UMi Diamond - smartfon ze wzmocnionym ekranem za 649 zł

Newsy
Opinie: 18
Opinie: 18

W polskich sklepach za sprawą autoryzowanego dystrybutora, firmy CK MEDIATOR zadebiutował UMi Diamond.

W urządzeniu zastosowano podwójną taflę szkła Dual T2X-1, dzięki której wyświetlacz przetrwa upadki z wysokości do 1,5 metra. Podwójne szkło chroni 5-calowy wyświetlacz IPS HD przed zarysowaniami i skutkami upadków. Zastosowanie technologii 2.5D pozwoliło na delikatne zaokrąglenie jego krawędzi, dostosowując się do bryły urządzenia. Ekran otacza metalowa ramka.

UMi Diamond działa pod kontrolą systemu Android 6.0 Marshmallow. Smartfon wyposażono w ośmiordzeniowy procesor MediaTek MT6753 o taktowaniu 1,5 GHz. Jednostka wspierana jest chipem graficznym Mali-T720 oraz 3 GB pamięci RAM typu LPDDR3. Smartfon dysponuje 16 GB pamięci wewnętrznej, którą można rozszerzyć o kolejne 128 GB za pomocą czytnika kart microSD. Urządzenie umożliwia pracę dwóch kart SIM w standardzie 4G i jednej karty pamięci w tym samym czasie. UMi Diamond zasilany jest akumulatorem o pojemności 2650 mAh.

Producent zastosował 8-megapikselowy aparat główny z podwójną diodą doświetlającą oraz 2-megapikselową matrycę do rozmów wideo i autoportretów. Dzięki funkcji interpolacji zdjęć, rozdzielczość obu aparatów może zostać zwiększona do – odpowiednio – 13 megapikseli i 5 megapikseli.

Sugerowana cena detaliczna UMi Diamond wynosi 649 zł brutto.

Urządzenie jest objęte 24-miesięczną gwarancją realizowaną na terenie kraju. Smartfon jest dostępny w trzech wariantach kolorystycznych – czarnym, białym oraz złotym.

UMi Diamond - zdjęcia:

Opinie:

Opinie archiwalne (18):

Komentuj

Komentarze / 18

Dodaj komentarz
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2016-11-30 09:00
    No proszę, bardzo zacna oferta, poniżej 700 PLN, telefon z 3 GB ram, ośmiordzeniowym procesorem 1.5 ghz i 16 GB pamięci na pliki. Do tego ze szkłem 2.5 D
    1
  • Users Avatars Mini
    Qba pisze: 2016-11-30 09:40
    I do tego LTE na dwóch kartach. Pozdrawiam.
    1
  • Users Avatars Mini
    pecet pisze: 2016-11-30 09:42
    cześć troip. Czy mogę zafundować tego Diamonda?
    0
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2016-11-30 10:02
    Siemanko pecet, po specyfikacji na pewno tak, ale pamiętaj, że specyfikacja to nie wszystko. Przede wszystkim należałoby sprawdzić na necie co o nim mówią, na YouTube czy opinie na mgsm. Napewno z czystym sercem mogę ci polecić 3 telefony, asus zenfone 2 ten z 4 GB ram, chodzi po około 800 PLN, wiko fever, też jest spoko w podobnej cenie, i trochę droższy, ale naprawdę rewelacyjny alcatel idol 4, to jest chyba najlepszy średniopółkowy obecnie telefon.
    -1
  • Users Avatars Mini
    uzy pisze: 2016-11-30 10:30
    idol 4, rzeczywiście super, ale cenowo to 1100-1200 a nie 649, nie ma co porównywac
    0
  • Users Avatars Mini
    pecet pisze: 2016-11-30 10:52
    jednak wybiore huawei y360. telelfon w pełni zasugujacy na moja uwage i tanszy od tego co piszesz troip.a takie drogie złomy to polecaj kolesiom na podwórku przy tanim winie a nie mi. jasne ?
    1
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2016-11-30 11:30
    Na śmietniku widziałem lepsze telefony niż ten huawei 360 udo *uzy ja swojego idola kupiłem za 850 PLN. Na allegro można spokojnie do 900 PLN kupić nowego z gwarancją producenta.
    -1
  • Users Avatars Mini
    pecet pisze: 2016-11-30 11:37
    ze śmietnika to ty pochodzisz i twoje opinie . wiec nic dziwnego ,ze w tamtejszym otoczeniu czujesz sie jak ...w domku. tego alcatel idol 4 to za darmo bym nie wział a i gdyby dopłacali to też watpie.
    0
  • Users Avatars Mini
    ? pisze: 2016-11-30 11:38
    Idol 4 fajny owszem ale mając do wydania 1200 zł na telefon,wolałbym kupić moto x style,która w tych pieniądzach nie ma konkurencji. A z chińczykami trzeba uważać ,większość ma dobrą specyfikację i cenę ale czesto po zakupie są problemy z takim sprzętem,głównie przez soft ,ale nie tylko.
    0
  • Users Avatars Mini
    pecet pisze: 2016-11-30 13:00
    @troip ten komentarz chamski to nie ja pisałem. Wierz mi na 100% A potwierdzenie wiesz jak możemy sprawdzić. Dxięki za informację i pomoc z której będę korzystał.
    0
  • Users Avatars Mini
    pecet pisze: 2016-11-30 13:08
    @troip. uwierz mi prosze , że to nie ja pisałem. ja tylko lizac tyl;@tyłki umiem i nie stac mnie na słowo krytyki. wierzysz mi
    0
  • Users Avatars Mini
    Ochlaniec pisze: 2016-11-30 13:31
    Haha szczawik nie poszedl do szkoly bo ma katarek i sie bawi. Mamo pic mi sie chce Juz ide kochanie
    -1
  • Users Avatars Mini
    pecet pisze: 2016-11-30 13:42
    ty co się pode mnie podszywasz. To prawda, że jesteś wylizany. Gdyby cie urodziła osoba ludzka, to nic takiego byś nie napisał. Pisz dalej, abym miał lepsze potwierdzenie mojej wiedzy o tobie - WYLIZANY!!!!!!
    -1
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2016-11-30 13:43
    Pecet wiem, że to nie ty pisałeś, dlatego też nie nie odpisałem na tego posta personalnie, więc spoko luz. To pewnie pisał ten co uciekł z zakładu psychiatrycznego i podszywa się pod innych, bo sam nie ma swojej tożsamości.
    -1
  • Users Avatars Mini
    pecet pisze: 2016-11-30 13:49
    okey troip i dzięki za odpowiedz J.N.
    -1
  • Users Avatars Mini
    pecet pisze: 2016-11-30 14:40
    z pewnoscia troip czy jak ci tam jestes na lekach i dlatego podszywasz sie pod innych. co na to twoj lekarz? widze ,ze co drugi komentarz jest twoj ale pod róznymi nickami. psychola tacy jak ty tak maja niestety
    1
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2016-12-01 00:11
    Test
    0
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2016-12-01 14:02
    test psychologiczny mojej osoby wykazał , ze mam tylko zaburzenia psychiczne stopnia sredniego. wiec nie przesadzajcie z tym
    1

Rekomendowane: