Orange gotowy na ferie

Newsy
Opinie: 16
Opinie: 16

Orange chwali się, że poprawił swój zasięg w polskich kurortach narciarskich. NetWorks! uruchomił nowe częstotliwości na działających już masztach, dostawił nowe, także mobilne.

Już teraz można korzystać z nowej stacji bazowej w Sromowcach Niżnych. W Bukowinie Tatrzańskiej działa 4G LTE na częstotliwości 1800 MHz, a w Rajczy, Łysej Górze i Małastowie 4G LTE na 800 MHz.

Mobilne stacje bazowe stoją już w Karpaczu, Białce, Czarnej Górze, Zieleńcu i Jurgowie. Do końca stycznia w ośrodkach narciarskich pojawią się tam kolejne dwie.

Od Wigilii Świąt Bożego Narodzenia za pośrednictwem stacji mobilnych w Karpaczu i Czarnej Górze przesłano ponad 430 GB danych i wykonano ponad 29,5 tysiąca minut połączeń. Rekordowymi dniami były 31 grudnia i 1 stycznia. Przed świętami stacje te przesyłały kilka GB danych dziennie (w weekendy – kilkanaście), a po świętach średnia to blisko 27 GB dziennie.

Opinie:

Opinie archiwalne (16):

Komentuj

Komentarze / 16

Dodaj komentarz
  • Users Avatars Mini
    PiotrusPan pisze: 2018-01-09 18:43
    A może Orange pochawli się ile klientów ma gorszy transfer przez ich współpracę z tym dziadowskim Play?
    2
  • Users Avatars Mini
    Rock pisze: 2018-01-09 19:43
    Akurat Orange ma najsłabszy zasięg. Wyspowo to i Play może chwalić się, że w danym pierdziszewie jest sygnał. Kto jeździ po całej Polsce ten wie, że Orange to męczarnia dla usług voice i data.
    -8
  • Users Avatars Mini
    Euforia pisze: 2018-01-09 20:10
    @Rock I ty akurat najwięcej jeździsz po całej Polsce i masz najwięcej do powiedzenia, męczarnią to są twoje idiotyczne wpisy w przeciwieństwie do zasięgu Orange. Większość kierowców tirów ma Orange właśnie dlatego że jest wszędzie a nie jakieś dziady play czy plus.
    8
  • Users Avatars Mini
    call girl pisze: 2018-01-09 20:41
    Hello
    -1
  • Users Avatars Mini
    Patrax pisze: 2018-01-09 21:20
    @Euzebia dziewczynko ty tutaj nie jesteś od dyktowania kto ma jakiej sieci używać. Akurat tak się składa że bardzo dużo kierowców używa orange bo mają zasięg bardzo dobry, a jak czegoś nie wiesz to po prostu nie komentuj PS. Twoja armia rycerzy może mnie za to minusować... mam wyj*bane jajca na to. Zresztą ostatnio taki burdel się zrobił tutaj że już szkoda w ogóle wchodzić na ten portal a moderator niech w końcu zrobi coś z tymi trollami
    3
  • Users Avatars Mini
    Marek. pisze: 2018-01-09 22:10
    Orange w miejscowości Golasowice woj. śląskie powiat Pszczyna, w samym centrum wsi brak zasięgu w budynkach a na zewnątrz jedna kreska to jest dopiero sieć
    -1
  • Users Avatars Mini
    Thec pisze: 2018-01-09 22:24
    Od pewnego czasu jak czytam artykul ,a pozniej chce poczytac opinie osob ktore maja ciekawa opinie na ten temat i czesto cos ciekawego sie dowiem to... po prostu te osoby sa wypierane przez sztuczne boty czy jakies gnioty co pier... bez sensu aby tylko nabic trafik na pusty komentarz i sztuczne otwarcie strony.
    0
  • Users Avatars Mini
    Thec pisze: 2018-01-09 22:25
    Prosze gsmonline zrobcie cos z tym. Bo ciekawe osoby uciekaja. I podejzewam ze im tak samo rece opadaja jak mi i nawet nie chce im sie komentowac... a nawet czytac.
    0
  • Users Avatars Mini
    Rock pisze: 2018-01-09 22:36
    Szkoda już cokolwiek odpisywać. Przenoszę się już tylko na forum telepolis. Za duże tu szambo małolatòw i dewiantów internetowych. Pozdrawiam wszystkich normalnych na tym forum.
    -2
  • Users Avatars Mini
    Piotr pisze: 2018-01-10 00:56
    W górach zasięg ma najlepszy Plus potwierdzone
    -1
  • Users Avatars Mini
    Abonent pisze: 2018-01-10 02:39
    Chyba dał im popalić roaming unijny, bo teraz bez strachu przed kosztami klienci logowali się do zagranicznych.
    0
  • Users Avatars Mini
    Doradca pisze: 2018-01-10 05:47
    Euzebia Ty lepiej wyskocz przez oknoooo na ostatnim piętrze,To będzie na prawdę lepszy pożytek niż zamulanie sieci. :-)
    0
  • Users Avatars Mini
    Jan pisze: 2018-01-10 05:48
    Na Telepolis jeszcze więcej trolli i w dużej części są to te same osoby, co tutaj. Tam jest mega syf w komentarzach tylko więcej osób obsługuje i częściej kasują spam.
    -2
  • Users Avatars Mini
    albert0 pisze: 2018-01-10 06:09
    Ziemia jest płaska.
    -2
  • Users Avatars Mini
    Damian pisze: 2018-01-10 06:32
    Niektórzy nie wiedzą że Orange i T-Mobile dla 2G 3G i częściowo LTE mają ten sam zasięg. Niekiedy mają swoje własne pikokomórki. Zdarza się że na jednym maszcie zasięg Orange jest wysylany innymi antenami niz T-Mobile. Dlatego np. Ruptawa - Jastrzębie-Zdrohj czy Zebrzydowice powiat cieszynski. Gdzie miwscami może być lepszy zasięg jednej, a niekiedy drugiej. Wiem po sobie. Sprawdzone przez netmonitor oraz kontakt z BOK
    -4
  • Users Avatars Mini
    Damian pisze: 2018-01-10 06:34
    Skoda że Orange nie może dogadać się z o2.cz skoro mają te same kanaly to lepiej je wykorzystać... a nie brak 3G 900 LTE tylko czesciowo na 1800 :-(
    -4

Rekomendowane: