T-Mobile ma górską stację bazową z łączem satelitarnym

Newsy
Opinie: 12
Opinie: 12

Przed feriami T‑Mobile udostępnił klientom 5 dodatkowych stacji bazowych: Ustroń Poniwiec, Jaworki Homole, Czarna Góra, Zieleniec i Białka Tatrzańska.

Dodatkowo klienci T‑Mobile mogą korzystać z nowej stacji w Karpaczu jak i niedawno uruchomionej w inwestycji w Sromowcach Niżnych, na granicy polsko-słowackiej.

Od września 2017 roku klienci mogą również korzystać ze stacji zlokalizowanej w schronisku w Dolinie Chochołowskiej. Z uwagi na lokalizację jest to pierwsza stacja T‑Mobile, która w komunikacji wykorzystuje łącze satelitarne.

Opinie:

Opinie archiwalne (12):

Komentuj

Komentarze / 12

Dodaj komentarz
  • Users Avatars Mini
    ReVOLTEa pisze: 2018-01-18 18:41
    Plus radzi sobie bardzo dobrze bez łącza satelitarnego- taka mała dygresja. Jednak niech buduja, abonenci napewno potrzebują tego, szczególnie Płatowcu w roamingu
    -5
  • Users Avatars Mini
    ReVOLTEa pisze: 2018-01-18 18:42
    Szczególnie Playowcy- ach te my Phony
    -1
  • Users Avatars Mini
    Dsa pisze: 2018-01-18 19:53
    Gdzie sobie radzi plus? W dolinie Chochołowskiej? Przecież tam było głucho nim N nie uruchomiło przekaźnika.
    1
  • Users Avatars Mini
    Damian pisze: 2018-01-18 19:56
    Widze ze prze Pana tryska nienawisc. Byc moze przykre niespodzianki z tą siecią. Od czego UKE ;) sa miejeca gdzie nawet lacze satelitarne nie pomoze.Przy granicy z Czechami mnostwo zasiegu 2G i 3G 2100 a gdzie LTE i 3G 900 wystarczy dogadac sie z Przyjaciolmi zza Olzy no ale trudno. Obie strony musza chciec. W Czechach sieci komorkowe poza miastami czy na obrze zach zamienili 3G 2100 na LTE 2100 szkoda ze nie zostawili 3G 2100. Dziwe podejscie bo nie kazdy smartfon na LTE800. W Czechach sa tylko 3 sieci. Spokojnie mogle by miec LTE800, 3G900 oraz wiadome 2G. Jak by w Polsce nie bylo Networks i grupy CP to zasieg wygladal by tak samo...
    -1
  • Users Avatars Mini
    ~~ pisze: 2018-01-18 21:05
    hahahahahaha teraz turyści będą mogli wzywać powietrzną taksówkę z samych gór
    1
  • Users Avatars Mini
    Piotr pisze: 2018-01-18 21:42
    Jednak i tak Plus ma najlepszy zasieg w górach i nie tylko
    4
  • Users Avatars Mini
    Zygfryd pisze: 2018-01-19 00:00
    @iphoneski tam na górze przestań już spamować. Wszyscy znamy twój plus~fetysz. Myślałeś że jak zmienisz nick to nikt cie nie rozpozna synku??!
    -5
  • Users Avatars Mini
    Góral pisze: 2018-01-19 09:14
    W górach Plus najlepiej się sprawdza. Miałem karty wszystkich operatorów i jednak wybrałem Plusa. GOPR też nie przypadkowo wybrał Plusa a oni chyba wiedzą najlepiej co w górach się sprawdza a co nie.
    20
  • Users Avatars Mini
    harry pisze: 2018-01-19 10:14
    @Góral to sie zawsze moze zmienic, jak widzisz sieci dzialaja w tym kierunku, plusik moze wypasc przy tym zle
    -3
  • Users Avatars Mini
    ReVOLTEa pisze: 2018-01-19 11:45
    @up, i bardzo dobrze, że działają, niech nadrabiają zaległości. Słyszałem nawet że niekwestionowanym liderem w górach nawet Play się ogłosił :)
    -7
  • Users Avatars Mini
    gość pisze: 2018-01-19 13:43
    Plus liderem stagnacji i zacofania technicznego. W górach plus już dawno się nie liczy. Inni coś robią modernizują a taki plus stoi w miejscu jak koń w piachu.
    -100
  • Users Avatars Mini
    Ha pisze: 2018-01-19 15:54
    To ten bachor jadwiga tak tu minusuje
    -37

Rekomendowane: