Samsung Galaxy S8 za 299 zł w T-Mobile

Promocje
Opinie: 33
Opinie: 33

T-Mobile przygotował nową promocję ze smartfonem Samsung Galaxy S8. W ramach oferty mamy możliwość kupienia smartfonu w obniżonej cenie 299 zł. Dodatkowo po 12 miesiącach możemy wymienić telefon na najnowszy model Samsunga.

Oferta dostępna jest dla nowych klientów i abonentów przedłużających umowę. Obowiązuje ona do końca lipca.

Warunki promocji:

Oferta  T2 BLGB TOP Smart
Suma Abonamentu i miesięcznej raty z rabatem spod tabeli; w nawiasie suma bez
rabatu
179,95 zł (184,95 zł)
Abonament przez czas określony z rabatem spod tabeli; w nawiasie jego wartość bez
rabatu
19,95 zł (24,95 zł)
Rata przez 24 miesiące  160 zł
Nielimitowane minuty na krajowe numery komórkowe tak
Nielimitowane minuty na krajowe numery stacjonarne  tak
Nielimitowane SMS/MMS w kraju  tak
Supernet Bez Limitu Danych* tak
Muzyka bez limitu tak
Supernet Social & Chat tak
Supernet Video DVD 5 zł
Supernet Video HD 15 zł
Opłata za przyłączenie do sieci 49 zł
Umowa 24 miesiące

Regulamin promocji w załączniku poniżej.

Materiały dodatkowe:

Opinie:

Opinie archiwalne (33):

Komentuj

Komentarze / 33

Dodaj komentarz
  • Users Avatars Mini
    ty-DEBIL pisze: 2017-06-12 14:54
    ŁADNIE TRZEPIĄ KASIORĘ na amebach bez kalkulatora
    0
  • Users Avatars Mini
    Woolfie pisze: 2017-06-12 15:58
    Promocja bajeczna 24×160=3830 + 299 to daje 4139 PLN Czy oni mają klientów za idiotów?!
    1
  • Users Avatars Mini
    Teraz.j pisze: 2017-06-12 16:35
    @ up - obydwie mądre głowy - przeniesiesz numer do T-Mobile = 6 rat + abonament za 1 zł = od łącznej ceny (4320) trzeba odjąć 1080 zł co daje 3240 zł, dostajesz za to S8, no-limit w PL (oraz EU), 100 GB internetu (w PL), oraz pakiet 4,1 GB netu w roamingu, 3 miesiące Netflixa i dużo różnych usług, np. dysk internetowy = to wszystko za cenę niższą niż cena telefonu w sklepie, to nie jest oferta dla durnych Januszy, którzy chcieli by S8 za 1 pln przy abo. 30 zł :P lol
    -3
  • Users Avatars Mini
    Qrt pisze: 2017-06-12 17:22
    Orientuje sie ktos jak dziala roaming za granica? Nolimit do zagranicznych numerow też obowiązuje?
    0
  • Users Avatars Mini
    Riddick1500 pisze: 2017-06-12 18:20
    @Teraz.j masz 100%rację ale tylko w wypadku przenoszenia numeru. Dla nowych klientów (bez numeru) jak rownież dla stałych abonentów (przedłużających umowę) to to raczej nie jest za dobra oferta :)
    0
  • Users Avatars Mini
    Teraz.j pisze: 2017-06-12 18:34
    @Riddick - S8 = zawsze kroją na nowościach, jak się ktoś "napala" to płaci. Kupiłem na tych samych zasadach Moto Z Play za 119 złotych z rachunkiem 99 pln (też T3). Przenosiłem = wyszła zasada mniej więcej ta sama, łącznie 1930 za 24 miesiące, czyli opłata startowa + abo.x 18 = cena telefonu w detalu, a usługi tak naprawdę masz za darmo. Nie wiem, tz, może dla przedłużających umowę mają coś lepszego, jak nie to za 1,5 roku podziękuję T-Mo i zawitam do Orange, a za 3,5 roku - z powrotem do T-Mo ;-)
    -4
  • Users Avatars Mini
    Karlos26 pisze: 2017-06-12 18:34
    Teraz j: przy przenoszeniu numeru do T-Mobile, tylko abo wyniesie 1 zł, zamiast podanych 19,95 zł. Raty za urządzenie płacisz normalną stawkę od pierwszej faktury, gdyż opcje ratalną realizują z bankiem TMUB. Dodatkowo po roku czasu możesz nabyć nowy tel od Samsunga popisując porozumienie z nimi + nowe umowy z T-Mobile i TUMB, zwracając Samsungowi używaną S8.
    -2
  • Users Avatars Mini
    Teraz.j pisze: 2017-06-12 18:40
    @ Qrt - Tak, rozmawiałem z BOK (T-Mobile) 15 min. temu, jesteś (np.) w DE, do ciebie z PL za darmo (nie płacisz za odbieranie), ty do PL za darmo, ty do DE za darmo, ty z terenu DE do NL (na przykład, wstaw dowolny kraj EU) też za darmo. Pamiętaj o 2 rzeczach, od 15 czerwca, z terenu PL za granicę jak było - tak jest, czyli około 2 pln za minutę.
    -2
  • Users Avatars Mini
    Teraz.j pisze: 2017-06-12 18:55
    P.S. @Riddick - mówisz nieatrakcyjne, popatrz - bez przeniesienia, cena to 179.95 x 24 = 4318 zł, niby dużo pieniędzy, jak odliczymy cenę telefonu (załóżmy że płacą za niego Samsungowi 3.000), wyjdzie 1318 za usługi = ich zarobek, podzielić na 24 = 55 zł miesięcznie = tyle na tobie zarabiają. Muszą ci dać za to = no-limit w PL, no-limit w EU, 100 GB internetu (w PL), oraz pakiet 4,1 GB netu w roamingu i jeszcze trochę innych usług (25 GB MyDysk, 3 miesiące Netflix, ...) = za 12,79 € miesięcznie zysku, uwierz - w porównaniu do cen europejskich, wielkiego wuja u nas zarabiają.
    -2
  • Users Avatars Mini
    Teds pisze: 2017-06-12 19:13
    Teraz.j...Ty i ten Twój kalkulatorek....
    1
  • Users Avatars Mini
    Teraz.j pisze: 2017-06-12 19:27
    @Karlos26 - po przeniesieniu numeru, 6 pierwszych abo. = 0 zł, pierwsze 6 rat = 1 zł. ----- Kłamiesz b@rani łbie, kto nie wierzy niech sprawdzi na stronie T-Mobile, to jest link do skanu mojej faktury w tej samej ofercie abo. = 0 zł, rata = 1 zł. https://s14.postimg.org/tkh3q9aoh/T_Mobile.jpg
    0
  • Users Avatars Mini
    Riddick1500 pisze: 2017-06-12 19:39
    @Teraz.j a przypadkiem to co @karlos26zl napisał to nie jest prawda:) z ratami? - bo z tego co sie orientuje to 1zl jest za abo przez pół roku, a nie za ratę za telefon (24x160zł+299+6x1zł+18x19,95= 4504), co przy abonamencie (18x19,95 +6x1zł) 365zł,daje nam kwotę 4139zł za sam telefon, a to jest o 640zł drożej niż zw sklepu Samsunga. Tak więc słaby to interes. A dwa wedlug regulaminu internet chodzi z maksymalną predkością do 20GB (także żadnych 100GB nie ma) danych pobranych, potem jest prędkość maks 1Mb/s bez ograniczeńtak więc szału nie ma;)
    0
  • Users Avatars Mini
    Men pisze: 2017-06-12 19:55
    Wiadomo ze t-mo musi na czymś zarobic , więc kroi takiego *Teraz.j
    0
  • Users Avatars Mini
    Teraz.j pisze: 2017-06-12 20:08
    @ Riddick - jaki problem, zadzwoń do T-Mo :-), napisałem że chłopina kłamie (bo kłamie), wstawiłem moją fakturę, skopiuj link, otwórz w nowej karcie, komp ci nie wybuchnie. Abonament = 0, rata = 1 zł. EOT (end of topic = koniec tematu) dziewczyny, kupcie sobie prepaida i używkę na Allegro, S8 kupicie sobie za 4 lata, jak cena spadnie @ Teds - mój kalkulatorek zarabia mi pieniądze = ja piszę na gsmonline bo lubię, ty piszesz (trollujesz dla pisdu) bo musisz :-), Bye
    -1
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2017-06-12 20:30
    at teraz.j napisze tak. wynajety przez t debili klakierze swoj kalkulatorek i obliczenia mozesz wetknac tam gdzie koncza sie plecy. bredni takich bajkopisarzy tu nie potrzebujemy. co ty lubisz nas nie in teresuje . natomiast twoj spam i brednio wypociny i owszem przeszkadzaja. sa tu zbedne
    -1
  • Users Avatars Mini
    Riddick1500 pisze: 2017-06-12 20:41
    @Teraz.j po pierwsze (wiem czepiam się ale) na twojej fakturze nic nie jest wyszczególnione (jaki telefon,abonament, etc.), a co za tym idzie, nic nie udowadnia. Po drugie akurat zadzwoniłem i mila pani konsultant powiedziala mi, że jak przenoszę numer to mam tylko zniżkę na abonament (niby to weryfikowała bo o to ją prosiłem) z tym telefonem. Wiec teraz nie wiem kto "kłamie"? A 3 to nie wiem czemu ale nigdzie nie doliczasz ceny 299zł a to nie jest mało. Co do prepaida czy post paida - każdy robi jak chce i korzysta z czego chce, ja nie myślę przenosić numeru żeby placić za nowość 3499zł, a tym bardziej wiecej, po to tylko żeby mieć nowość. W zupełności wystarcza mi mój S7edge (nie widzę różnicy na korzyść s8 za dodatkowe 900zł) na zmianę z uwaga Nokia e52.
    0
  • Users Avatars Mini
    Zupa pisze: 2017-06-12 21:33
    Ludzie Jak byk w regulaminie napisane jest, że przez pół roku podczas przenoszenia numeru rata wynosi 1zł a abo 0zł. http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/documents/doc_00008/D_007_0013238.pdf Słuchajcie dalej klakiera z Play Karlosa....
    2
  • Users Avatars Mini
    Riddick1500 pisze: 2017-06-12 22:33
    @Zupa mnie nie interesuje już karlos26, dzwoniłem i pytałem, taką dostalem informację. Być może zostalem wprowadzony w błąd [konsultancji różnych sieci często nie znają regulaminów i ofert swojej sieci, więc jestem w stanie uwierzyć że popełniła ona błąd :)]. Jeśli to prawda to jakaś to promocja jest 3179 vs 3499zł ale dla nielicznych :)
    -1
  • Users Avatars Mini
    Mikołaj pisze: 2017-06-12 22:57
    @ teraz.j Tydzień temu na aledrogo kupiłem nówkę ,oryginalnie zapakowaną s8 + za całe 2588 zł ,dlatego bujaj się z taką ofertą,
    -2
  • Users Avatars Mini
    Armani pisze: 2017-06-13 00:13
    Większość ludzi tu piszących należą do tych, którzy liczą każda złotówkę. Też musicie uszanować ludzi, którzy w nosie maja czy zapłacą więcej, bo ich na to stać. Chcą mieć załatwione od ręki bez kombinowania i zbędnych ceregieli. Szanują swój czas i dają zarobić innym (abstrahując już od sieci komórkowych). Przykład @Mikołaj Szukał na aukcjach telefonu (wiadomo, że poświęcił czas, oferty są rożne i można się nabić) zapłacił 2588 za telefon, który miejmy nadzieję nie był z plusa lub z nowej umowy T-Mobile, bo jeśli pierwotny właściciel przestanie płacić raty, to będzie miał telefon bez funkcji dzwonienia. Wychodzi 2588+25*24= 3200zł (w zaokrągleniu z jakimś tam prepaidem). T-mobile = 179,95*18+6+299=3550zł. Mamy 300zł różnicy, zaś miesięcznie daje to niecałe 13zł. Usługi wliczone w abonament oczywiście lepsze niż w tym prepaidzie. Można kupować w sklepie obok bułki po 30gr, a można jeździć specjalnie po bułki do Kauflandu i kupować po 20gr. Każdy wybiera jak chce i oszczędza na czym chce, albo po prostu się nie przejmuje i nie jest niewolnikiem pieniądza. *wiem, że kupił s8+ a nie s8, ale można przyjąć 2588zł za cenę równie atrakcyjną dla s8 - porównywarka cen najniższa cena to ponad 2800, czyli widać że faktycznie "przepłacamy miliony w T-Mobile" czy tam w innych sieciach w podobnych promocjach.
    2
  • Users Avatars Mini
    Armani pisze: 2017-06-13 00:16
    POPRAWIAM*** 179,95*18+6+299=3550zł. Mamy 350zł różnicy, zaś miesięcznie daje to niecałe 15zł. ****
    1
  • Users Avatars Mini
    Myśliwy pisze: 2017-06-13 00:22
    Odnośnie przenoszenia numeru w tej promocji nie ma 6 m-cy za 1 zł. Odpowiedź ze sklepu internetowego po konsultacji z kerownikiem.
    0
  • Users Avatars Mini
    Mana pisze: 2017-06-13 02:26
    Suma abonamentu i raty za Galaxy S8, przy przenoszeniu numeru do t-mobile wynosi za pierwsze 6 miesiecy 1 zł miesięcznie. Potem 18 razy 179.95 plus 299 startowej plus 49 aktywacji, to razem 3587 zlotych. Tu macie regulamin https://ibb.co/ffXMxa, a tu telefony 801 202 602 i (22) 413 33 10, nie dzwońcie do biura obsługi tylko na informacje handlową, te są do informacji. A kto pisze inaczej to klamie, jak ten pajac co z kierownikiem konsultował, ta chyba salonu Pleja albo Plusa
    1
  • Users Avatars Mini
    Mana pisze: 2017-06-13 02:30
    Dla wszystkich tak jest, wiec nie opowiadajcie glupot
    1
  • Users Avatars Mini
    troip pisze: 2017-06-13 08:31
    Oprócz bezsprzecznie wyższej ceny telefonu wziętego w abonamencie niż kupionego na wolnym rynku Jest jeszcze inny aspekt, którego nikt do tej pory nie poruszył, a mianowicie taki, że super fajna obecnie oferta po kilku miesiącach zaczyna mocno odstawać od nowych ofert. Nikt kto ma abonament już kilkanaście miesięcy nie powie, że ma korzystny abonament. Wiadomo, że prepaid jest dużo tańszy od abonamentu za 20/25 PLN można mieć obecnie pełny no-limit i 10 GB. W abonamencie poprawcie mnie jeżeli się mylę można mieć podobne usługi za kwotę 60 PLN, mówimy tu o abonamencie dla 1 osoby, nie biorę pod uwagę ofert jakoś specjalnie wynegocjowanych, grupowych czy łączonych kilku innych usług, bo główny rachunek i tak będzie wyższy niż te 60 PLN. Także 2 lata temu czy nawet rok temu za 60 zł może był u niektórych operatorów no-limit, ale nie u wszystkich i u żadnego nie było tyle intenetu przeważnie było to od 2 do 4 GB. Tak więc oprócz zawyżonej ceny urządzenia trzeba brać pod uwagę, że z każdym miesiącem oferta którą weźmiemy będzie tracić mocno na wartości, a opłaty będą dalej takie same.
    -1
  • Users Avatars Mini
    Myśliwy pisze: 2017-06-13 08:59
    Mana ; nie wiem jaką jesteś kreaturą, skoro popierasz swoje wypowiedzi obelgami.Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Napiszę jeszcze raz : moje informacje pochodzą z kontaktu ze strony SKLEPU INTERNETOWEGO (mam nagranie), specjalnie dla Mana - ze strony sklepu tzn. ( chyba znasz ten skrót ) telefon od miłej panienki. Poza tym ubliżanie Plusem jest niezręczne - oni gdy zgubili mój telefon to chociaż informowali i przepraszali , a T-mobile nie zauważył, że nie dostarczył jednej ze 100 XZ PREMIUM z przedsprzedaży. Ten link do regulaminu trochę z d..y. Jakoś na stronie sklepu nie można przenieść numeru z tą promocją. Jeśli uda ci się to przeprowadzić chętnie zrezygnuję z Xperii i wezmę s8.
    0
  • Users Avatars Mini
    Bouli pisze: 2017-06-13 10:16
    a kojarzy ktoś co jeśli oddam telefon po roku i wymienię na nowy? Co z ratami? Płacę podwójnie tylko rata za "S9" będzie pomniejszona o to co zapłacą za S8? Co z lojalkami? Sumują się? Żeby nie bylo jak z gwarancja wymiany telefonu u pomarańczowych że po wymianie telefonu masz 3lata przed sobą... Regulamin w timo nic nie 'mówi' w tej kwestii...
    0
  • Users Avatars Mini
    Myśliwy pisze: 2017-06-13 10:21
    Mana ; zadzwoniłem na twój numer ale tam cię nie znają. W tej promocji S8 kosztuje 699zl.Aktywacja 10zl. Wprowadzasz innych w błąd, jeśli specjalnie to jesteś szują, jeśli z głupoty - jesteś durnym trollem siejącym anonimowo zamęt ku radości kumpli z gimnazjum. Jeśli masz Honor właź pod stół i szczekaj.
    0
  • Users Avatars Mini
    darek pisze: 2017-06-13 13:47
    a ja wole swoja kartę w plusie - żaden abonament nie da mi tego nigdzie co jest na kartę. Człowiek zawsze późno albo za późno rozumuje poprawnie. Wypowiedziałem ofertę na abo w orange. miła pani chciała abym został ale nic nie mogła mi zaproponować w cenie 25-29zł takiego lub chociaż podobnego do plusa. w sumie to każda oferta każdego operatora jest już podobna i się zbytnio nie różni
    0
  • Users Avatars Mini
    Aqq pisze: 2017-06-14 09:21
    Abo musi być teraz bardzo atrakcyjne gdy nolimitt mamy za 25zl. Ale sa jeszcze jelenie których golą
    0
  • Users Avatars Mini
    Naiwny pisze: 2017-06-14 17:14
    Uwaga! T-Mobile to dno i 2m mułu. Po awarii telefonu dla nowego aparatu przeniosłem do nich z powrotem nr. 2 dni i mam telefon, kolejne 2 i przeniesiony nr. I koniec radości. W wyjątkowej (wtedy) promocji dostałem do bezpłatnego przetestowania internet mobilny.I zaczęło się. Faktury, ponaglenia , prostowanie, windykacje , korekty - wyjaśnienie trwało dłużej niż okres testowy ale przeżyłem. No i pojawia się superokazja - przedsprzedaż XZ Premium że słuchawkami. Przeniosę kolejny nr. Dzwonię do sklepu, składam zamówienie, jestem jednym ze 100 szczęśliwców , tylko czekać do czerwca. Dostaję potwierdzenie, wszystkie regulaminy. Już nie mogę 01.06 dzwonię - sprzęt jest już w magazynie , wysyłka od 05.06. Wytrzymam. 06.06 dostaję SMS z nrem przesyłki. 12.06 ani słuchu ani widu. Dzwonię. Jakiś błąd systemu, zamówienie się zablokowało ( nie jedyny przypadek) ale zaraz zostanie naprawione i w ciągu 3 dni dostanę telefon. 14.06 - przecież długi weekend - dzwonię - 3 razy ponawiane zamówienie zostało anulowane. Rozwiązanie - może jakieś inne Sony , chcę porównywalny - S8 - proponują śmieszny rabacik ( z nim dużo droższy niż XZ). Chcę złożyć reklamację - boa odmawia . Przez cały czas oprócz mailowego potwierdzenia zamówienia i SMSa z nrem przesyłki żadnych informacji, żadnego kontaktu. Wiedziałem , że dla nich klient z kilkoma usługami jest niczym ale nie spodziewałem się takiego braku profesjonalizmu i takiej bezczelności. Chciałem po kilku latach znów (Z1 ciągle sprawna) przetestować SONY XPERIA ale już mi się odechciewa. Sony też strzela sobie w stopę próbując promować produkt z partnerem , który najdelikatniej mówiąc jest mało profesjonalny. Przestrzegam wszystkich przed hura naiwnością - możecie się tylko rozczarować albo i ośmieszyć gdy np. zaplanujecie prezent. A swoją drogą ciekaw jestem, jak wielu naiwniaków spotkał ten sam los co mnie
    0
  • Users Avatars Mini
    Men pisze: 2017-06-14 18:40
    Up nic dziwnego ,tak właśnie działa ta "najlepsza sieć" , ma dobrą infrastrukture więc na takie traktowanie klientów sobie pozwala. Wyjście jest jedno - kopnąc Te w De i nie wku_wiać sie wiecej
    0
  • Users Avatars Mini
    darek pisze: 2017-06-14 19:25
    cała korespondencje przesłać im razem z następnym wypowiedzeniem umowy - tak dla przypomnienia jak się traktuje klienta.
    0

Rekomendowane:

Akcje partnerskie: