Plany no limit z internetem od 19 zł w abonamencie Virgin Mobile

Promocje
Opinie: 22
Opinie: 22

Virgin Mobile wprowadza plany taryfowe do swojej oferty abonamentowej.

Po czterech miesiącach od wprowadzenia Albonamentu Virgin Mobile prezentuje kolejną jego odsłonę.

Nowe Plany będą dostępne w obecnej taryfie, którą charakteryzuje:

  • brak okresu zobowiązania – klient może zrezygnować z usług wypowiadając umowę z 30-dniowym wyprzedzeniem,
  • możliwość zmiany abonamentu na większy bądź mniejszy – nawet do 0 zł bez dodatkowych opłat,
  • brak opłaty aktywacyjnej i bezpłatne zawieszenie pakietów.

Dostarczamy naszym klientom oferty funkcjonalne i atrakcyjne cenowo. Nowe Plany są alternatywą dla sztywnych abonamentów dostępnych u innych operatorów. Klient może zmieniać i redukować abonament nawet do 0 zł czy zrezygnować, nie ponosząc żadnych opłat. – mówi Piotr Suchodolski, Dyrektor Marketingu Virgin Mobile. Wprowadzenie dodatkowych zestawów usług w 3 różnych Planach upraszcza proces zakupowy, a także umożliwia dalszą optymalizację rachunków za telefon.

Poniższa tabela prezentuje konstrukcję nowych Planów wraz z ich cenami:

  Plan 1 Plan 2 Plan 3
Minuty nielimitowane na komórki nielimitowane na komórki
i stacjonarne
nielimitowane na komórki
i stacjonarne
SMS nielimitowane nielimitowane nielimitowane
MMS - nielimitowane nielimitowane
Internet 3 GB 8 GB 15 GB
Cena 19 zł 29 zł 39 zł

Oferta planów będzie dostępna dla nowych użytkowników już od 5 czerwca. Możliwość migracji obecnych użytkowników Albonamentu na nowe Plany zostanie uruchomiona w ciągu najbliższych dni.

Dodatkowo przedłużono do końca lipca promocję Darmowy Internet. Dzięki niej do zestawu zawierającego nielimitowane rozmowy i SMS-y można dobrać do 20 GB internetu za darmo przez 6 miesięcy.

Regulaminy promocji dostępne są poniżej.

Materiały dodatkowe:

Opinie:

Opinie archiwalne (22):

Komentuj

Komentarze / 22

Dodaj komentarz
  • Users Avatars Mini
    Wow pisze: 2017-06-05 13:00
    No i teraz to rozumiem. Virgin wraca do pierwszej ligi :)
    -1
  • Users Avatars Mini
    ja pisze: 2017-06-05 13:03
    Taaa wraca. Z roamingiem krajowym przyciętym do 1.5Mbps podobnie jak w Playu. Żenada i tyle!
    5
  • Users Avatars Mini
    Dakar pisze: 2017-06-05 13:19
    Plan 2 za 29zł z nielimitowanymi MMSami (nareszcie) wymiata!
    -2
  • Users Avatars Mini
    6s pisze: 2017-06-05 13:21
    19zł za taki pakiet? Dla mnie super!
    0
  • Users Avatars Mini
    comparator pisze: 2017-06-05 13:23
    W Plus Plush i A2Mobile za 20 zł wszystko no-limit i 10 GB internetu. Sieć nie ma najnowszego playowego lejka (już TYLKO 1,5 mega bita na sek.)
    3
  • Users Avatars Mini
    piotr pisze: 2017-06-05 13:23
    Heyah 25 zł 10 GB netu i to samo co w tym planie za 29 do tego bez tych bzdurych ograniczeń do 1,5 Mb/s to jest oferta a nie to co daje VM
    2
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2017-06-05 13:24
    Jestem w Virgin od dawna i jakoś nie błyszczy ostatnio. Plush i A2 zjadają ich na śniadanie. W plush za 20 PLN no-limit z MMS-ami i 10 GB beta plus dodatkowe paczki neta 5 GB za 5 PLN. W A2 no-limit i 15 GB Internetu co prawda na lejku ale też za 20 PLN. Gdyby nie to, że nie jestem gadułą i we Freemium za 10 PLN wystarcza mi 130 minut 1,3 GB i 30 SMS-ów plus darmowe portale społecznościowe. Mało kto wie, ale tak we Freemium też są darmowe social media, otrzymujemy je po wykupieniu pakietu neta, mamy 1 GB za 2 PLN lub 10 GB za 10 PLN. Freemium to ostatnia taryfa która jest lepsza od konkurencji.
    1
  • Users Avatars Mini
    U pisze: 2017-06-05 13:24
    Ograniczenie w zasięgu roamingu krajowego do 1,5Mb/s. Dziękuję i każdemu odradzam pakowanie się w cokolwiek, co ma działać na infrastrukturze Play. Przecież Orange na kartę ma duuużo lepsze warunki, Premium Mobile, Lajt Mobile, a2 mobile miażdżą ofertę Virgin i nie mają ograniczenia netu do 1,5Mb.
    -1
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2017-06-05 13:27
    Piotr w Heyah tak samo jak T-Mobile jest ograniczenie do 15 Mbps, sprawdzone info, szybciej internet nie śmignie.
    1
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2017-06-05 13:31
    Nie wiem skąd się wzięła informacja o przycięciu roamingu krajowego play do 1.5 Mbps. Kiedy cały czas jest tak samo czyli max 3 Mbps i tak internet w roamingu krajowym chodzi na maxa czyli niewiele więcej jak 3 Mbps.
    -1
  • Users Avatars Mini
    Ewa pisze: 2017-06-05 13:34
    Naprawdę fajna oferta. Nielimitowane rozmowy i SMS-y i do tego 3 GB za 19 zł ....wymiata !
    0
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2017-06-05 13:41
    No cóż, dla jednych wymiata innych żenuje. Bo spodziewają się czegoś więcej po firmie która była prekursorem zmian w ofertach, a teraz jest jedną z wielu. Nie najgorszą ale do czołówki się nie załapuje.Tylko tym którzy u infrastrukturalnych operatorów płacili gruby hajs za nic, nowa oferta abonamentowa może się wydawać atrakcyjna. Ale dla tych którzy nie dawali się doić jest na prawdę średnia.
    -2
  • Users Avatars Mini
    ja pisze: 2017-06-05 13:46
    Skąd informacja? Rzecznik potwierdził. Trzeba czegoś więcej?
    1
  • Users Avatars Mini
    piotr pisze: 2017-06-05 13:47
    @troip Tylko te 15 Mb/s spokojnie starcza do oglądania fiilmów Fullhd na yt a to 1,5 Mb/s to jest tylko do korzystania z neta i nic więcek
    2
  • Users Avatars Mini
    Potwierdzone ograniczenie 1,5 Mbps Play pisze: 2017-06-05 13:51
    Rzecznik potwierdza ograniczenia: http://tlp.is/dpl Marcin Gruszka‏ @RzecznikPlay 25 min25 minut temu Więcej W odpowiedzi do to @MeteoVoodo@Play_Polska i jeszcze 2 osób Tak ograniczyliśmy 1 odpowiedź 0 podanych dalej 0 polubionych
    1
  • Users Avatars Mini
    Hotelarz pisze: 2017-06-05 13:55
    Oferta Virgin słaba, bardzo słaba. Najtańsza i najlepsza sieć w Polsce to a2mobile. W a2mobile za 19,90 zł jest wszystko bez limitów, Virgin był dobry ale kiedyś teraz nie ma tanio. Jedyny słuszny obecnie kierunek to MNP do a2mobile!
    15
  • Users Avatars Mini
    TP pisze: 2017-06-05 13:55
    Witam, na a2mobile.pl można za 19,90 dostać to co w Virgin za 39. Dla wygody pakiety same się odnawiają, wystarczy mieć środki na koncie. W byle jakim banku można zlecić doładowania cykliczne i po problemie, korzystanie z usługi wygodne jak w abonamencie, chociaż to typowa karta. W a2mobile jestem od kilku tygodni i jest OK.
    3
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2017-06-05 14:00
    Piotr, zgadzam się, nawet 10 Mbps spokojnie wystarcza do oglądania filmów, nie tylko z YouTube. Tylko zaznaczyłem, że w Heyah też jest od razu internet na lejku.
    2
  • Users Avatars Mini
    pabloki pisze: 2017-06-05 15:56
    To jakies archiwalne pomysły chyba z tymi taryfami.
    1
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2017-06-05 17:01
    Gsmnonline macie błąd w tabelce. Virgin twierdzi że w pakiecie za 19 PLN są również stacjonarne. POPRAWCIE TO!!!!
    -2
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2017-06-05 17:08
    Sorki, Virgin napisał, że się pomylili, jednak w taryfie za 19 PLN nie ma stacjonarnych.
    0
  • Users Avatars Mini
    Japa pisze: 2017-06-05 23:41
    Czemu plej znów ogranicza prędkosc netu, czyżby chciał przepędzić wirtualnych od siebie? (Grażyna rusz głową i kopnij pleja w 4 litery). Szkodzi tym samym także sobie, bo bedzie miał odwrót klienteli, i nie bedzie sie chwalił dobrymi wynikami. A może brakuje kasy na nowych celebrytów i trzeba robic cięcia. Plej robi krok wstecz. A z ciekawostek powiem ze plej bedzie budował maszt blisko rawy mazowieckiej, dzis przyszło powiadomienie o zamiarze budowy koło moich działek.
    0

Rekomendowane: