu pozwala na korzystanie z technologii LTE nawet po wykorzystaniu podstawowego pakietu, o ile urządzenie pozostanie w zasięgu LTE w innym przypadku prędkość pobierania danych zostaje o obniżona zgodnie z wartością podaną w regulaminie promocji.
    6
  • Users Avatars Mini
    Specjalista_Plus pisze: 2018-02-08 20:07
    Do KONIEC INTERNETU: Nie. W momencie, kiedy Twój pakiet podstawowy zostanie już wykorzystany, prędkość Internetu możesz przywrócić, wykupując Pakiet Plus Internet extra.
    4
  • Users Avatars Mini
    fifron313 pisze: 2018-02-08 20:12
    W mixie 50 zł za 7 Gb??? Net dla firmy z lejkiem po 100Gb za 70 zł (86.1)??? Chyba sobie karwasz kawkasz z ludzi żarty robią...zwykle zmiany są robione, żeby sie wyooromować i zaskoczyc (pozytywnie) a tutaj ludzie jeszcez bardziej się zrażą
    -15
  • Users Avatars Mini
    Do fifron313 pisze: 2018-02-08 21:26
    Przecież dostajesz 100 GB jak nie jesteś w zasięgu LTE a jak w zasięgu to bez limitu. Jak ktoś weźmie w zasięgu LTE to te 100 GB będzie miał na trasę jak pojedzie sobie na weekend na narty. Co Ci nie gra bo dla mnie bardzo ok to jest
    9
  • Users Avatars Mini
    Pero pisze: 2018-02-08 21:51
    Pytanie czy bedzie mozna zmienic taryfe z obecnej na nowe w trakcie umowy
    0
  • Users Avatars Mini
    Alfredo pisze: 2018-02-08 23:44
    Do specjalistaplus - lejek, w ofercie prepaid, nawet w zasiegu LTE po wykorzystaniu pakietu danych, otrzymuje sms o zmniejszeniu predkosci i telefon przechodzi w 3G, żeby dalej korzystać z LTE muszę wykupić kolejny pakiet, Wwa-Bielany, ciągle w zasięgu LTE, info o LTE bez limitu to ściema, w prepaidzie od 16 mies, za każdym razem po wykorzystaniu to samo -> LEJEK
    1
  • Users Avatars Mini
    Specjalista_Plus pisze: 2018-02-09 08:33
    Do Alfredo: W ofercie na kartę nie jest dostępna usługa LTE bez limitu.
    2
  • Users Avatars Mini
    dongfeng pisze: 2018-02-09 09:00
    mam abo w plusie na tel i LTE (dwie osobne karty SIM), obecnie umowa na czas nieokreślony; minimalny okres przy przedłużeniu umowy to 26 miesięcy! piszę o ofercie bez sprzętu; czy oni są normalni? klient z ulicy może podpisać umowę na 24 miesiące, a stałego klienta trzeba związać umową na 26 miesięcy; poza tym zasięg pozostawia wiele do życzenia; myślałem, że plotką jest twierdzenie, że plus wydaje pieniądze na reklamy zamiast na nowe BTS-y, ale to chyba prawda :( chyba bez wypowiedzenia nie obejdzie się...
    1
  • Users Avatars Mini
    Specjalista_Plus pisze: 2018-02-09 09:08
    Do Pero: Prosimy, napisz nam, czy masz na myśli przedłużenie umowy.
    10
  • Users Avatars Mini
    dan syl pisze: 2018-02-09 09:17
    ja czytalem ze plus obejmuje zasiegiem ponad 99% polakow i w sumie od roku jak mam tel w plusie to nie mam problemow
    0
  • Users Avatars Mini
    dawid pisze: 2018-02-09 09:20
    Szuler, serio? plus polsiec? :D oni nie dziela sie zasiegiem z innymi, a play to zenada pod kazdym wzgledem - moze maja tanio niektore oferty ale zasieg? nawet w gdansku nie wszedzie jest!
    7
  • Users Avatars Mini
    KRASNA pisze: 2018-02-09 09:21
    WIEM COS O TYM I Z PLAYA ZMIENILAM NA TMOBILE - TO SAMO. DZIURY W ZASIEGU W GDA NA OBWODNICY STRASZNE. MAMA MA W PLUSIE I NIE NARZEKA.
    11
  • Users Avatars Mini
    jablkowicz pisze: 2018-02-09 09:22
    wreszcie jaks siec dba o stalych klientow i ma dla nich dobra oferte!!!
    9
  • Users Avatars Mini
    no no pisze: 2018-02-09 09:22
    zapowiada sie obiecujaco :) akurat konczy mi sie umowa
    8
  • Users Avatars Mini
    Specjalista_Plus pisze: 2018-02-09 09:27
    Do dongfeng: Prosimy, napisz nam, od kiedy występuje sytuacja dotycząca zasięgu. Dodatkowo jeśli nie jesteś zadowolony z warunków, które otrzymałeś, prosimy, opisz swoje wymagania poprzez formularz: www.plus.pl/zadaj-pytanie Konsultanci zweryfikują dostępne oferty i postarają się dobrać warunki umowy, które spełnią Twoje oczekiwania. Następnie podaj nam numer referencyjny w celu przyspieszenia realizacji.
    5
  • Users Avatars Mini
    koyot pisze: 2018-02-09 09:28
    Oferty wyglądają ciekawie. Inni operatorzy w cenie 30zł też oferują tylko 2GB a Orange nawet sms i mms nie ma w tej cenie. Także Plus kolejny raz zawstydził konkurencję.
    8
  • Users Avatars Mini
    dongfeng pisze: 2018-02-09 09:37
    Do Specjalista_Plus: dziękuję za odp.; pisałem już do BOK-u w sprawie zasięgu, moje zgłoszenia były rejestrowane, itd. - poprawy brak. Proszę o odpowiedź na pytanie: czy są (lub będą po 14 lutego) umowy 12-sto miesięczne bez sprzętu dla klientów przedłużających umowę?
    6
  • Users Avatars Mini
    Pero pisze: 2018-02-09 09:51
    do Specjalista_Plus: nie, umowa była tyle co przedłużona w listopadzie 2017 r. na 26 miesięcy na złych warunkach niestety patrząc na warunki i cenę (39,99), ale to wynikało w konieczności utrzymania numeru jako uprawniającego do smartdom
    11
  • Users Avatars Mini
    Specjalista_Plus pisze: 2018-02-09 11:01
    Do dongfeng: Jest dostępna opcja na 12 miesięcy. Oferty są dobierane indywidualnie do potrzeb Klienta. Jeśli chcesz, aby konsultant sprawdził dostępne dla Ciebie warianty, wypełnij wyżej podany formularz.
    26
  • Users Avatars Mini
    Specjalista_Plus pisze: 2018-02-09 11:13
    Do Pero: W tym wypadku prosimy, doprecyzuj nam swoje pytanie.
    17
  • Users Avatars Mini
    pawko pisze: 2018-02-09 12:22
    mam LTE bez limitu danych 120GB - jestem cały czas w zasięgu LTE - ustawiony modem tylko na LTE . niestety wieczorami nawet jak nie przekroczę 120Gb w okresie rozliczeniowym jest to samo , transfery są fatalne. miejscowość Buk pod Poznaniem.
    5
  • Users Avatars Mini
    Specjalista_Plus pisze: 2018-02-09 12:59
    Do pawko: Prosimy, upewnij się w mobilnej aplikacji Plus online, czy posiadasz aktywną usługę LTE bez limitu. Jeśli sytuacja dotycząca prędkości przed wykorzystaniem pakietu podstawowego występuje o określonej porze dnia (wieczorem), oznacza to, że stacja w Twojej okolicy jest obciążona.
    23
  • Users Avatars Mini
    gość pisze: 2018-02-09 13:53
    Co z tego jak to słaba niewydolna przestarzała sieć? Od lat pudrowany kosmetycznie trup, lata świetlne za Networks.
    -24
  • Users Avatars Mini
    sensownie pisze: 2018-02-09 13:55
    ha ha ha pora żeby inne sieci się obudziły bo plus dał takie ceny, że chyba muszą. ~ zadowolony klient plusa!
    14
  • Users Avatars Mini
    ciekawy pisze: 2018-02-09 14:31
    @Specjalista_Plus. Jezeli jesteś faktycznie z Plusa, to na karte ile musze zapłacić za 25 GB i na jaki okres dni?????????
    33
  • Users Avatars Mini
    Specjalista_Plus pisze: 2018-02-09 14:51
    Do ciekawy: W ofercie na kartę w taryfie Ja + Internet na Kartę dostępny jest pakiet 25 GB za 25 zł na 25 dni.
    47
  • Users Avatars Mini
    ciekawy pisze: 2018-02-09 15:06
    @Specjalista_Plus. Tak. Zgadza się i z niego korzystam - jest super w moim okręgu!!! Sukcesów życzę
    31
  • Users Avatars Mini
    ciekawy pisze: 2018-02-09 15:37
    up. Dodam jeszcze, że w godzinach maksymalnego ociążenia sieci, down/up 30 Mbs/20 Mbs. Telefon ze średniej półki.Usługa cykliczna i rzetelnie jestem w porę informowany bez dodatkowych opłat - R.G.
    20
  • Users Avatars Mini
    abonaka pisze: 2018-02-09 16:08
    Konkurencja na rynku, to jest to co tygrysy lubią najbardziej.
    16
  • Users Avatars Mini
    Specjalista Plus pisze: 2018-02-09 19:56
    W Orange od dawna jest już "elastyczny internet" wg zasady 1zł/1GB/1 dzień ważności, także bez problemu macie 25GB za 25zł na 25dni działającego internetu w nowoczesnej sieci a nie w zapchanym skansenie plusa.
    -43
  • Users Avatars Mini
    Ckg pisze: 2018-02-09 20:24
    19:56 pierwszy raz coś takiego czytam. Podaj bliższe info. o tym Orange - nie miałem z nimi kontaktu
    -1
  • Users Avatars Mini
    Pawko pisze: 2018-02-09 20:48
    Do specjalisty plusa: wiem że stacja jest obciążona, jak to zgłaszałem to mi w salonie kazali podpisać umowę na wyższe limity... Przed chwilą mam transfer LTE 1.8Mbit/s : Sprawdź moje wyniki @Speedtest! Jak szybki jest Twój Internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/3639173630 to ma być ta super sieć? Na karcie Orange mam 40-60Mbit/s downloader .... Dlatego zmieniam operatora....
    3
  • Users Avatars Mini
    Specjalista_Plus pisze: 2018-02-09 21:33
    Do Pawko: Przykro nam, że chcesz zrezygnować z naszych usług. Prosimy, napisz nam z jakiej oferty oraz urządzenia korzystasz oraz gdzie obecnie się znajdujesz.
    20
  • Users Avatars Mini
    Ckg pisze: 2018-02-09 22:03
    Pawko. Ten pomiar down pozwala Ci spokojnie odbierać np: weeb.tv. Ale jeśli chcesz sprawdzić dokładniej swój telefon na co go stać, to w pasek adresu wpisz: v-speed.eu/basic. Ten wynik da Ci pewność co wart jest Twój telefon!!!!!!
    -2
  • Users Avatars Mini
    ciekawy pisze: 2018-02-09 22:32
    @Ckg Sprawdzałem swoje dwa telefony podanymi adresami. weeb.tv i v-speed.eu/basic na jednym odbieram i czytam speed, a na drugim speed nie mogę odczytać. Pójdzie do sprzedania
    2
  • Users Avatars Mini
    Luty2018 pisze: 2018-02-09 22:34
    Osoboscie polecam www.a2mobile.pl juz prosciej sie nie da jest wszystko nielimitowane za 19,90zl.i to na karte bez zobowiazania a jak sie chce telefon nowy miec to kupuje sie na raty na wolnym rynku.
    -3
  • Users Avatars Mini
    Cze pisze: 2018-02-10 06:55
    Plus swoimi prepaida mi zaszachowal konkurencję. Dla wrażliwych na cenę dał a2 mobile za 19,90zl wszystko nielimitowane, dla osób które potrafią obsłużyć konto w necie i wolą bardziej znana markę dał Plusha gdzie też za 20zl za no limit i 15GB można mieć i dla tradycjonalistów, którzy chcą wszystko kupić w salonie dał Plusa z nieco droższym bo 25zl no limitem i 12GB. Konkurencja jest droga.
    -6
  • Users Avatars Mini
    Cze pisze: 2018-02-10 06:58
    Poza tym warto pamiętać, że Plus to jedyny operator z polskim kapitałem a nie jak Orange czy T-MOBILE wspierane przez rządy francuskie i niemieckie.
    -4
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2018-02-10 08:23
    Cze, w Plusie na kartę 12 GB to promocja jest obowiązująca tylko do końca lutego. Od marca będzie dalej tylko 6 GB za 25 PLN
    7
  • Users Avatars Mini
    gość pisze: 2018-02-10 08:24
    Kiedy oni przestaną robić te głupie gesty w reklamach. Każdy dzwoni palcami.
    -57
  • Users Avatars Mini
    Cze pisze: 2018-02-10 08:26
    Plus to jedyny skansen zbieranina spółeczek transferująca podatki na Cypr, nic to nie ma wspólnego z polskim kapitałem, samo nazwisko TW ZEGA odstrasza od tej sieci. Orange i T-mobile to koncerny które jakością sieci i rozbudową zostawiły daleko w tyle muzeum plusa.
    -54
  • Users Avatars Mini
    gość pisze: 2018-02-10 09:38
    Mamy całą rodziną wszystkie usługi w Plusie i CP i jesteśmy zadowoleni. Żaden inny operator nie może się równać z Plusem. Szczególnie TAM czy Orange, którzy mają sieć zbudowana na taniej chińszczyźnie.
    24
  • Users Avatars Mini
    Ciciuś pisze: 2018-02-10 09:54
    Zgrywusy z tymi fajnymi komentarzami o sieciach i OP do gazety.pl lub na Facebook. Tam też POtrzeba zgrywusów hi,,,hi...
    -19
  • Users Avatars Mini
    Cze pisze: 2018-02-10 10:50
    Niech płaci podatki gdzie mu wygodniej. Jeśli robi coś niedozwolonego przez prawo, to są urzędy które tym się zajmują. Ja wolę dać zarobić Polakowi niż Niemcowi.
    21
  • Users Avatars Mini
    HOM pisze: 2018-02-10 15:28
    a2mobile.pl, 19,90 nolimit, 15 GB, na kratę, cykliczne odnowienia oferty. Zostaję tu gdzie jestem...
    43
  • Users Avatars Mini
    HOM pisze: 2018-02-10 15:30
    Czyli w sumie Plusie ;)
    39
  • Users Avatars Mini
    HOM pisze: 2018-02-10 15:32
    Polecam a2mobile, reszta Januszy i Grażyn niech bulą...
    47
  • Users Avatars Mini
    iphoneski pisze: 2018-02-11 10:09
    Jak na główną markę to oferty lepsze niż w Orange.
    -2
  • Users Avatars Mini
    darek pisze: 2018-02-11 11:43
    panie Specjalisto od plusa..... co z oferta na kartę ? czy belą jakieś zmiany? czy pakiet 12GB zostaje na stałe? czekamy na odpowiedz.
    0
  • Users Avatars Mini
    Specjalista Plus pisze: 2018-02-11 13:36
    Zarówno niewydolny zapchany plus jak i niejasne powiązania spółeczek skutecznie powinny odstraszać od współpracy z tą firmą. Najlepsze sieci mają moim zdaniem T-mobile i Orange, sam jestem ich klientem bo w plusie coraz gorzej. Mało stacji, pozostałe kosmetycznie modernizowane, brak VoLTE, najwolniejsze transfery i najwyższe pingi - tylko w plusie. W T-mobile doznałem szoku jak szybko może działać internet.
    -150
  • Users Avatars Mini
    gość pisze: 2018-02-11 14:28
    Zachęcam do korzystania z Plusa. Infrastruktura zbudowana na najlepszym sieciowym sprzęcie Nokii a nie na chińszczyźnie jak TMobile czy Orange. Ponadto, Orange za 30zl daje 2GB ale bez SMS i MMS więc z czym do ludzi? Abonenci ocenili już T-Mobile, które niedługo będzie miało tyłu abonentów co Virgin Mobile a Orange zanotował największą stratę abonentów. Plus sprawnie zarządzany ma stabilną bazę klientów i największe zyski przy jednocześnie najlepszych ofertach.
    24
  • Users Avatars Mini
    Krzysiek pisze: 2018-02-11 17:10
    Do Specjalistów Plusa: Czy dobrze rozumiem, że w ofertach dla duetu od 14 lutego w takiej samej cenie, czyli za 60 zł będzie mniej internetu? Jakie korzyści będą w ofercie dla duetu?
    0
  • Users Avatars Mini
    Krzysiek pisze: 2018-02-11 18:44
    A co z ofertą w duecie, czy coś zmieni się na korzyść?
    0
  • Users Avatars Mini
    Pluskwa pisze: 2018-02-11 22:34
    Czy do nowej oferty Plus daje również szpiegujace i blokujące aplikacje na telefonach? Sugeruje omijać szerokim łukiem Plusa za takie "bonusy"!
    3
  • Users Avatars Mini
    Yurek pisze: 2018-02-12 06:33
    @up, lepiej nic nie pisz jak nie masz o tym pojęcia. Oferta wygląda ciekawie i napewno znajdzie wielu nabywców.
    0
  • Users Avatars Mini
    Specjalista_Plus pisze: 2018-02-12 08:52
    Do darek: Obecnie w ofercie na kartę, promocja 2x więcej Internetu trwa do 28.02.2018 r. Po tym czasie oferujemy 6GB Internetu. Na tę chwilę nie mamy informacji o zmianach, obserwuj naszą stronę, a nic Cię nie ominie.
    -3
  • Users Avatars Mini
    Specjalista_Plus pisze: 2018-02-12 09:07
    Do Krzysiek:Dostępne są trzy oferty: za 30, 40 i 50 złotych. W każdej rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu, w ostatnim przypadku również Internet. Jeśli przeniesiesz swój numer z innej sieci, dostaniesz abonament za 0 złotych nawet przez 4 miesiące oraz nielimitowane rozmowy, SMS-y, MMS-y i 2 GB Internetu miesięcznie do momentu przeniesienia numeru. Z kolei przy przedłużeniu umowy, 3 miesiące abonamentu gratis i do 36 GB Internetu (do wykorzystania przez cały okres umowy). Do tego możesz dobrać kolejną kartę 50% taniej.
    -3
  • Users Avatars Mini
    Michał pisze: 2018-02-12 11:42
    @Specjalista_Plus: A jeżeli mam jeden numer na abonament i dwa numery Plus na kartę (jeden zarejestrowany na mnie a drugi na żonę), to czy mogę przy przedłużeniu umowy abonamentowej przenieść oba numery na kartę i dołączyć je do mojego konta abonamentowego, tj. w efekcie płacić 50 + 25 + 25zł zachowując oba numery? Z góry dziękuję za odpowiedź.
    0
  • Users Avatars Mini
    Specjalista_Plus pisze: 2018-02-12 15:45
    Do Michał: Oczywiście, że będziesz miał taką możliwość. Najważniejsze, aby przerejestrować oba numery na kartę tak, aby były one zapisane na jedną osobę.
    -3
  • Users Avatars Mini
    darek pisze: 2018-02-12 16:07
    dziękuje za odpowiedz dotycząca oferty na kartę.
    0
  • Users Avatars Mini
    marek pisze: 2018-02-12 18:01
    A kiedy pojawią się nowe telefony w mixie ? np Nokia 6 2018
    0
  • Users Avatars Mini
    marek pisze: 2018-02-12 18:10
    Wydaje mi się ze poprzednia oferta była lepsza bo była opcja Ułóż ofertę jak chcesz a teraz tego nie ma. Było można np. przy doładowaniach po 40 złotych mieć i 8 GB internetu plus Facebook za darmo. Wystarczyło zrezygnować z sms za 10 zł. Teraz jest w mixie za 40 zł tylko 4GB internetu.
    0
  • Users Avatars Mini
    Specjalista_Plus pisze: 2018-02-12 18:57
    Do marek: Na tę chwilę nie posiadamy takich informacji. Śledź naszą stronę internetową, a żadna nowość Cię nie ominie :)
    -3
  • Users Avatars Mini
    rafał pisze: 2018-02-12 22:34
    Poczekajmy na regulaminy...
    22
  • Users Avatars Mini
    PiotrS pisze: 2018-02-13 11:29
    Jestem Abonentem Plusa, któremu kończy się za 3 dni umowa i z niecierpliwością czekałem na więcej szczegółów dotyczących nowej oferty (od 14 lutego 2018 r). Niestety to wszystko jest jedną wielką bajką i zgodzę się z niektórymi, że oferta jest dla ludzi nie czytających ze zrozumieniem. Zalogowałem się na konto i przeszedłem do części dotyczącej przedłużenia umowy i wybrałem pakiet za 50 zł, ponieważ chciałem mieć nielimitowany Internet. Niestety moja radość trwała bardzo krótko. Okazało się, że ich "Internet bez końca" kończy się na 12 GB a później spada maksymalnie do 1 Mb/s. Nie mi ktoś wyjaśni co to za super hiper promocja skoro Internet nie jest nieograniczony... Szkoda, że dla Abonenta wybierającego ofertę bez telefonu nie ma żadnych bonusów...
    2
  • Users Avatars Mini
    Abonent Plusa pisze: 2018-02-14 16:07
    Troszkę dziwne taryfy, ale mówi się trudno. Lepszy rydz niż nic...
    0
  • Users Avatars Mini
    qwerty pisze: 2018-02-14 23:31
    też właśnie wszedłem żeby przedłżyc umowę (bez tel) trzecia usługa (1 edycja smart dom) myśle odejmie rabat bedzie znośni i internet no limit, a tam żadne no limit tylko nędzne 12GB
    1
  • Users Avatars Mini
    de telekom pisze: 2018-02-16 07:28
    CO zmieniaj oferty na pralki i lodówki?
    0
  • Users Avatars Mini
    Plus to badziewie pisze: 2018-02-17 00:08
    Plus to trup którego chcą wskrzesić, ale co mają do zaoferowania? Skansen.
    3

Rekomendowane: