Xiaomi Mi A1 w Polsce za 1299 zł

Newsy
Opinie: 12
Opinie: 12
Xiaomi Mi A1

Xiaomi wprowadziło na polski rynek smartfon Xiaomi Mi A1. Nowy model dostępny jest w cenie 1299 zł.

Inne informacje o smartfonie Xiaomi Mi A1:

 

 

Opinie:

Opinie archiwalne (12):

Komentuj

Komentarze / 12

Dodaj komentarz
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2017-09-26 07:46
    Xiaomi Mi A1 to pierwszy telefon z serii Android One, który przygotowano we współpracy z Google. W czasie premiery, którą zorganizowano w Indiach, cenę telefonu ustalono na 14999 rupii, co po dzisiejszym kursie daje nam około 825 złotych. Niestety, w Polsce, która ma jedne z najwyższych cen smartfonów w Europie trzeba będzie zapłacić za niego aż 1299 złotych. Urządzenie jest w dwóch wariantach kolorystycznych obudowy: czarnym i złotym. Xiaomi Mi A1 bazuje na modelu Mi 5X, który miał premierę w lecie tego roku. Na szczęście ten telefon można sprowadzić sobie za mniejsze pieniądze. Siła Mi A1 tkwi jednak w tym, że to Android One. Android One to specjalne wersje telefonów ( do których ostatnio dołączył Moto X4), które pracują pod kontrolą czystego Androida. Nie znajdziecie tu żadnych nakładek producentów, a wsparcie oferuje samo Google. To oznacza, że aktualizacje systemu będą bardzo szybko dostarczane. Jeszcze w tym roku Xiaomi Mi A1 ma dostać aktualizację do Androida 8.0 Oreo, a w przyszłym roku ma być jednym z pierwszych smartfonów, które dostaną Androida P.
    2
  • Users Avatars Mini
    Adam pisze: 2017-09-26 08:03
    Za ten telefonik max cena to 1150 zł. powinna być . Nie jest to jakiś ; wypas ; oczywiście w tym przedziale wyposażenie/cena żeby 1300 zł. za niego rządać . W tej cenie na pewno nie zawojuje naszego rynku.
    0
  • Users Avatars Mini
    mardan pisze: 2017-09-26 08:20
    Wydaje mi się, że cena nie jest wygórowana w stosunku do konkurencji. Trudno mi znaleźć coś tańszego z takimi parametrami.
    0
  • Users Avatars Mini
    Malleus pisze: 2017-09-26 09:02
    Za 1.299 niech sobie wezmą wszystkie 3 (kolory) i wsadzą głęboko w duqę.
    0
  • Users Avatars Mini
    Jj pisze: 2017-09-26 09:41
    Sorry, ale za te pieniądze wole Huawei. Przynajmniej wiem, że serwis jest zapewniony.
    0
  • Users Avatars Mini
    Piotrek pisze: 2017-09-26 10:55
    W niemieckiej hurtowni Yukatel są po 175€ netto. To jakieś 750 PLN netto tj. 922,5 z VATem. W detalu nie powinien kosztować więcej niż 1000. Lada chwila na allegro pojawią się w normalnych cenach.
    1
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2017-09-26 11:03
    Piotrek, popieram 1000 PLN to uczciwa cena za ten telefon.
    1
  • Users Avatars Mini
    Kolejnywpis pisze: 2017-09-26 11:21
    Na Aliexpress za 850 zł i z gwarancją Alianz w Polsce :-). Brawo dystrybutorzy, brawo.
    1
  • Users Avatars Mini
    iphoneski pisze: 2017-09-26 18:22
    Jeśli po 850 zł są na aliexpres, to można spodziewać się podobnej ceny na allegro w sklepach i także z gwarancją. Dystrybutorzy oficjalni muszę 40% marży dać bo inaczej nie zarobią. Wstyd
    -2
  • Users Avatars Mini
    łysy pisze: 2017-09-27 08:32
    Plus jest taki że z Polskiej dystrybucji obsługują LTE B20/800 MHz https://www.x-kom.pl/p/383863-smartfon-telefon-xiaomi-mi-a1-64gb-black.html
    0
  • Users Avatars Mini
    Kolejnywpis pisze: 2017-09-27 10:02
    @łysy A co, z międzynarodowej to nie? http://www.mi.com/en/mi-a1/specs/ (rozwiń "See network bands")
    0
  • Users Avatars Mini
    ~~ pisze: 2017-09-27 19:09
    Poprawiony redmi note 4. Wziąłbym, ale za np. 1000zł
    0

Rekomendowane:

Akcje partnerskie: