Play - nowe miejscowości z zasięgiem 4G

Newsy
Opinie: 29
Opinie: 29

Play podał listę kolejnych miejscowości z zasięgiem technologii LTE i LTE Ultra.

  • 4G LTE ULTRA:
miejscowość powiat województwo
Władysławowo pucki Pomorskie
Czarne człuchowski Pomorskie
Wolin kamieński Zachodniopomorskie
Juszczyn suski Małopolskie
Rybno działdowski Warmińsko-Mazurskie
Dębe Wielkie miński Mazowieckie
Lisewo chełmiński Kujawsko-Pomorskie
Suchań stargardzki Zachodniopomorskie
Granowiec ostrowski Wielkopolskie
Wilkanów kłodzki Dolnośląskie
Gozdowo sierpecki Mazowieckie
Lewin Kłodzki łodzki Dolnośląskie
Mełgiew świdnicki Lubelskie
Dziwiszów jeleniogórski Dolnośląskie
  • 4G LTE:
miejscowość powiat województwo
Łęknica żarski Lubuskie
Rybno działdowski Warmińsko-Mazurskie
Chocz pleszewski Wielkopolskie
Żydowo koszaliński Zachodniopomorskie
Broniszewice pleszewski Wielkopolskie

Opinie:

Opinie archiwalne (29):

Komentuj

Komentarze / 29

Dodaj komentarz
  • Users Avatars Mini
    piotr pisze: 2017-08-14 09:15
    Żenada inne sieci chwalą się jak postawią kilkaset nowych nadajników tu 10 i już się chwalą
    3
  • Users Avatars Mini
    Monter TBS pisze: 2017-08-14 09:36
    Polska powiatowa mało ma światłowodów,dlatego pojemności na TBS są kiepskie. Kto wie ile jest w Polsce powiatów bez światłowodu.Tego zwyczajny zjadacz chleba nie wie,a trzeba się interesować swoją okolicą,bo my z Warszawy was uszczęśliwiać na siłę nie będziemy . Więcej zainteresowania lokalnym włodarzom zalecam,bo inaczej cywilizacyjnie będziecie w zadupiu.
    0
  • Users Avatars Mini
    Jurgon pisze: 2017-08-14 10:35
    to akurat dobry nagłówek, że GDZIEŚ zasięg play faktycznie jest, telewizja powinna z tego relację zrobić a jakiś influencer livestreaming na FB. Wszyscy u zytkownicy tej pseudosieci wreszcie będą mogli wiedzieć, gdzie z telefonu uda im się skorzystać.
    0
  • Users Avatars Mini
    /// pisze: 2017-08-14 10:43
    Jurgon - Jesteś pożytecznym frajerem, dla Play.
    5
  • Users Avatars Mini
    Rob pisze: 2017-08-14 12:52
    Jest 380 powiatów to troszkę czasu im to zajmnie i ponad 43tys miejscowości, lepiej by pokazali gdzie ich zasięgu nie ma....
    0
  • Users Avatars Mini
    m-a-t pisze: 2017-08-14 13:11
    Play to dno a zasięg w kilku kolejnych miejscowościach tego nie zmieni
    3
  • Users Avatars Mini
    Haha pisze: 2017-08-14 13:16
    Dno to jest wasz tme, który was zatrudnia do pisania takich głupot !
    3
  • Users Avatars Mini
    Piotr pisze: 2017-08-14 15:07
    Ale zasieg
    2
  • Users Avatars Mini
    JAN pisze: 2017-08-14 15:18
    pffffff..... W Plusie jest najlepszy zasięg i najlepiej chodzi internet! SpeedTesty mówią wszystko: https://www.youtube.com/watch?v=AymbECv4vj4 i w reklamach też by nie oszukiwali: https://www.youtube.com/watch?v=Y8B8l7WMBws
    -1
  • Users Avatars Mini
    kr66 pisze: 2017-08-14 15:20
    Play to dno! Kolega JAN wyżej dobrze mówi, Plus był, jest i będzie liderem!!!!! Wystarczy obejrzeć jak kolega testował swojego neta w Plusie w różnych lokalizacjach. PLAY nigdy tego nie osiągnie nawet na 100G
    -3
  • Users Avatars Mini
    Kristo pisze: 2017-08-14 16:29
    Czym się różni Ultra od nie Ultra ? Że jeden wykręca 10 Mb/s a inny 5 Mb/s ?
    1
  • Users Avatars Mini
    Macisto pisze: 2017-08-14 18:15
    @Kristo nie masz co tutaj pytać, bo użytkownicy P4 nie kupują usługi z powodu prędkości, powody ogólnie nieznane
    0
  • Users Avatars Mini
    Iphoneski pisze: 2017-08-14 19:19
    Dajcie spokój z tym Play, mama ma tam numer i bardzo narzeka, ja tesz mam i tesz narzekam. Coraz więcej osób odchodzi z Play
    1
  • Users Avatars Mini
    Piotr pisze: 2017-08-14 20:47
    Play co to za siec porażka
    2
  • Users Avatars Mini
    m-a-t pisze: 2017-08-14 21:53
    Sieć porażka, nic nie działa prawidłowo a znam się na tym, bo studióje administrację
    -1
  • Users Avatars Mini
    m-a-t pisze: 2017-08-14 21:54
    Edit: studjuje
    1
  • Users Avatars Mini
    Iphoneski pisze: 2017-08-14 22:24
    m-a-t skończ gimnazjum i naucz się pisać najpierw i dopiero zabieraj głos w dyskósji
    1
  • Users Avatars Mini
    greg pisze: 2017-08-14 23:37
    śmieszy aż taka ilość negatywnych komentarzy. Jak konkurencja chce byc lepsza od play to niech będzie lepsza ale technicznie a nie w zakupywaniu opinii :)) Wszystkie sieci cos za uszami mają. Nie ma najlepszej ot tak. I tyle w temacie.
    -2
  • Users Avatars Mini
    Arek pisze: 2017-08-14 23:54
    opinie opiniami, fakty faktami. Plus ma zasięg większy i to jest fakt, a nie opinia.
    -1
  • Users Avatars Mini
    Rob pisze: 2017-08-14 23:56
    Greg, śmieszy mnie taka opinia jak twoja. Jak Play chce być lepszy od pozostałych, to niech będzie lepszy technicznie a nie w zakupowania opinii takich jak twoja.Tyle w temacie
    1
  • Users Avatars Mini
    lukasz pisze: 2017-08-15 10:40
    ultra predkosc w FLEJ to max 1 Mb/s. Nic tylko brac placic i plakac :D. FLEJ NUMER 1!
    1
  • Users Avatars Mini
    otd pisze: 2017-08-15 10:41
    @Arek zasieg tak dobry, ze sieci w niektorych regionach Polski nie bylo przez prawie 4 dni. Faktycznie najlepsi
    0
  • Users Avatars Mini
    /// pisze: 2017-08-15 10:51
    Plus jest najlepszy w testach prowadzonych przez klientów plusa, szczegóły na speedtest.pl. Plus zawsze prowadzi, ale dopiero wtedy, gdy odwrócimy rankingu tabelę tabelę.
    0
  • Users Avatars Mini
    xx pisze: 2017-08-15 13:37
    Iphoneski ortografia to chyba nie jest Twoja mocną strona ;-) Co do sieci-jestem w Tmobile jeszcze od czasów ery i nie narzekam na zasięg, choć LTE potrafi czasem zgubić albo mieć słaby ale już H/H+ rzadko znika. Kartę Play mam w nawigacji- zasięg mam choć prędkość nie sprawdzam prędkości transferu bo nie jest kluczowy.
    2
  • Users Avatars Mini
    rex pisze: 2017-08-15 17:35
    @Arek a czym ten zasięg łapie? na pewno telefonami czy może lodówką?
    0
  • Users Avatars Mini
    Tata pisze: 2017-08-15 18:34
    Śliczna córunia na fotce
    1
  • Users Avatars Mini
    otd pisze: 2017-08-15 19:53
    Śliczny to jest ten tata na fotce
    2
  • Users Avatars Mini
    Rock pisze: 2017-08-15 21:56
    Trasa z Warszawy do Gdańska pociągiem Pendolino. Poza Warszawą absolutny brak zasięgu na karcie Play Online. Zasięg był przez chwilę w Ciechanowie, Iławie, Tczewie i przed Gdańskiem i w Gdańsku. Reszta drogi to black hole!!!
    0
  • Users Avatars Mini
    Mateusz pisze: 2018-01-11 19:05
    Żydowo - brak zasięgu
    0

Rekomendowane:

Akcje partnerskie: