Nowe smartfony Nokia w Polsce - 6 i 15 czerwca

Newsy
Opinie: 13
Opinie: 13

X-KOM rozpoczął przedsprzedaż smartfonów Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 i telefonu Nokia 3310.

Przedsprzedaż smartfonów Nokia 3310, Nokia 3 i Nokia 5 potrwa do 6 czerwca 2017. Tego dnia rozpocznie się realizacja zamówień.

Realizacja zamówień na smartfony Nokia 6 rozpocznie się 15 czerwca 2017.

Nokia 3 - 749 zł

Nokia 5 - 999 zł

Nokia 6 - 1249 zł

Nokia 3310 - 269 zł

Opinie:

Opinie archiwalne (13):

Komentuj

Komentarze / 13

Dodaj komentarz
  • Users Avatars Mini
    Red pisze: 2017-05-15 21:53
    Z tymi cenami to deko kogoś pogięło ;)
    1
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2017-05-15 21:55
    Przegięli z ceną, i to mocno Ostatnio Nokia 6 była wyceniana na niewiele ponad 1000 PLN,
    1
  • Users Avatars Mini
    Nekrosesus pisze: 2017-05-15 22:07
    Dobry sprzęt musi dużo kosztować. Rzeczy kiepkie kosztują tanio. Tanie złe. Drogie dobre.
    -6
  • Users Avatars Mini
    Plikson pisze: 2017-05-16 13:21
    Powiem tak ceny spodziewałem się że bedą niższe x-kom już zaprezentował https://www.x-kom.pl/nokia ale Nokia 6 bedzie hitem jeszcze zobaczycie niech się tylko pojawia pierwsze testy
    2
  • Users Avatars Mini
    Krem pisze: 2017-05-16 13:24
    Doliczcie jeszcze podatki Nokia 6 wcale nie jest aż tak drogia kolor miedziany bardzo mi się podoba www.x-kom.pl/p/357311-smartfon-telefon-nokia-6-dual-sim-miedziany.html
    1
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2017-05-16 18:20
    Trzeba by na głowę upaść, żeby brać w tej cenie tel ze smarom 430, Alcatel idol 4 bije nokie 6 na głowę we wszystkim i kosztuje sporo taniej. Więc z czym do ludzi? Kto weźmie nokię mogąc mieć taniej snapa 617, a nawet 625? https://www.x-kom.pl/p/311526-smartfon-telefon-alcatel-idol-4-lte-dual-sim-szary.html http://technos-online.pl/232,xiaomi-redmi-note-4x-snapdragon-625-lte-3-32gb-dual-sim-2-5d-(szary).html
    -2
  • Users Avatars Mini
    Likol pisze: 2017-05-17 08:51
    Tutaj raczej nie chodzi już o sam procesor wiele osób co siedzi w branży telefonów uważa ze Nokia 6 to bardzo dobry telefon i będzie porónywalny z lepszymi parametrami w podobnej cenie
    0
  • Users Avatars Mini
    Teraz.j pisze: 2017-05-17 11:50
    @ likol - https://www.nokia.com/en_int/phones/nokia-6, to jest oficjalna strona Nokii, po tyle (229€=959zł) Nokia 6 będzie w całej EU, a to imo zamyka temat. Uprzejmie proszę, żeby żaden "mądry inaczej" nie wyskakiwał z VAT, to jest cena z VAT, który jest również w DE, NL, UK - wszędzie około 20%.
    0
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2017-05-17 19:34
    Teraz.j, z tego co piszesz to wychodzi poniżej 1000 PLN. I to jest uczciwa cena za nokie 6. Choć uważam, że powinni dać w niej mocniejszy procesor. Snapdragon 430 to budżetowy procek montowany w telefonach do 800 PLN.
    0
  • Users Avatars Mini
    Teraz.j pisze: 2017-05-17 23:03
    Z tego co Nokia pisze, wklej linka w przeglądarkę (bez ransomware ;-), nokia.com, jak widać), cena brutto EU jest na stronie. Polskiemu dystrybutorowi dołożyły się trzy stówki na sztuce, kij im w oko, kto będzie chciał kupi na Amazon DE, jest już nawet po polsku dla mniej kumatych. 959 pln,było by dobrze imo (jak będzie taka jak w pre-testach), ale to chwilowo teoria, wrócimy do rozmowy po testach na gsmonline, jak będzie wiadomo co to naprawdę warte.
    0
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2017-05-18 07:29
    Miałem Nexusy i Motorole, a teraz mam Alcatela idol 4 i żaden mój telefon nie mulił ani się nie przycinał, wszystkie działały bardzo dobrze nawet po dłuższym czasie. Podstawą jest dobrze zoptymalizowany w miarę czysty system i dobra specyfikacja.
    0
  • Users Avatars Mini
    grek pisze: 2017-06-12 09:26
    jestem totalnie wkurzony miała być od 16 czerwca a w x-kom piszą że od 7 lipca 2017r dopiero czy ktoś coś bliżej wie
    0
  • Users Avatars Mini
    ckg pisze: 2017-06-23 15:51
    tu są stare komentarze!!!!! Nokia 6 jest SUPER. Mogłaby być troche cena mniejsza. Technicznie zadawala.
    0

Rekomendowane:

Akcje partnerskie: