Test Motorola RAZR V3

Recenzje
Opinie: 235
Opinie: 235

W nasze ręce trafiła srebrna Motorola RAZR V3. Motorola V3 to produkt z najwyższej półki, który charakteryzuje się bardzo nowoczesnym wyglądem. Ostatnio coraz rzadziej zdarzają się nowe telefony, których wygląd przyciągałby wzrok i budziły ciekawość osób widzących je po raz pierwszy. Do tych telefonów należy Motorola V3, trzeba jednak od razu nadmienić, że w innych, poza wyglądem, kwestach, nie jest ona już tak nowatorska.

    

Telefon od początku wyróżniał się wizualnie, choćby za sprawą metalowego pudełka, w którym jest sprzedawany. Harmonizuje ona z wyglądem samego telefonu. W pudełku poza słuchawką i baterią znaleźliśmy skórzane etui, ładowarkę, zestaw słuchawkowy, kabelek USB (służący do połączenia z komputerem) oraz płytę z niezbędnym oprogramowaniem.

   


Wygląd zewnętrzny

Nowatorski wygląd i jakość wykonania to największa zaleta nowej Motoroli. Motorola kontynuuje w ten sposób swoją wcześniejszą strategię tworzenia telefonów o nowoczesnym wyglądzie, takich jak choćby zaprezentowany dwa lata temu model v80.

Zadaniem, jakie tym razem postawiła przed swoimi inżynierami Motorola, było stworzenie najcieńszego dostępnego na rynku telefonu komórkowego. Z zadania tego wywiązali się oni bardzo dobrze, ponieważ V3 ma grubość dokładnie 13,9 mm. W ten sposób świetnie nadaje się do noszenia w wewnętrznych kieszeniach marynarki lub w kieszeni koszuli. Jednak zmniejszenie grubości wymagało jednoczesnego powiększenia pozostałych wymiarów telefonu, w ten sposób V3 jest odrobinę większa od innych słuchawek o podobnej budowie (wymiary 98 x 53 mm). Szerokość telefonu wynika z zastosowania 2,2" wyświetlacza. Telefon jest jednocześnie dość lekki, waży bowiem 97 gramów.
Od początku moją uwagę zwróciło wykorzystanie w konstrukcji telefonu bardzo dużej ilości metalu. Plastik został przez konstruktorów użyty tylko tam, gdzie było to niezbędne. Metalowe powierzchnie bardzo dobrze podkreślają elegancję telefonu. Z drugiej jednak strony każdy posiadacz Motoroli powinien zaopatrzyć się w specjalną ściereczkę, która będzie służyć mu do wycierania telefonu. Na metalowych powierzchniach oraz na dużych powierzchniach wyświetlaczy widać bowiem każdy odcisk palca. Uwaga: odpowiednia szmatka jest nawet w pudełku.

    

Telefon został wyposażony w dwa kolorowe wyświetlacze. Zewnętrzny o rozdzielczości 96 na 80 punktów wyświetla obraz w 4 tysiącach kolorów. Służy on jako ekran pomocniczy, na którym wyświetla jest godzina oraz inne informacje, do których powinien mieć dostęp posiadacz telefonu bez jego otwierania (nawet zdjęcie osoby, która do nas dzwoni). Wewnętrzny wyświetlacz to bardzo dobra matryca o rozdzielczości 220 na 176 punktów i 262 tysiącach kolorów. Ma ona bardzo dobre odwzorowanie barw i kontrast. Wyświetlacz Motorola V3 to obecnie jeden z najlepszych ekranów jakie możemy znaleźć w telefonach komórkowych.

    


Aparat fotograficzny

Z przodu telefonu ponad zewnętrznym wyświetlaczem znajduje się obiektyw wbudowanego aparatu fotograficznego. Wykonuje on zdjęcia w rozdzielczości VGA, czyli 640 na 480 pikseli. 

Przy wykonywaniu zdjęć aparat pozwala na ustawienie parametrów nasłonecznienia, specjalne tryby są przeznaczone do wykonywania zdjęć m.in. w dni słoneczne i pochmurne oraz w pomieszczeniach zamkniętych. Wykonywane zdjęcia mogą być także doświetlone poprzez zmianę parametrów ekspozycji. Poza rozdzielczością 640 na 480 aparat wykonuje także zdjęcia o rozmiarach 320 na 240 oraz 160 na 120. Można także skorzystać z 5-sekundowego samowyzwalacza. Wszystkie wykonane aparatem obrazy można naturalnie wysyłać później jako załączniki do wiadomości MMS, poprzez Bluetooth, lub skopiować do komputera przy pomocy dołączonego w zestawie kabelka USB i oprogramowania.

    
    

Dużą wadą aparatu Motoroli jest niemożność rejestrowania sekwencji wideo. Okazuje się bowiem, że V3 jest technologicznie starszą konstrukcją niż testowany przez nas dwa miesiące temu model V547, który tą funkcję posiadał. Wydaje się, że Motorola, która kreuje się na producenta telefonów multimedialnych nie powinna zaniedbywać tej sfery w żadnej ze swoich słuchawek, a użytkownicy nowoczesnych telefonów szybko przyzwyczajają się do takich funkcjonalności. V3 było projektowane już stosunkowo dawno i tylko to może tłumaczyć pewne braki w funkcjonalności.
Zdjęcia oraz inne multimedia są przechowywane w wewnętrznej pamięci telefonu o pojemności 6 MB. Wydaje się, że jest to jednak zbyt mało, jak na telefon najnowszej generacji. Jeśli nie było możliwości wyposażenia telefonu w większą pamięć, konstruktorzy powinni byli zaoferować możliwość skorzystania z kart pamięci. Niestety takiej funkcjonalności w tej chwili Motorola V3 nie posiada.


Klawiatura

Aby wyprodukować najcieńszy telefon na rynku konstruktorzy Motoroli musieli sięgnąć po nie stosowane powszechnie w telefonach komórkowych rozwiązania. Jednym z nich jest konstrukcja klawiatury V3. Aby miała ona jak najmniejszą grubość zdecydowano się zastosować w tym celu dotykową membranę. Membrana przykryta jest stylową chromowaną płytą, co powoduje, że wygląd klawiatury harmonizuje z obudową telefonu. Jednocześnie skok klawiszy jest wyczuwalny, co ułatwia pisanie. Opisy klawiszy i odstępy pomiędzy klawiszami są równomiernie podświetlone, co w ciemnościach daje nieprawdopodobny efekt.
Klawiatura poza klawiszami numerycznymi składa się także z przycisków z dynamicznym przypisywaniem funkcji, klawisza menu, czterech klawiszy strzałek, przycisku uruchamiającego przeglądarke WAP, przycisku menu wiadomości oraz zielonej i czerwonej słuchawki. Należy podkreślić że po kilku minutach ustawień, telefon można idealnie dostosować i spersonalizować do potrzeb każdej osoby. Osiem przycisków na klawiaturze i 2 na obudowie, które można dowolnie przypisać do najczęściej wykorzystywanych funkcji to bardzo duża wygoda. 
Początkowo musiałem przywyknąć do nowej konstrukcji klawiatury, jednak po pewnym czasie zyskała ona moje uznane ze względu na wygodę i niezawodność. Wprowadzenie tekstu przy jej użyciu jest bardzo wygodne, klik przycisków jest bardzo dobrze wyczuwalny, nie ma więc nigdy wątpliwości czy nacisnęliśmy przycisk odpowiednio mocno.

Bateria

Telefon został wyposażony w baterię litowo-jonową o pojemności 710 mAh (symbol SNN5696B). W naszym teście przeprowadzaliśmy około 30 minut rozmów na dobę i otrzymywaliśmy około 100 wiadomości SMS. W takich warunkach telefon wytrzymywał bez ładowania średnio około 100 h. Po uruchomieniu Bluetootha czas ten spadał o blisko połowę, a w przypadku aktywnego użytkowania tej funkcji do połączeń z Internetem lub do edytowania zawartości pamięci telefonu (programem Mobile Phone Tools 3) telefon nigdy nie działał bez ładowania dłużej niż 24 godziny.
Bardzo ciekawie w Motoroli została natomiast rozwiązana kwestia ładowania telefonu. Standardowo telefon jest wyposażony w gniazdo USB, pozwalające na podłączenie telefonu do komputera PC. Jeśli telefon zostanie w ten sposób podłączony wtedy automatycznie jest ładowany właśnie przy użyciu prądu pobieranego z portu USB komputera. Telefon nie posiada dodatkowego wejścia na ładowarkę, natomiast ładowarka dołączona do telefonu jest zakończona wtykiem USB. Jeśli wiec zapomnimy zabrać ze sobą ładowarkę, zawsze możemy podładować baterię przy użyciu komputera i najzwyklejszego kabla USB, takiego jakie są powszechnie wykorzystywane do zgrywania zdjęć z aparatów cyfrowych.
Trzeb także nadmienić, że Motorola nie posiada również oddzielnego wejścia na zestaw słuchawkowy, dlatego złączony zestaw także wykorzystuje gniazdo USB.

    


Menu

Menu telefonu to standardowe rozwiązanie Motoroli, stosowane obecnie we wszystkich nowych telefonach tego producenta. Menu w V3 jest dokładnie takie samo, jaki w testowanej dwa miesiące temu Motoroli V547. Całe menu działa szybko, a telefon w teście zachowywał się bardzo stabilnie i nie zawiesił się ani razu.

Książka telefoniczna i MMSy

W pamięci telefonu może zostać zapisanych do 1000 numerów telefonów. Mogą one być zapisywane tak jak na karcie SIM, czyli z przypisaniem tylko jednego numeru do opisu, lub możliwe jest przypisanie do jednego opisu nieograniczonej liczby numerów i adresów e-mail, czyli w pamięci telefonu można mieć np. kilka numerów do jednego nazwiska. Jednak, aby w książce telefonicznej były widoczne tylko opisy, a nie poszczególne numery konieczne jest ustawienie specjalnej opcji w menu.

Każdy numer z książki telefonu może być wybrany głosowo. Wybieranie działa bezbłędnie i prawidłowo odczytuje intencję dzwoniącego. Każdemu opisowi można także przypisać własny dzwonek i zdjęcie, które będzie wyświetlane przy danym kontakcie. Dodatkowo każdy numer może należeć do jednej z 5 grup użytkowników, które także mogą posiadać własne dzwonki.

Telefon obsługuje wszystkie standardy krótkich wiadomości dostępne w sieciach GSM. V3 posiada pamięć wewnętrzną na wiadomości SMS. Mieści się w niej do 100 wiadomości, zależnie od ich długości. Motorola obsługuje także wiadomości w standardzie EMS, jednak zdecydowanie ważniejsza jest obsługa przez V3 wiadomości multimedialnych. Można je w bardzo łatwy sposób komponować, załączając zdjęcia lub dźwięki. Wprowadzanie ich odbywa się z wykorzystaniem słownika iTap, czyli odpowiedniki stosowanego przez innych producentów T9. 

Niestety, choć to kolejna Motorola, którą testuje to trudno przyzwyczaić mi się do tego słownika. W przeciwieństwie do T9 wymaga on bowiem stałego kontrolowania wpisywanych liter i odpowiedniego korygowania treści wpisywanego wyrazu. Dla mnie jest to metoda uciążliwa i dla wielu osób wygodniejsze może być zwykłe wprowadzanie tekstu bez użycia jakiegokolwiek słownika, choć podobno są osoby, które przestawiły się na iTAP i uważają, że jest lepszy niż T9. 


Dźwięki

V3 nie odbiega w tym względzie od innych telefonów produkcji Motoroli oferując 24-głosową polifonię dźwiękową (V547 ma już polifonię w wariancie 40-głosowym). 
Motorola oferuje swoim posiadaczom możliwość stosowania jako dzwonków dowolnych plików MP3 (oczywiście małych plików) co daje ogromne pole możliwości w personalizacji telefonu. Użytkownik może także wpisać do telefonu melodię w zapisie nutowym lub skorzystać z narzędzia do miksowania dźwięku o nazwie MotoMixer. Telefon został także wyposażony w cyfrowy dyktafon. Jego pamięć pozwala na zapisanie kilku cyfrowych notatek o łącznej długości nieprzekraczającej jednej minuty. 

Połączenie z komputerem

Do połączenia z komputerem może służyć dołączony do telefonu kabel USB, można także wykorzystać do tego Bluetooth o zasięgu do 100 metrów. Na dostarczonej z telefonem płycie CD znajdują się sterowniki do telefonu oraz program Mobile Phone Tools w wersji 3.1. Program ten służy zarówno do edycji zawartości pamięci telefonu oraz do połączenia z Internetem przez GPRS. Program jest bardzo łatwy w obsłudze, a jego interfejs jest zbliżony wyglądem do samego telefonu. Program ten umożliwia wgrywanie do telefonu nowych tapet, wygaszaczy oraz dzwonków i plików wideo, można także przy jego użyciu kopiować zdjęcia z telefonu do komputera. Zdjęcia możemy kopiować także bez użycia tego programu, korzystając ze zwykłego oprogramowania do obsługi Bluetooth'a.
Trzeba nadmienić, że telefon nie obsługuje szybkiej pakietowej transmisji danych EDGE. Posiada natomiast przeglądarkę WAP w standardzie 2.0. oraz przeglądarkę stron xHTML.

Podsumowanie

Podsumowując V3 to telefon o świetnym przykuwającym uwagę wyglądzie, choć mniej zaawansowanych funkcjach. Można polecić go tym wszystkim osobom, które mając sporo pieniędzy, lubią używać rzeczy ładnych i modnych. Cena rynkowa obecnie wynosi około 1500 zł. 
RAZR V3 na pewno odniosła sukces rynkowy wśród tzw. warszawskiej elity….ten kto nie używa V3 po prostu się w tym gronie nie liczy…
V3 bardzo dobrze wpłynęła także na kondycję całego amerykańskiego koncernu - Motorola złapała drugi oddech i zaczęła powoli uciekać koreańskiemu Samsungowi.

Opinie:

Opinie archiwalne (235):

Komentuj

Komentarze / 235

Dodaj komentarz
  • Users Avatars Mini
    Celeronik pisze: 2005-06-02 14:38
    Telefon nie jest zły, ale obecnie nadal za drogi. Współczuje piszącym smsy na tej Motce.
    0
  • Users Avatars Mini
    jamirq pisze: 2005-06-02 14:40
    zabaweczka nie warta swej ceny
    0
  • Users Avatars Mini
    green-frog pisze: 2005-06-02 15:05
    Moja siora, która pracuje w USA ma ją i żałuje, że przesiadła się na nią z Nokii. Po moich jednodniowych testach uważam ją za badziew, który tylko dobrze wygląda. W ogóle nie można ustawić parametrów MMS przez strony operatora i firmowe Motki. Może ktoś wie jak to zrobić? Menu tradycyjnie do kitu. Nokia jest pod tym względem nie do pobicia i support też ma najlepszy ze wszystkich producentów. A ceny sprzedawanych w promo fonach kształtują opy, a nie producenci, bo na Zachodzie te same modele są o wiele taniej.
    0
  • Users Avatars Mini
    Daro pisze: 2005-06-02 15:06
    Jak dla mnie to badziew! w dodatku przesadnie drogi! Nie ma to jak Symbian OS ... :P
    0
  • Users Avatars Mini
    MotorNET pisze: 2005-06-02 15:15
    Szczerze: 5/10 Naprawdę nic szczególnego. Wolę Sony Ericssona.
    0
  • Users Avatars Mini
    jezior.fm pisze: 2005-06-02 15:17
    lipa.duzo kasy za to ze jest cienki i tyle. odemnie 2 pkt
    0
  • Users Avatars Mini
    Robal pisze: 2005-06-02 15:30
    "RAZR V3 na pewno odniosła sukces rynkowy wśród tzw. warszawskiej elity….ten kto nie używa V3 po prostu się w tym gronie nie liczy…" - ta uwaga jest całkowicie zbędna i nieprofesjonalna.
    0
  • Users Avatars Mini
    elmo11 pisze: 2005-06-02 15:34
    A moim zdaniem jest to typowy telefon dla szpanerów bo za tą cene można kupić lepsze telefony.
    0
  • Users Avatars Mini
    cstach pisze: 2005-06-02 16:06
    Tez wole SE, ale jednak tel mi sie podoba.
    0
  • Users Avatars Mini
    Q! pisze: 2005-06-02 16:07
    zgadzam sie z innymi - niewarta swej ceny.. :-/ co do testu, to jak zwykle jest "prefesjonalny".. np. "posiadacz Motoroli powinien zaopatrzyc sie w specjalna sciereczke" i nastepne zdanie "Uwaga: odpowiednia szmatka jest nawet w pudelku"! boshhh, kto to wypisuje takie glupoty publicznie? poza tym na str. 5 ksiazka telefoniczna z fotkami to jakis shit z amerykanskich stron wziety (+1..)! kurde, tak trudno zrobic zdjecia trzem osobom? poza tym mam watpliwosci, czy autor mial ten telefon w swoich lapkach.. albo oniemial na widok "rozplaszczonej zaby" i nie byl w stanie nic konstruktywnego zrobic.. ciekawe co mial z matury z poslkiego? :-/ ale plus tej motorolki to naprawde przyzwoite fotki (jak na vga).. ale co z tego, skoro za ta kase mozna miec nowke k750i z aparatem 2 Mpx? no coz, kto co lubi..
    0
  • Users Avatars Mini
    Żurek pisze: 2005-06-02 16:25
    Taki sobie chociaż przyznam że klawiatura strasznie mi się podoba.
    0
  • Users Avatars Mini
    kevin pisze: 2005-06-02 16:12
    Fajny ale drogi fonik :( Wolałbym E398 :P Czekam z niecierpliwością ta test SE K750i :D
    0
  • Users Avatars Mini
    Bulanda03 pisze: 2005-06-02 16:17
    Powoli schodzi z ceny. W ideii dla firm (NIDF400) 49pln, a dla (NIDF200) po 199pln. DZiwie się ,że na Allegro jeszcze tak wysoko. Za miesiąc nędzie po 900pln. Sam nie wiem czy się na nią nie skusić. Wygląda fajnie, ale reszta....?
    0
  • Users Avatars Mini
    Grzechotnik pisze: 2005-06-02 16:29
    Za mało kolorów !!!! Ja chcę 65 000 tysięcy. :-|
    0
  • Users Avatars Mini
    Golas pisze: 2005-06-02 16:30
    ciekawe czy sie ja dobrze czyma w rekach jak taka płaska. nie mozna filmów kręcic, a za taka kase chciałbym miec taka ozliwosc :):) daje jej 5pkt.
    0
  • Users Avatars Mini
    Golas pisze: 2005-06-02 16:33
    Grzechotmil- 262 tysiace kolorów, to więcej niz 65 tysiecy :)
    0
  • Users Avatars Mini
    Golas pisze: 2005-06-02 16:33
    Grzechotnik* (sory za bląd)
    0
  • Users Avatars Mini
    Dzabar pisze: 2005-06-02 16:48
    wyglad ladny :) Co do mozliwosci to zadna rewelacja.Spodziewalem sie wiecej.
    0
  • Users Avatars Mini
    Marcin pisze: 2005-06-02 17:00
    Wiecie co nie chce tak pisac.....ale sa z was straszne pedaly@@@!!!! NAprwde ten telefon jest dstworziny dla ludzi biznesu ktorzy tak naprawde nie ujzywaja zadnych funkcji oprocz dzwonienia i wysylanie smsow....wiec na co im takie bajery jak zajebiste aparqaty fotogaficzne, czy przegkladarki int5ernetowe.l...prawda jest taka ze wiekszocs z nich nbawet nie wie co to jest.....a prawda jest taka ze ten telefon jest latwy w obsludze i taki inny to znaczy nie ma raczxej szans aby 2 osoby spotkaly sie z takim samym telefonem... a co za tym idzie mozna sie trakim telefonem popisac...czy chocby dopoasowac do kieszenie garnituru...nastepnym razem jak cos napiszecie to sie zastanowcie na tym..
    0
  • Users Avatars Mini
    jack pisze: 2005-06-02 16:44
    Co wy piszecie! Telefon jest świetny - brakuje mi tylko w nim możliwości nagrywania sekwencji wideo. Ale prawdę mówiąc, to od tego jest kamera... Malkontenckie opinie wypisują jakieś niedojrzałe i biedne zapewne osobniki...Ale czas pracuje na waszą korzyść - już za naście miesięcy i was będzie stać, by sobie kupić tę tak krytykowaną zabawkę...A czy motorolla jest lepsza , czy gorsza od nokii, sonny itd...? Toż to jałowa dyskusja o wyższości świąt \"wielkiej nocy\" nad \"bożego narodzenia\"-każdy kupuje ,to co mu bardziej pasuje. I koniec ! Pozdrawiam zadowolonych użytkowników V3 .
    0
  • Users Avatars Mini
    Q! pisze: 2005-06-02 17:11
    A moje zDanie Mam takIe, ze teN TelefOn moze sie ludziom poDobac, ale nie wsZystkIm! bo to tEz nie jest Cudo dla wszystkIch i nie dla kazdego.. kUpia to osoby, ktore CHca albo ZaszpanoWac, albo udowodnic cos innYm.. jaK dLa mnie to nie jest telefon, wole zwYkle rzeczy.. dziekuje za uwage! :-P
    0
  • Users Avatars Mini
    f pisze: 2005-06-02 17:12
    Nanjnowszy soft do V3 ma nagrywanie wideo na www.howardoforums.com maja go
    0
  • Users Avatars Mini
    cRimZon pisze: 2005-06-02 17:14
    V3 ma się tak do przeciętnej Nokii czy SE jak Ferrari do Merca czy BMW. Więc nie piszcie, że Ferrari to lipa bo ma mniej miejsca w środku niż Merc E320 albo że bez sensu bo droższy od BMW 740i. Szczerze mówiąc to Nokia bardziej kojarzy się z vW czy Fiatem...
    0
  • Users Avatars Mini
    Slavo67 pisze: 2005-06-02 17:28
    Swietna rzecz! Motorola to jak Media Markt - "Nie dla Idiotów" sprzedałem chyba ze 3 sztuki prezesom różnych firm. Oni nie zajmują się filmowaniem tylko gadaniem. Jak dla mnie to obudowa tego fona powinna być złota albo platynowa. Ten telefon musi tylko wygłądać
    0
  • Users Avatars Mini
    carlo pisze: 2005-06-02 17:37
    Po prostu lipa.
    0
  • Users Avatars Mini
    carlo pisze: 2005-06-02 17:54
    V600 ale 2 razy droższa - tak można o niej powiedzieć.
    0
  • Users Avatars Mini
    elmo11 pisze: 2005-06-02 17:57
    cRimZon : ale Merc czy BMW serii 7 to nie samochody sportowe tylko limuzyny. Z tym porównaniem do Ferrari to trochę przesadziłeś bo jak by motorola była prestiżową firmą to by badziewi typu T115, V2288, d520 i wielu innych na przestrzeni kilku lat nie wypuszczała.
    0
  • Users Avatars Mini
    exeh pisze: 2005-06-02 18:05
    Co za klawisze :/
    0
  • Users Avatars Mini
    x_chlopak pisze: 2005-06-02 18:06
    moj przyjaciel ma ten telefon i poza wygladem i ladnym duzym wyswietlaczem oraz faqjnym stosunkowo wyswietlaczem zewnetrznym to jest to typowa motorlola V600. telefon leciutki i ladny,ale jak dla mnie za szeroki. cena nie jest wysoka moi drodzy bo to jest telefonu typu fashion, nie dla wszystkich....politycy, aktorzy oraz ludzie lubiacy piekno, a niekoniecznie jakies wyszukane rozwiazania techniczne beda zachwyceni. ja sie nad V3 dlugo zastanawialem,ale menu motoroli doprowadza mnie do szalu....wole logiczne menu samsunga lub nokii, gdzie wiem o co chodzi:-) uwazacie ze jestescie jazzy, trandy, to tel jak znalazl. ma do tego b.dobra baterie (wg.moich obserwacji). a jesli ktos che trandy +duzo funkcji i super wyglad to namawiam do samsunga sgh d 500:-)
    0
  • Users Avatars Mini
    x_chlopak pisze: 2005-06-02 18:12
    ***marcin** jeszcze raz prosze o wyjasnienie okreslenia, ze z komentujacych to "straszne pedaly" bo nie widze zwiazku logicznego.....a tego telefonu to uzywaja oprocz ludzi biznesu i politykow, przede wszystkim ludzie lubiacy ladne gadzety, niekoniecznie technicznie state of the art.....i zapewniem cie ze wielu gejow z pewnoscia uwielbia ten telefon.wiec twoj tekst jest podwojnie bez sensu.....
    0
  • Users Avatars Mini
    elmo11 pisze: 2005-06-02 18:19
    o to ciekawe zaraz odbędzie się rozważanie pod tytułem które telefony są dla gejów :)
    0
  • Users Avatars Mini
    i3ill pisze: 2005-06-02 18:25
    a ja kocham ten telefon :) a wszyscy co piszę że g********* to tylko "POLSKA" zazdrość ;-p
    0
  • Users Avatars Mini
    przemek11 pisze: 2005-06-02 18:27
    "RAZR V3 na pewno odniosła sukces rynkowy wśród tzw. warszawskiej elity….ten kto nie używa V3 po prostu się w tym gronie nie liczy…" dobre hehe
    0
  • Users Avatars Mini
    qurczak pisze: 2005-06-02 19:32
    fajny gdyby tylko mial symbiana:)
    0
  • Users Avatars Mini
    lukasz_maly pisze: 2005-06-02 19:54
    ta motorola nie jest taka zła...ale ostatnio wszystkie mototole mają takie samo oprogramowanie....a ta szata graficzna mnie się nie podoba!!!
    0
  • Users Avatars Mini
    wlo pisze: 2005-06-02 20:14
    elmo11 - za cenę niektórych samochodów kipisz po 5 innych, wcale nie mniej komfortopwych czy mniej "wypasionych". Jeśli ktoś chce mieć skórę obszywaną złotem to niech ma... Tak samo jest ze wszystkim - technologia kosztuje - ta klawiatura jest naprawdę niesamowita. Ale kosztuje. Obudowa stalowa - dlaczego reszta telefonów ma plastikowe obudowy? Jak myślisz, który trabant był droższy - ten z plastiku czy ze stali - nawet tej "łatwordzewnej"? Gadanie, że drogi badziew dowodi tylko jednego, ale nie będę mówił czego bo by się co niektórzy orazili śmiertelnie ;-)
    0
  • Users Avatars Mini
    lennox pisze: 2005-06-02 21:03
    *kevin - "Czekam z niecierpliwością ta test SE K750i :D" no na GOLu to się go może za rok, albo i dwa doczekasz, sądząc po "nowościach" jakie są testowane - vide V3 RAZR ;D
    0
  • Users Avatars Mini
    lennox pisze: 2005-06-02 21:08
    a telefon oczywiście full wypas, nie za bardzo rozumiem niektórych wypowiedzi, że niby tandeta (?!?!?!?) fakt że jest drogi, ale to tylko w Polsce, na zachodzie już cena się "znormalizowała" a u nas to NADAL jest nowość, ale co zrobić :/
    0
  • Users Avatars Mini
    BOSSNOKIA pisze: 2005-06-02 21:41
    Z wyglady dla mnie bomba-szczegolnie czarna,ale funkcje (dokladniej-pamiec=lipa)Za 1000 bym kupil chyba.
    0
  • Users Avatars Mini
    elmo11 pisze: 2005-06-02 22:18
    wlo: wiem i wcale nie mówie że ta motorolka to porażka i że jest do bani jak kogoś stać to niech se ją kupi bo i tak jest dobrym telefonem ale za tą cene ja bym wybrał coś z plastiku ale lepszego np. SE K750. To tak jak ktoś szuka auta sportowego i chce szpanować nim to kupi Ferrari a jak ktoś nie chce szpanować i chce mieć auto sportowe to kupi BMW M3. Wszystko to zależy ile od produktu wymagamy i ile mamy w portfelu :)
    0
  • Users Avatars Mini
    henry pisze: 2005-06-02 22:34
    telefon zdecydowanie dla klasy biznesowej.. zdecydowanie nie dla mnie :) Ladnie wyglada ale na tym sie konczy. Juz moj k700i jest 100x bardziej funkcjonalny (radio, 41 mb pamieci, nagrywanie sekw. wideo itp itd) ale tak jak mowie- ta motka jest dla biznesmena.. osobiscie czekam na pojawienie sie k750i w polsce :):):) pewnie bedzie stal kolo 2 patykow ale bedzie warto (radio z rds, 2 mpx matryca, karty pamieci, wyswietlacz taki jak w tej motce.. )- jest to najlepszy telefon oferowany w sprzedazy!
    0
  • Users Avatars Mini
    masterp pisze: 2005-06-02 23:18
    poza wyglądem to nic nadzwyczajnego, nie polecam
    0
  • Users Avatars Mini
    ania pisze: 2005-06-02 23:49
    "RAZR V3 na pewno odniosła sukces rynkowy wśród tzw. warszawskiej elity….ten kto nie używa V3 po prostu się w tym gronie nie liczy…" co za bzdura :)))) jakies kompleksy komuś wyłażą...
    0
  • Users Avatars Mini
    edeejay pisze: 2005-06-02 23:51
    nie wiem po co ta polemika jak tego fona bije na łeb Samsung D500 a juz niedługo D500e w Ideii :))
    0
  • Users Avatars Mini
    reboot pisze: 2005-06-03 00:05
    henry: czemu uwazasz, ze dla biznesmena ?? Przeciez biznesmen uzywa wiecej funkcji niz Ty (mowa o prawdziwych biznesmenach :)
    0
  • Users Avatars Mini
    glodek pisze: 2005-06-03 01:32
    telefon z fukcjami jest 2 lata do tyłu za se, notatki głosowe do min!!, procesor w motorolach jest jeszcze starszy, wogóle cała motorola to...
    0
  • Users Avatars Mini
    amstaff pisze: 2005-06-03 01:50
    Piękny, piękny i jeszcze raz piękny. I nic poza tym.
    0
  • Users Avatars Mini
    issa pisze: 2005-06-03 02:23
    ***Q -ha , dobre! 15.11 - "ADMIN TO DZIECIUCH ZMYWKŁY" po dużych literach poznacie ich:-) Dobrze podsumowana żałosna cenzura. Wielka szokoda , że nieprzychylne komentarze są usuwane jak czytam , ale tak to jest , nie komponowały się chyba z tym cudem ;-P Większej głupoty jak "RAZR V3 na pewno odniosła sukces rynkowy wśród tzw. warszawskiej elity….ten kto nie używa V3 po prostu się w tym gronie nie liczy…" w życiu nie czytałem.
    0
  • Users Avatars Mini
    issa pisze: 2005-06-03 02:43
    "ZWYKŁY" oczywiście:-) A może i "niezwykły"? ;-)
    0
  • Users Avatars Mini
    michal pisze: 2005-06-03 03:11
    "RAZR V3 na pewno odniosła sukces rynkowy wśród tzw. warszawskiej elity….ten kto nie używa V3 po prostu się w tym gronie nie liczy…" Autor tekstu ma jakies kompleksy,z pewnoscia ten tekst moze kandydowac do miana glupoty miesiaca,zenada...
    0
  • Users Avatars Mini
    cRimZon pisze: 2005-06-03 04:12
    Ten telefon jest rzeczywiście lekko stary (w USA jest w spraedaży od ponad 1/2 roku) ale to dopiero początek. Zobaczcie V1150 na gsmarena.com , to dopiero jest cacko!!!
    0
  • Users Avatars Mini
    kamil200222 pisze: 2005-06-03 12:31
    ja w niej pisze smski i nie narzekam nardzo wygodnie sie pisze nie wiem o co Ci chodzi ""Celeronik ""
    0
  • Users Avatars Mini
    neko pisze: 2005-06-03 12:34
    jeśli ktoś chce swoje ego powiększac telefonem to jak najbardziej ale jeśli ktoś potrzbuje dobrego funkcjonalnego i nowoczesnego telefonu to motka sie chyba nie sprawdzi
    0
  • Users Avatars Mini
    nos pisze: 2005-06-03 12:54
    bluetooth o zasięgu 100 m?? niewierzę...
    0
  • Users Avatars Mini
    Windy pisze: 2005-06-03 18:18
    Motorola nawet nie potrafi bateri opakować w coś twardego tylko zawsze w jakaś folie. Sma bateria pewnie tez padnie po pol roku.
    0
  • Users Avatars Mini
    PawL pisze: 2005-06-03 19:15
    Jak za ta kase to wybral bym cos innego choc jest bardzo fadna i elagancka :D
    0
  • Users Avatars Mini
    kropos pisze: 2005-06-03 19:16
    badziewie ale fajnie ze kupuja karki:)utarg w sklepie rosnie:))Telefon dla mnie przereklamowany teraz porownywalnie jesli chodzi o telefony to se k700,no moze nokia 6230i ale nie za te pieniadze,jak sie siadzie to masz 2x v3:))
    0
  • Users Avatars Mini
    Kowalski pisze: 2005-06-03 20:58
    To już wolę Nokię 8800, przynajmniej nie gubi zasięgu jak ta Motorola.
    0
  • Users Avatars Mini
    Shadow-master pisze: 2005-06-03 22:56
    jest dużo tańszych i lepszych telefonów(Nokia 6230/i Motorola V547 Sony Ericcson K700i p900(ta sama cena) Sagem X8 ) to telefon do szpanowania dla bogatych szpanerów i ta bateria :/ szkoda gadać
    0
  • Users Avatars Mini
    cRimZon pisze: 2005-06-03 23:48
    Rzeczywiście ten telefon w Polsce wydaje się bez sensu (poza Warszawą). Jak można zapłacić 500 zł extra tylko za wygląd i bajer?!?!? W kraju gdzie zarabia się 2000zł i przy 20% bezrobociu taki telefon nie zrobi kariery. Co innego np: w Anglii czy USA, gdzie ten telefon jest za darmo po podpisaniu umowy na rok czy dwa. No ale tam plan na 1000 minut miesięcznie kosztuje $50 czyli około 1% przeciętnej płacy. Wyobrażcie sobie co by było gdyby bezrobocie w Polsce wynosiło 5%, przeciętna płaca 5000zł, a V3 kosztował 500 zł lub był za darmo w planie 50zł/miesiąc? Ktoby tam wtedy chciał jakąś plastikową Nokię żeby oszczędzić parę groszy? W USA na początku V3 kosztował $500 i szedł jak woda
    0
  • Users Avatars Mini
    Jędrek pisze: 2005-06-04 00:18
    Polecam lekturę opinii użytkowników V3 na gsmarena.com! Wynika z nich, że jest to efektownie wyglądający najwiekszy niewypał Motoroli.
    0
  • Users Avatars Mini
    wieszak pisze: 2005-06-04 01:09
    Niezly tekst z ta warszawska elita... Ciekaw jestem, czy autor testu skonczyl juz liceum. Jezeli ktos mnie ocenia poprzez telefon jaki mam to jaka to elita? buraczana? Co za buractwo! Przypomina mi sie film "american psycho" gdzie najbardziej liczyl sie ten, kto mial najbardziej wypasiona wizytowke... Gratuluje autorowi testu kontaktow z warszawska elita, hahaha.
    0
  • Users Avatars Mini
    cRimZon pisze: 2005-06-04 07:44
    **Jędrek: na szczęście z angielskim u ciebie kiepsko więc nic nie zrozumiałeś. "Sexy" i "Beautiful" to nie znaczy "niewypał". A poza tym Motorola sprzedała już blisko 10 milionów tych "niewypałów", pewnie wszystkich zahipnotyzowali... Każdy komu pokazałem mój V3 rozdziawiał japę z zachwytu, a zwłaszcza kobiety (tego to nie rozumię, bo wydawało mi się że V3 RAZR jest bardziej męski niż damski).
    0
  • Users Avatars Mini
    BOSSNOKIA pisze: 2005-06-04 22:02
    Moge kupic srebrna V3 za ok 1000zl od kolesia z komisu,ale mowi zebym sie zastanowil bo bateria podobno trzyma kolo 1 dnia nawet!
    0
  • Users Avatars Mini
    Kaziu pisze: 2005-06-05 06:56
    Lepiej kup sobie Philipsa 968, ma baterię 1440 mAh.
    0
  • Users Avatars Mini
    Kaziu pisze: 2005-06-05 07:24
    1450 mAh, sorki za pomyłkę
    0
  • Users Avatars Mini
    Nastik pisze: 2005-06-05 22:45
    Telefon wizualnie bardzo ładny ale technologicznie odtsaje dosc konkretnie biorac pod uwage jego cenę.To po prostu v500 w szpanerskiej obudowie.Wole ciutke dołozyc i kupic k750i lub zwykłego k700i i miec kase w kieszeni.Dobry dla warszawskich yuppi'szonów :))
    0
  • Users Avatars Mini
    yjdtydtyuj pisze: 2005-06-06 00:22
    @elmo11 czyli wedlug Ciebie jezeli ktos kupi inny telefon za te same pieniadze to juz nie jest szpanerem, tak? czasemu wazam, ze niektorym to powinno zabronic sie dostepu do internetu za wypisywania bzdur. ten tel jest perfekcyjnie zaprojektowany i wykonany i bardzo wygodny w osblsudze. niestety w srodku juz nie jest tak rozowo. brak karty pamieci uwzam ,ze karygodny blad, ktory mogl popelnic ktos kto po pijaku projektowal. innego wyltumaczenia nie znam.
    0
  • Users Avatars Mini
    cRimZon pisze: 2005-06-06 05:35
    yjdtydtyuj: 95% telefonów wciąż nie ma kart pamięci, więc nie uważam to za "karygodny błąd". Telefon jest drogi bo ludzie płacą za nowe, oryginalne wzornictwo (za "szpan"). Tak naprawdę jest to dobry telefon klasy np Nokii 6101 lub SE T630 a najbardziej wypasiony, najnowszy gadżet Motoroli. Telefon został zaprojektowany ponad rok temu kiedy aparat VGA był nowością a karta pamięci była tylko w najlepszych telefonach dla biznesu. Za parę miesięcy pojawi się następca V3 (V1150) z 2 aparatami 2 MB i VGA, kartą pamięci i jeszcze lepszym ekranem dla tych co lubią wypasione telefony. Tak czy inaczej V3 ma obecnie najlepszy Bluetooth na rynku, lepszy od topowych Nokii czy SE.
    0
  • Users Avatars Mini
    ytytyettyyt pisze: 2005-06-06 14:43
    @cRimZon wiesz, skoro e398 ma nawet karte to troche dziwne, ze nie ma jej v3. zwroc zreszta uwage z jakiej polki to telefon. w dobie np. dzwonkow mp3 itd. ta wbudowana pamiec na niewiele ci staraczy, a przeciez dzwonki to jeszcze nie wszystko. telefon to jest drogi, ale w poj....nej Polsce, bo te glaby, ktorzy obsluguja nasz rynek ciagle uwazaja polska klientele za kretynow. rowniez to tylko u nas "nowosc". o ile z porownaniem do nokii 6101 moze jeszcze sie zgodze to z do t630 juz nie.
    0
  • Users Avatars Mini
    przemek11 pisze: 2005-06-06 18:36
    Pojawił się besposedni konkurent V3 wyprodukowany przez Samsunga model SCH-V740 wymiary 98 x 51 x 14,5 waga 98 gramów, wyświetlacz wewn. 262144 kolorów, 240 x 320 pixel, zewn. 96x96, pamięć wewn. 120 MB, kamera 1,3 megapixel, odtwarzacz MP3 oraz Bluetooth.
    0
  • Users Avatars Mini
    ArturS pisze: 2005-06-07 08:47
    Podobnie jak mówi test tak też życie - gdy człowiek pomaca i porówna z innymi w podobnej cenie to tylko wygląd i wymiary może świadczyć na jego plus
    0
  • Users Avatars Mini
    duch(kacper) pisze: 2005-06-08 17:44
    motorola się postarała
    0
  • Users Avatars Mini
    rado pisze: 2005-06-08 23:51
    CO WY BARANY PISZECIE ZE NIBY TO SLABY TELEFON A NIGDY NIE TRZYMALISCIE GO W RECE WIEC CO WY MOZECIE WIEDZIEC PO CO W TELEFONIE JAKIES GLUPIE KRECENIE FILMOW PRZECIEZ I TAK KAZDY WIE ZE TO JEDNA WIELKA LIPA.
    0
  • Users Avatars Mini
    xMACx pisze: 2005-06-09 15:40
    zabawka snobów i konformistów - sorry jak kogoś obrażę. ALE JESLI WYZNACZNIKIEM TEGO CO DOBRE JEST - "RAZR V3 na pewno odniosła sukces rynkowy wśród tzw. warszawskiej elity….ten kto nie używa V3 po prostu się w tym gronie nie liczy" - to dzieki, wole nie miec tego telefonu.
    0
  • Users Avatars Mini
    pafciu pisze: 2005-06-09 15:48
    ta, ja rozumiem, ze ktos wymyslil polaczenie telefonu i aparatu cyfrowego, ale po co jeszcze to zenic to paletka do ping-ponga? telefon cienki ale za to szeroki - to jakas porazka. dla mnie paskudztwo. widzialem go wczoraj w dloni kobietki, ktora widac bylo dumna byla z powodu posiadania TAKIEGO telefonu, ale w raczce sie jej ledwo miescil i sprawial w zwiazku z tym duze problemy - ubaw po pachy :-)
    0
  • Users Avatars Mini
    cRimZon pisze: 2005-06-10 10:04
    **ytytyettyyt: Pomyśl o V3 jak o telefonie za 1000zł który Motorola sprzedaje drożej bo ludzie i tak go kupują. W USA zaczęli od $600, teraz jest za $300 a będzie pewnie jeszcze tańszy. Te telefony idą jak ciepłe bułki w ilości 1 mln miesięcznie! Bez karty pamięci! A poza tym 5 MB to nie tak mało, nawet jak byś załadował 20 dzwonkow mp3 to i tak by ci polowa zostalo... Poza tym znoby nie bawią się w takie rzeczy, liczy się szpan;)
    0
  • Users Avatars Mini
    z_g_n pisze: 2005-06-10 12:45
    Mialem wczoraj okazje w koncu ja przetestowac. Stwierdzam jedno, wolalbym kupic V600 (dokladnie to samo) i miec jeszcze kupe kasy w kieszeni. Zgadzam sie z cRimZon-em, fon dla szpanu. P.S. V600 bardziej mi sie podoba :D
    0
  • Users Avatars Mini
    Bi pisze: 2005-06-10 17:27
    **cRimZon 20 dzwonków mp3 to jakoś koło 60 mb...wiec nie pisz głupot. Na pamięć motki wejda z 2 dzwonki mp3 (całe empetrzy) w gorszej jakości.
    0
  • Users Avatars Mini
    muio pisze: 2005-06-11 00:14
    k.....a, kogo obchodzi wasze zdanie. nikt wam nie kaze kupowac. zal d...y sciska, ze nie stac? kogo obchodzi, ze jakies zakichane "elity" go sobie upatrzyly. kazdy kupuje to co mu sie podoba. pewnie jak wy nabedziecie jakas nokie to trzeba tylko ochac i achac, a jeden z drugim tak mocno sciska, zeby nie upadla, ze malo nie rozkwasi jej w lapach. co za pajace. co drugi z wasz to szpaner skoro zmienia telefon jak tylko wyjdzie nowy model, choc stary dziala idealnie.
    0
  • Users Avatars Mini
    cRimZon pisze: 2005-06-11 02:42
    Bi@ły**: dzwonek to 10-15 sekund a nie 2 minuty! No chyba, że nie odbierasz telefonu, nie masz poczty głosowej a dzwonisz sam do siebie żeby zaszpanować...! Przy 96 kbps to daje 100-150 kB na jeden dzwonek MP3. WIĘC NIE PISZ GŁUPOT!!!
    0
  • Users Avatars Mini
    Bi pisze: 2005-06-15 23:12
    No qrwa mając tylko tyle pamięci trzeba kroić mp3. Ja nie mam tego problemu więc nie pajacuj koleś, bo większość osób nie będzie się bawić w cięcie mp3 tylko wrzuci całą.
    0
  • Users Avatars Mini
    michal pisze: 2005-06-16 01:39
    O,biały,biały,jak cibie czytam to mi sie smiac chce,z twoich wypowiedzi wynika ze to ty jestes pajac,koles...Jeszcze u nikogo nie widziałem dzwonka mp3 jako całej piosenki,tak jak wytłumaczył ci crimzon,dzwonek to 10-15 sekund,a ne cały utwór,takze żal ci.... ściska że nie możesz miec tego telefoniku,koleś ;-) ...
    0
  • Users Avatars Mini
    cRimZon pisze: 2005-06-16 05:15
    biały**: jeśli potrzebujesz 4 MB na jeden dzwonek, to co za różnica czy masz 5 MB czy 25 MB, i tak będzie za mało... Jedynym wyjściem jest karta pamięci, którą będzie miał następca V3.
    0
  • Users Avatars Mini
    Bi pisze: 2005-06-16 15:22
    **michał, tak sie składa że ten telefon mogłem mieć za połowę ceny samsunga więc nic mnie nie ściska, wręcz przeciwnie. A jeśli ktoś kupuje telefon za tyle kasy i MUSI OBCINAC mp3 bo jest mało pamięci, to chyba sam sobie to możesz wytłumaczyć....
    0
  • Users Avatars Mini
    PawL pisze: 2005-06-16 17:55
    Jedyne co w niej jest innowacja to bardzo dobry bluetooth, ktory ma zasueg do 100 metrow !!!!!
    0
  • Users Avatars Mini
    WujekM pisze: 2005-06-16 23:21
    Bardzo nie ergonomiczna klawiatura. bawilem sie na na CeBiciew tym roku i w salonie i musze stwierdzic ze brak wypukłości przeszkadza
    0
  • Users Avatars Mini
    cRimZon pisze: 2005-06-17 06:44
    wujek**: jak byś się dłużej pobawił to byś się przyzwycził, wiem to ze mną było tak samo. Teraz zupełnie nie zwracam na to uwagi. To trochę jak przesiadka do nowego samochodu: potrzeba czasu żeby się przyzwyczaić.
    0
  • Users Avatars Mini
    guclaw pisze: 2005-06-18 03:01
    Jak dla mnie to trochę za szeroka jest na V-ka
    0
  • Users Avatars Mini
    Rad pisze: 2005-06-19 18:09
    Hej krytykanci czy wy w ogóle mieliście ten phon w reku?! Czy tylko z reklamy i z opisu twierdzicie że jest slaby?! Ja tą motkę mam i jestem bardzo zadowolony. Wyświetlacz rewelka - żadna nokia nie ma startu, bateria 3 dni wytrzymuje chociaż sporo rozmawiam. Design i wykonanie bardzo dobre, dżwięki rewelacja. Bardzo udany terminal.
    0
  • Users Avatars Mini
    re pisze: 2005-06-20 12:13
    Kiedy wyjdzie nastepca V3? model V1150 ? jest to V3 dla sieci 3G ale mozliwosci powalaja , aparat 2mega pixele , filmy kreci w rozdzielczosci 640 na 480 pixeli
    0
  • Users Avatars Mini
    okkryrehaet pisze: 2005-06-20 16:21
    @WujekM ja mam ten telfon, a nie bawie sie jak ty i dawo nie uzywalem lepszej klawitury, chyba ze chcialem tylko podkreslic, ze byles na cebicie co osobiscie mi lata i powiewa. @re to telefon czy aparat? jak aparat to polecam najblizszy fotograficzny. wielka szkoda, ze w ogole ma telefon. tylko to podwyzsza cene , a zdjecia i tak wychodza g....e
    0
  • Users Avatars Mini
    WujekM pisze: 2005-06-23 21:50
    " okkryrehaet " Wyraziłem tylko swoją opinie Ale ty jestes z tych pajacow co odrazu muszą komuś dopiec. A nawiązalem do cebitu zebu nikt mi nie zarzucił za widzialem tel na prospektach reklamowych. A jesli Ty nie sprawdzasz tel przed zakupem ( nazwalem to niefortunnie zabawą) To życze ci udanych zakupów w przyszłości
    0
  • Users Avatars Mini
    stasiu_j pisze: 2005-06-24 23:03
    :)
    0
  • Users Avatars Mini
    swerd pisze: 2005-06-28 06:19
    co Wy tak te smsy przezywacie, lepiej zadzwonić. to w koncu po to wynaleziono telefon.acha -sms taniej wychodzi. chyba na nokii 3110 sie je dobrze pisze. powodzenia
    0
  • Users Avatars Mini
    Buuuzia pisze: 2005-06-29 12:50
    No niby fajny telefonik, ale ja bym go nie chciała dla siebie...;) Z wyglądu jest kompletnie dla mnie nieatrakcyjna ta Motka... A funkcje? Cóż, wydają się OK, ale baba jak to baba - musi się podobać każdy przedmiot z wyglądu, choćby szczotka do podłogi ... ;))) Tak więc jako kandydat na telefon 4me - Motka RAZR V3 odpada...:)
    0
  • Users Avatars Mini
    hd pisze: 2005-06-30 11:24
    Buuuzia**** ty sie do niczego nie nadajesz stara jestes dziewucha, kto cie bedzie chcial chyba ze jakis glupi pantofel sie moze juz kolo ciebie kreci, a to ze nie podoba ci sie ten telefon to widocznie jestes prostaczka
    0
  • Users Avatars Mini
    swerd pisze: 2005-07-01 06:19
    hd, o gustach sie nie dyskutuje. Tobie sie podoba -jej nie. troche taktu :-)
    0
  • Users Avatars Mini
    betty30 pisze: 2005-07-04 00:29
    Telefon jest genialny. Cieniutki i łatwy w obsłudze. Faktem jest, że od zawsze używam i lubię menu Motoroli. Absolutnie każdy zwraca na niego uwagę. Jego największą zaletą są wymiary. Doskonale mieści się w torebce i kieszeni, a jednocześnie zapewnia komfort rozmowy, bo po rozłożeniu słuchawki jest naprawdę duży. Przy wybieraniu numeru nie przeszkadzaja nawet długie paznokcie. Polecam kobietom ceniącym wygodę i styl.
    0
  • Users Avatars Mini
    milo pisze: 2005-07-05 11:35
    Do wszystkich przeciwnikow V3: Mam ten fonik i nie moge narzekac, a to ze ma go polowe Warszawy (jak co niektorzy pisali) to mnie malo obchodzi bo moja noga w tym zepsutym miescie raczej nie postanie ;-) Minusy to mala pamiec i troche niefunkcjonalna ksiazka, ale mozna to przezyc. Pozdrawiam
    0
  • Users Avatars Mini
    KONZIO pisze: 2005-07-07 14:41
    Dla mnie z wyglądu BAJER!!! Ciekawe jak obsługa i niezawodność?!?
    0
  • Users Avatars Mini
    ddarko pisze: 2005-07-07 17:33
    w srodku to samo co w motoroli V547, wysoka cene placimy za materialy z jakich tel. jest stworzony oraz konstrukcje. To telefon ktory ma przede wszystkim wygladac - dopiero potem dzwonic :)
    0
  • Users Avatars Mini
    nianias2 pisze: 2005-07-09 00:17
    mam ja od tygodnia jako wieloletni urzytkownik nokii byc moze przez ten pryzmat za bardzo ja oceniam ale dla mnie ksiazka telefoniczna jest gorsza (wiecej ograniczen np mnie nie kce przez bluetooth odbierac wizytowek), brak pamieci na smsy rowniez denerwuje. poza tym rewelacyjne dzwonki, super wyswietlacz, piekne materialy, elegancja na prawde przyjemnie jest go posiadac.
    0
  • Users Avatars Mini
    robins pisze: 2005-07-10 23:00
    Wita, wszystkiech, mam pytanei Co powiecie (Ci, ktorzy mają coś mądrego do powiedzenia) na temat Siemensa S65 Interesują mnie wszystkie logiczne za i przeciw tej słuchawce, mam do wyboru CX65, SEK300i i S65 Nie wiem co wybrać Dzięki za logiczne wypowiedzi
    0
  • Users Avatars Mini
    swerd pisze: 2005-07-11 06:31
    fajny ten siemens, ale znajomemu wpadł do wody i nie działa. to jak chcesz telefon na kajak, lepiej kup wodoodporny
    0
  • Users Avatars Mini
    Daroo pisze: 2005-07-11 17:05
    Fajna ta Motka.Wykonanie super,ale brak dodatkowej pamieci tylko 5mb,co oni chcieli zrobic?Nie polecam.;/
    0
  • Users Avatars Mini
    lll pisze: 2005-07-12 18:46
    Moja ciotka przesiądzie się z t722 i na pewno będzie zadowolona ma poprostu wszystko! (co jej potrzeba) poł. głosowe sms mms i bluetooth(do słuchawki) no i jest ładna to tyle. A że kogoś nie stać to trudno. Ja wolę 6310, a to to fajny bajer.
    0
  • Users Avatars Mini
    nianias2 pisze: 2005-07-14 01:11
    poza tym drazniace braki: adres email wpiszesz pocztowy nie, wyszukiwanie w spisie tel tylko po jednej literze, zeby miec proste 1 przyciskowe wybieranie musisz przemieniac pozycje w telefonie (nie da sie od tak kliknac i przypisac nazwisko), brak stopera, minutnika, nie odbbiera wizytowek,nie pokazuje od razu w ilu smsach wysle wiadomosc tylko jak juz wysyla. Wiem to sa drobiazgi, %#$@$%#@ ale wlansie takie rzeczy najbadziej denerwuja bo z drugej strony piekna, super mozna pokonfigurowac menu, fajne skórki, sliczne dzwonki, dobre profile, swietny wyswietlacz itd. W moim wypadku po prostu przewazyl wyglad.
    0
  • Users Avatars Mini
    grocik pisze: 2005-07-15 12:51
    fajny wygląd, ale technologicznie za tą cenę nic takiego...
    0
  • Users Avatars Mini
    grocik pisze: 2005-07-15 12:51
    zresztą i tak nie lubię Motoroli
    0
  • Users Avatars Mini
    Freyu pisze: 2005-07-26 11:52
    Co z tego ze ma taki fajny wyswietlacz jak pamieci ma 5 mb! LOL Przegiecie! Wrzucisz kilka fotek i dzwonkow i dziekuje bo koniec pamieci.
    0
  • Users Avatars Mini
    ed pisze: 2005-07-28 11:08
    Motorola pokazala nowa Motorola RAZR2 , jest taka sama jak RAZR tylko ze ma wiecej bajerow , slot kart pamieci , megapixelowa kamerke , wsparcie EDGE i troszczke wiekszy ekran zewnetrzny a tak wyglada identyko tutaj jest zdjecie: phonescoop.com/articles/ moto_2005_07/ index.php?p=rp (bez spacji) , jest jeszcze nowa Motorola RAZR (wczesniej nazywali ja V1150) nazywa V3x ma 2 megapixele , kreci filmy 640x480 i UMTS obsluguje: www.phonescoop.com/ articles/ moto_2005_07/index.php?p=v3x oraz motorola.com/motoinfo/product/ details/0,,95,00.html (bez spacji), najlpesza wydaje mi sie jednak RAZR2
    0
  • Users Avatars Mini
    mary pisze: 2005-07-28 11:44
    Czy może mi ktos powiedzieć gdzie można najszybciej i najtaniej wgrać oprogramowanie do Nokii 3200
    0
  • Users Avatars Mini
    Buuuzia pisze: 2005-08-01 17:34
    *hd - nie skomentuję tego - nie mam w zwyczaju dyskutować z prostakami. Bo i po co...
    0
  • Users Avatars Mini
    Buuuzia pisze: 2005-08-01 17:40
    *hd - w sumie to ci nawet współczuję...
    0
  • Users Avatars Mini
    mcdjlansciwksa pisze: 2005-08-01 21:22
    osrany drogi gadżet ja wole mojego kochanego sagemika myx 5-2 :)
    0
  • Users Avatars Mini
    kamil.1 pisze: 2005-08-02 20:38
    tą motke mozna porownac do N8910i. telefon bez specjalnych zalet ale cooltowy!!
    0
  • Users Avatars Mini
    Pawlok pisze: 2005-08-04 13:43
    Prezentuje sie ciekawie. Ile wam trzyma bateria?
    0
  • Users Avatars Mini
    cRimZon pisze: 2005-08-04 17:57
    Pawlok: teoretycznie do tygodnia, praktycznie 3-4 dni, co i tak jest lepiej niz Samsung D500 ;)
    0
  • Users Avatars Mini
    kix_x pisze: 2005-08-06 17:14
    Poszli sladem strategii Nokii - telefon bez specjalnie rozbudowanej funkcjonalnosci ale za to ladny, oryginalny design. Tak sie zdobywa rekordy sprzedazy.
    0
  • Users Avatars Mini
    __S_Y_N_E_K__ pisze: 2005-08-11 23:51
    ale jest zadrogi
    0
  • Users Avatars Mini
    bw pisze: 2005-08-19 18:30
    nie jest prawda. ze nie rejestruje video
    0
  • Users Avatars Mini
    bw pisze: 2005-08-19 18:48
    Pisząc taki test wartło było zadać sobie minimum trudu i poszukac w internecie dodatkowych informacji (skoro się czegoś samemu nie wie) podaję na dociekliwym tips \"motomodders\" tam mozna pobrac dodatkowy soft i flashe do np. uruchamienia video, i dosc dowolnych zmin np. menu, sposobu wyszukiwania w ksiazce tel, ilosci dostpenego ramu (poprzez np. wykasowanie zbednych jezykow i grafik), czy wlasnie zmiany w sposobie wprowadzania sms.
    0
  • Users Avatars Mini
    Generic pisze: 2005-08-27 19:14
    wreszcie telefon gruboscia bijacy ericssona t28 o-) po tylu latach... ale ja i tak jestem wierny mojemu erykowi... chociaz prawde powiedziawszy podoba mi sie ta motorola, musze sprawdzic w rzeczywistosci jak dziala ta klawiatura i moze za kilka lat kiedy cena bedzie przystepna kupie taka o-)
    0
  • Users Avatars Mini
    Generic pisze: 2005-08-27 19:17
    aha - ericssona gryboscia pokonuje o 1mm! o-)
    0
  • Users Avatars Mini
    maxim pisze: 2005-09-06 19:01
    mam.uzywam.kazde wzięcie jej do reki jaest 300 razy przyjemnijsze niż nokii, których miałem kilka...siemensa których miałem kilka...jest to po prostu przyjemny telefon który ma w sobie jakąs moć..wypływa ona z tego, ze te wszystkie plastimi są takie same a motka jest po orstu ina jak kwadratowa nokia bez klawiatury...to telefon nie dla kazdego i wali mnie że nie ma supermegapikselowego aparatu (bo to nie aparat foto) albo odtwarzacza mp3 bo iriver jest od odtwarzania mp3..telefon jest wygodny w obsłudze i wcale nie ma porabanego manu jak np. motka 365 którą tez mam.. ktos powiedział że to ferrari a nokie to mercedesy..i to jest prawda...jakbym miał kupic ferrari czy mesia limuzynę to bym wybrał praktyczną limuzynę ale tego pogladu akurat nie stosuje do telefonu komórkowego..JUZ DOŚĆ TAKIICH SAMYCH PLASTIKOWYCH IKEJOWATYCH NOKIII I SONY ERICSSONÓW... ;)...
    0
  • Users Avatars Mini
    bodybag pisze: 2005-09-11 22:08
    Swietny design.i jedna mala wada....to MOTOROLA. Z autopsjii mam awersje do motrol. Menu.... dowcip intuicyjny...
    0
  • Users Avatars Mini
    Skodi pisze: 2005-09-17 22:13
    moim zdaniem ten telefon nie jest nic wart za taka kase o 100 razy wolałbym 6310i. Przynajmniej moge sobie wgrac wiecej mp3. a w motoroli to tylko 5 mb to po ch*j tam mp3 jak wejdzie jedna mp3 i pare zdjec. moim zdaniem wielka lipa z tego teleonu. menu standardowe jak we wszystkich motorolach a mogło by zabłysnac lepszym menu. BADZIEWIE!!!!!!!
    0
  • Users Avatars Mini
    tlenowiec pisze: 2005-09-22 02:02
    dołączam siedo tych ,co twierdzą ,że to nic szczególnego.telefon jak każda motorola V500/600.nic ponad. A i wygląd mi nie pasuje ,nie mówie już o tym że w ręku żle leży. Ale to moje odczucia!!!
    0
  • Users Avatars Mini
    sheriff pisze: 2005-09-29 14:17
    jakośc wykonania i materiały 1 klasa wygląd super funkcje okrojone delikatnie mówiąc jeśli stawiasz na elegancje kup ją jeśli na funkcje to k 750 polecam za 800 zł nic lepszego nie kupisz !!!
    0
  • Users Avatars Mini
    Toffi pisze: 2005-09-29 20:59
    czytajac wasze komentarze odnosnie V3 mam wrazenie, ze srednia wieku to 13-15 lat.
    0
  • Users Avatars Mini
    masa pisze: 2005-09-30 01:35
    badziew,dzis go testowałem.kosztuje na allegro ok 1000zł i co masz za to : zwykły aparat VGA, który lipne robi fotki, wyświetlacz wyrażny ale tylko jak sie menu przegląda, za tą kase masz full innych foników z lepszymi funkcjami i z aparatem 1.3 Mpix.
    0
  • Users Avatars Mini
    Stgg pisze: 2005-10-05 11:12
    Miałem do wyboru V3 i SE k750i.............wybrałem V3. Dlaczego ? Z prostej przyczyny....jakość wykonania. K750i po wyjęciu z pudełka już trzeszczy w nim obudowa. Jest kiepsko wykonany. Jak bedzie się zachowywał po 6 miesiącach ? V3 jest o niebo lepiej spasowana....moim zdaniem nie powinna mieć aparatu, bo i tak nie nadaje sie do robienia dobrych zdjęć a raczej do zabawy. K750 zdjecia robi niezłe, naprawde niezłe....jak na telefon. Ale czy do tego on ma słuzyć ?. Tym co potrzebują dobrego jakościowo telefonu a nie zabawki dla małolatów.........polecam V3
    0
  • Users Avatars Mini
    Toffi pisze: 2005-10-06 14:32
    czy ktos mi powie czy w v3 mozna ustawic raport doreczen smsow na stale,czy za kazdym razem trzeba ustawiac potwierdzenie??
    0
  • Users Avatars Mini
    Toffi pisze: 2005-10-06 14:35
    a tak w ogole to v3 jest zajebista,ma wszystko to co komorka normalej osoby powinna miec, te funkce na ktore liczylam- SĄ wiec dla mnie super, i wyglada i sie fajnie ja trzyma i w ogole moim zdaniem jest super, ale o gustach sie nie dyskutuje, jednemu podoba sie v3 inny woli v547, oba sa fajowe,ladne i w ogole i kazdy podapasowuje kom pod siebie...
    0
  • Users Avatars Mini
    Onio pisze: 2005-10-07 15:25
    Dokładnie zgadzam się z Toffi ma wszystko co normalna komórka powinna mieć przy czy, jej wymiary są zajebiście małe, posiada jeden z najlepszych wyświetlaczy na rynku..
    0
  • Users Avatars Mini
    Shadow-master pisze: 2005-10-16 20:36
    V3 to telefon dla pozerów i szapanerów atkie panująopinnie wszędzie!! Bo jak ktoś chce mieć dobry fynkcjonalny wytrzymały i nie dużych rozmiarów telefon to wybierze V600 lub V547. Co do V 3 nie różni sieona za zbytnio do V600 pod wzgledem funkcji a tylko pod względem wyglądu. Dlatego każdy szpaner i pozer wybierze V3 żeby móc pokazać jaki to on jest cool, terndy i dżezzi ! jużkomentowałem ten fon ale niktórym tzreba powtarzać 2 razy to samo, żeby zrozumieli !!!!!
    0
  • Users Avatars Mini
    borkos pisze: 2005-10-17 23:58
    !!!!!!! w mojej v3 cos dziwnie piszczy w słuchawce, czy ktoś też tak ma czy to może moja jest zwalona?
    0
  • Users Avatars Mini
    Pawel pisze: 2005-10-18 00:14
    U mnie tez piszczy
    0
  • Users Avatars Mini
    maciek pisze: 2005-10-18 18:49
    U mnie też piszczy co kilka rozmów - nie wiem od czego to zależy.Ten dżwięk utrzymuje sie przez kilkanascie sekund i przypomina wiejący wiatr ,lub gwizdek w czajniku też tak mcie?Co to jest?To samo,gdy przepina sie między nadajnikami slychac charakterystyczne nadawanie sieci w sluchawce wprawdzie przez chwile,ale jednak.
    0
  • Users Avatars Mini
    marcinsky pisze: 2005-10-20 23:51
    nie rozumiem dlaczego ten telefon budzi takie emocje mojej kolezanki:) ja raczej wstydzilbym sie pokazac wsrod ludzi z taką słuchawka :P na tych zdjeciach wyglada całkiem znosnie, ale wystarczy wziac ją do reki i cały czar pryska:) szczególnie polecam dla tych ktorzy duzo smsują :D
    0
  • Users Avatars Mini
    patrykluuuu pisze: 2005-10-27 22:39
    Dlaczegodla tych co dużo smsują,co??? Ja słyszałem ze smsy pisze się kiepsko, bo ma słaba klawiaturę, mało wyczuwalną i sam system pisania smsów, mam na myśli słownik jest kiepski!! Ja jestem posiadaczem nokii, piszę smsów dużo, ze 300 miesiecznie, mój kumpel mi mówi żebym nie zmienił na motorole, bo mi się nie spodoba i będzie utrudnieniem!!! jak jest???
    0
  • Users Avatars Mini
    Elll pisze: 2005-10-28 00:12
    to ze lubie ladne rzeczy nie znaczy ze jestem szpanerem, to ze nie korzystam duzo z telefonu nie nakazuje wybrac mi czegos co polecacie, ten telefon podoba mi sie wizualnie a funkcje w zupelnosci wystarczaja, A zazdrosni moga sobie pisac co chca.
    0
  • Users Avatars Mini
    Mlo_Dzik pisze: 2005-10-30 18:39
    Telefon bardzo mi sie pdoobal do momentu kiedy mialem okazje sie nim pobawic. Zawiodlem sie strasznie choc naprawde wyglad ma kozacki nic poza tym. Polecam Sony Ericssony zajeb... telefoniki. :D
    0
  • Users Avatars Mini
    david pisze: 2005-11-06 00:45
    mam pytanie - czy dużym problemem dla mnie będzie pisanie smsów na motoroli skoro do tej pory byłem posiadaczem tylko nokii??? bo słyszałem ze te smsy się dziwnie w motkach pisze, znaczy - dziwny słownik.pozdrawiam i poszę o szybką odpowiedz
    0
  • Users Avatars Mini
    coti pisze: 2005-11-06 11:35
    telefon z wyglądu super, w ręce miałem raz atrape oczywiscie (jak to w polskich salonach bywa) pierwsze wrażenie pozytywne, jak działa nie wiem, jak mnie bedzie stac to może go kupie :)
    0
  • Users Avatars Mini
    martini92 pisze: 2005-11-10 21:31
    Tene telefon z wyglądu jest świetny... Ale za taką cene można mieć telefon z o wiele lepszymi funkcjami.
    0
  • Users Avatars Mini
    FroQ pisze: 2005-11-15 13:14
    Przestawienie się ze słownika T9 w Nokii na iTap w Motoroli jest okropne. Znienawidziłem pisanie SMS'ów i staram się jak najmniej pisać.
    0
  • Users Avatars Mini
    malinka pisze: 2005-11-16 01:43
    Chłopcy poradzcie...bo takie z was glowy.Motka V3 czy Samsung Z300 ??dzieki z gory
    0
  • Users Avatars Mini
    martini92 pisze: 2005-11-17 20:14
    Ja bym brał Samsunga!! Na 100% lepszy telefon. Nie warto płacić tylko za obudowe(chodzi mi o V3)!!
    0
  • Users Avatars Mini
    junior pisze: 2005-11-18 16:11
    w erze V3 w promocji w abonamencie za 80 zl z 180 min kosztuje 99 zl
    0
  • Users Avatars Mini
    Marcin6600 pisze: 2005-11-19 13:26
    WITAM. MAM TAKIE PYTANIE DO KOGOŚ KTO MA V3! JAK DO TEGO TELEFONU ( TO ZNACZY JAKIM PROGRAMEM WGRAC JAKĄŚ GIERKE) ?! MAM PROGRAMY ALE MOGE TYLKO WRZUCIC TAPETKE ALBO DZWONEK!!! CHOLERA!!! MIAŁEM ZAWSZE NOKIE I TAM OPROGRAMOWANIE BYŁO DUZO LEPSZE!!! ALE TELEFONI JEST SUPER!!! CHOCIAZ JUZ SZYKUJE SIE NA V3i :-) POZDRAWIAM I CZEKAM NA KOMENTARZ I PODPOWIEDZ!!! ALBO LEPIEJ NAPISZCIE NA MAILA martin1985@interia.pl ZA POMOC Z GÓRY DZIEKUJE!!! ODWDZIECZE SIE :-)
    0
  • Users Avatars Mini
    mati pisze: 2005-11-20 00:42
    Niech ktoś napisze ile zajmuje zrobienie zdjęcia w V3 (jestem ciekaw ile zmieści się zdjęc na tak małej karcie) no i ile smsów mogę napchać w skrzynce (obecnie mam PHILIPSA 620 i mogę tylko 15, więc mam nadzieję, że będe mógł więcej) no i czy echa niesłychać w czasie rozmowy. Tylko to mnie interesuje bo reszta w tym telefonie jest zbędna. TELEFON JEST DO ROZMAWIANIA I PISANIA A NIE DO ROBIENIA PIERDO****** FILMÓW CZY SŁUCHANIA 100 PIOSENEK!!
    0
  • Users Avatars Mini
    Azazel pisze: 2005-11-22 09:17
    Możke ktoś mi powiedzieć jak ustawić w w spisie telefonów by pod jednym wpisem było kilka nr. telefonów ? Z góry dzięki.
    0
  • Users Avatars Mini
    Remek pisze: 2005-11-22 13:49
    Telefon jest po prostu KOZAK!!! Problem poolega na tym, że zależy na co komu telefon, bo jeśli do gier czy robienia zdjęc to rzeczywiście V3 ni jest dla niego, V3 ma najpiekniejszy wyglad i to jest jedyna prawda!!! Jakbym chciał grac czy robić zdjęcia to kupiłbym sobie konsole lub porządny aparat a nie wymyślałbym ......Te wszystkie NOKIE są tak oklepane że nie dobrze się już robi od nich. Pozdrawiam
    0
  • Users Avatars Mini
    Perkoz_1 pisze: 2005-11-23 16:29
    Do"Shadow - master" - największego specjalisty po GSM - !!!!! Nieźle zaiwaniasz kiciuś tonem nakazowym i starasz się być na wskroś orginalny w swoim poście.Ale moim zdaniem twój problem nie leży w obiektywnej ocenie tego telefonu tylko w uzewnętrznieniu własnego kompleksu biedaka i szczyla z trzepaka osiedlowego, który z przymusu zatrzymał się intelektualnie na etapie Nokii 3210 i w treści swojej "ynteligentnej" produkcji na tym forum pokazuje, że żyłka pierdząca z zazdrości pęka na widok człowieka posiadającego V3. A jeżeli już chodzi o aspekt społeczno-ekonomiczny posiadania V3 który tak mocno cię porusza to informuję, że mnie (jako "pozera" i "szpanera") stać jest na posiadanie V3 i spożywanie 2 razy dziennie kabanosów a ciebie tylko stać na Nokię 3210 i żarcie mortadeli - to ją żryj ( taki jest kapitalizm) i nie podniecaj sie niezdrowo na tematy ci obce.
    0
  • Users Avatars Mini
    Sali pisze: 2005-11-24 18:52
    Czy ma ktos soft do tego telefonu ? Jesli tak, to bardzo prosilbym o informacje na ten temat. Z gory dziekuje i pozdrawiam.
    0
  • Users Avatars Mini
    friggia pisze: 2005-11-24 21:39
    mam pytanko: za przedłużenie umowy w erze moge miec V3 za 299zł (przy abonamencie 80min za 40zl) i 547 za 199zl, ktory wybrac?
    0
  • Users Avatars Mini
    maniak69 pisze: 2005-11-24 22:32
    jak zminić pamięć sms z karty sim na pamięć telefonu w v3?
    0
  • Users Avatars Mini
    memphisto pisze: 2005-11-25 14:56
    Witam wszystkich! Mam gorącą prośbe do użytkowników i posiadaczy V3\'ki! Bardzo Was proszę o opinię o tym telefonie! Chce go kupić w promo ERY \"Świąteczne zestrawy\" za 99zł. Opiszę teraz po krótce moje wymagania co do telefonu. Mam teraz SE T630. Używam telefonu tylko i wyłącznie do dzwonienia (telefonuję bardzo dużo), sms\'owania (rzadko, bo nie mam czasu męczyć się w pisanie i wolę zadzwonić ) i czasem mms. Ważne w telefonie jest dla mnie: 1. dobra bateria - długa jej praca w trybie gotowości oraz długi czas rozmów (bateria w SE T630 jest jednak trochę słaba - szukam teraz tel., w którym zauważę znaczącą poprawę tego parametru), 2. dobra jakość dzwięku w słuchawce, 3. głośne i wyraźne dzwonki - te w T630 to największy jak dla mnie minus tego modelu , 4. wyraźna wibra, 5. proste i intuicyjne menu (nigdy nie miałem jeszcze Moto i nie wiem jak to jet u tego producenta, choć słyszałem, że mają specyficzne menu i trzeba sie troche do niego przyzwyczaić...)
    0
  • Users Avatars Mini
    memphisto pisze: 2005-11-25 14:57
    To tak po krótce co jest dla mnie najistotniejsze. Podkreślam, ze telefon służy mi jedynie jako narzędzie do komunikacji i nie potrzebuję w nim gadżetów i \"fontanny\" Z rzeczy dodatkowych jedynie mogłyby mi sie przydać narzędzia pozwalające spersonifikować tel. takie jak: możliwość ustawienia krótkich fragmentów mp3 jako dzwonka (czy jest taka możliwość? czy mp3 z wokalem jest dobrze odtwarzane?) oraz możliwość ustawienia własnych dzwięków przychodzących sms\'ów (w T630 nie ma takiej możliwośći ) Z góry wielkie dzięki za opinie i pomoc.
    0
  • Users Avatars Mini
    JAŚ pisze: 2005-11-29 22:30
    WSZYSTKICH WAS CHYBA NIE STAĆ NA TAKIE CACKO DLATEGO TAK SIĘ WYPOWIADACIE NEGATYWNIE. MIAŁEM WIELE TELEFONÓW , ALE TEN JEST OK OK OK OK OK! I TYLE
    0
  • Users Avatars Mini
    sevenjanusz pisze: 2005-11-29 22:37
    Witam wszystkich. Może ktoś mi podpowie jak włączyć wyświetlanie daty na wyświetlaczu? Wyświetla mi tylko nazwę sieci i tekst MIŁEGO DNIA
    0
  • Users Avatars Mini
    Jacekkecaj pisze: 2005-12-04 05:32
    Trzeba zadać sobie pytanie do czego nam ma służyć telefon i w jaki sposób z niego korzystamy??? Ja testowałem ten telefon przez miesiąc. Dzwonię i telefon nosze w kieszeni. Dla mnie rewelacja!!! Jedyny mankament - trochę słaba bateria jak na tak wiele rozmów. Ale przecież jest ładowarka w samochodzie, domu, biurze. Jeśli ktoś zmienia telefon z Noki na inny to zawsze będzie narzekał.......to do poprzednich wpisów.
    0
  • Users Avatars Mini
    ERzy pisze: 2005-12-04 17:01
    wezcie ludzie ja niewiem wygląda jak by go chińczycy robili 1000 tylko za aparat ja dałem 600zł za motorolke v547 a ona ma jeszcze wideo ,edge,przekonał bym sie do tej motki jak by niebyła taka duża prawie 9 cm zamknięta według mnie najlepszy telefon na świecie powinien mieć menu z noki funkcje z sony ericsona k 700i,no i te klawisze z tej v3 {fajnie wyglądają)
    0
  • Users Avatars Mini
    p.dariusz pisze: 2005-12-18 13:51
    Mam pytanie do użytkowników V3: czy to prawda, że ten telefon potrafi się dość często zawieszać uniemożliwiając dalsze połączenia? Odwiesza się dopiero ponoć po wyjęciu i ponownym założeniu baterii.Dzięki za Wasze opinie.
    0
  • Users Avatars Mini
    racuch pisze: 2005-12-18 14:56
    Witam, kupilem wlasnie V3 nowa za 840PLN. Chciałbym powiekszyć pamięć SMS i stworzyc sobie mozliwosc nagrywania sekwencji wideo. Cczy ktos juz to robil na \"brzytwie\"?
    0
  • Users Avatars Mini
    mateusz71 pisze: 2005-12-26 23:37
    ja mam motorole v3 RAZR i k700i i mnie sie wydaje że motorola to guwno w kiblu bo k700i niedosć że ma o 20 ton więcej to sie nie psuje i tylko nowy kosztuje 850 a v3 1200
    0
  • Users Avatars Mini
    blacha pisze: 2005-12-28 22:26
    SORRY ALE WIEKSZOSC Z WAS TO DEBILE - DEKLU JEDEN Z DRUGIM JEZELI CHCESZ ROBIC ZDJECIA TO SOBIE KUP APARAT CYFROWY A JEZELI CHCEASZ SEKWENCJE VIDEO TO MATOLE KUP SOBIE KAMERE-- I TAKIE PORABANIE ZE NOKIA LEPSZA ZE SAMSUNG GORSZE ROBI ZDJECIA ZE SONY ZLE SIE PISZE SMS itp. JESZCZE JEDNO masz ochote to kupuj v3 masz ochote to kup nokie albo kup sobie wielkie %#$@$%#@%&%@$ to sa Twoje problemy jeden z drugim palancie
    0
  • Users Avatars Mini
    tkc pisze: 2006-01-02 21:01
    Mi sie telefon podoba. Ma to co jest potrzebne. Smsy wysyla, mmsy tez. Zadzwonic mozna. Co mi wiecej potrzeba...? I tu wlasnie klania sie wyglad, ktory przemawia za telefonem. Mi sie podoba, szczegolnie wersja zrebna, choc wersja czarna w wersji z czarna klawiatura nawet w dzien wyglada niesamowicie... Ale nie ma to jak chlodny kolorek metalu.... :) Nie rozumiem ludzi opluwajacy v3. W tej chwili mam se k700i i z wielka przyjemnoscia wymienie go na v3. k700 to taki klocek z guziczkami... Choc poczatkowo mi sie podobal, bo w przeciwnym wypadku bym go nie kupil... jednak jak zobaczylem v3, to stwierdzilem ,ze to jest wlasnie telefon dla mnie... A zdanie o warszawskiej elicie... Ludzie czytajcie miedzy wierszami... Chodzilo autorowi o to, ze jest to modny ttelefon. Co z tego, ze jest on warszawwski skoro ja mam bez mala 300 km do wawy... :) pozdro dla modnej warszawy :)
    0
  • Users Avatars Mini
    Krisu pisze: 2006-01-10 13:13
    Dzis ide po taka czarna... w promo ery w srednim abo kosztuje 430 i tak wlasnie zamierzam zrobic. mam nadzieje sie nie zawiesc... chwile sie nia bawilem i nawet nawet... a smsow to raczej pisac nie bede. odnosnie braku mp3 , marnych zdjec, filmow, malej pamieci itd podczepie sie do opinii blachy (2posty wyzej) ;)
    0
  • Users Avatars Mini
    krisu pisze: 2006-01-11 00:06
    juz mam, super wyswielacz 7 mega pamieci, zdjecia robi ok. wszystko co musi miec tel - posiada. po dodatki odsylam do sonyerykow... obyt tylko nie padl a reszta to juz ok...:D jedna rzecz ktora zauwazylem to tel jest swiezy a troche "skrzypi" klapka przy otwieraniu/zamykaniu :|, moze sie czepiam;) mial juz ktos cos takiego? PZDR.
    0
  • Users Avatars Mini
    gogus pisze: 2006-01-11 00:45
    niezauwazylem zeby klapka skrzypiala,moja siostra ma taka v3.zastanawialem sie czy jej niekupic, co do aparatu to ma dobry nawet ,to zalezy jak sie go ustawi a po sciagnieci na koma nawet nawet wychodza.mialem juz duzo telow ale jednak bym cos chcial teraz kupic z dodatkowa karta pamieci bo to jest uciazliwe jak chcesz powgrywac duzo aplikacji,trzeba kasowac wczesniej zapisane.mialem np n7650,miala 4mb i kiszka a tel rewelka,v3 ma niewiele wiecej.pozdro
    0
  • Users Avatars Mini
    ratty pisze: 2006-01-11 12:28
    Własnie wczoraj odebrałem nówkę z salonu Ery.Zastanawiałem się nad K750i ale cena zaproponowana to 389 pln, a za V3 1 pln. Wybrałem Motorolę i mam 389 pln w kieszeni. Decyzja padła na V3 głównie za design i stwierdzam że jest naprawdę super!!!. Jakość wykonania bez najmniejszych zastrzeżeń. Mam ostatni soft jaki wyszedł w PTC, istnieje już możliwość np. nagrywania Video:):), poprawiona została książka telefoniczna itp.
    0
  • Users Avatars Mini
    ratty pisze: 2006-01-11 12:28
    Nawiązując do wcześniejszych wypowiedzi uważam że ten aparat jest skierowany do określonej grupy dobiorców. Biorąc pod uwagę możliwośći multimedialne niestety V3 jest w tyle, ale nadrabia to jakością wykonania i wzornictwem. Jeżeli ktoś szuka telefonu do zabawy, to odradzam zakup V3. Aparat VGA mimo że z balansem bieli i to automatycznym:), pamięć 5 MB, brak odtwarzacza mp3 jednoznacznie wskazuje że nie multimedia są najmocniejszą stroną V3.
    0
  • Users Avatars Mini
    ratty pisze: 2006-01-11 12:29
    Jeżeli ktoś szuka po prostu telefonu i w dodatku nietuzinkowego to V3 jest idealnym rozwiązaniem. Choć sam jestem entuzjastą \\\"fajerwerków\\\" w telefonie, tym razem postawiłem na design. Mam nadzieję że obejdę się bez oglądania filmików w telefonie czy \"super zdjęć\":) Zobaczymy.pozdrawiam:)
    0
  • Users Avatars Mini
    ratty pisze: 2006-01-11 12:43
    Zapomniałem dodać że obecna seria V3 Black z PTC ma 7 MB pamięci. Niewiele lepiej ale... lepiej:)
    0
  • Users Avatars Mini
    krisu pisze: 2006-01-11 13:16
    a i jescze jedna mysle dosc dziwna rzecz lub moze sie nie znam:) po wylaczeniu podswietlenia (mam na 20s) a wyswietlacz dziala bo mam wylaczenie po 1 minucie nie widze prawie nic na ekranie, dxziwne bo np w siemensie s55 widze co jest tyle ze nie podswietlone :|. czy ktos ma tak samo a moze inaczej?jakos nie odnotowalem tego u znajomych bo tylko "przelotnie" ogladalem tele.
    0
  • Users Avatars Mini
    ratty pisze: 2006-01-11 13:20
    Krisu:) Masz rację!!! Rzeczywiście nie wpasowali się idealnie w obudowę:):)!!!! A to amatorzy!!!! Zawsze coś!!! Ideału nie ma niestety:(:( A co do Javy to chyba na razie nie można obejść zabezpieczeń inaczej niż przez soft, więc póki co.............lipa.
    0
  • Users Avatars Mini
    krisu pisze: 2006-01-11 18:09
    racja ratty, niestety u mnie " nie wpasowali się idealnie w obudowę" wyglada tak ze z kazdej strony mam ok oprocz przwej gdzie szczelina jest taka ze widze pomaranczowa plytke podzespolow, a to juz nie jest ciekawe:/ wlasnie wrocilem z salonu ery niestety, jedyny ratunek to serwis mimo iz kupilem tel wczoraj:|. poczekam az sie tam wepchenie odpowiednio duzo kurzu i wilgoci , jak padnie to zaniose, bo wymieniaja caly panel uchylny :] a poki co to uzytkuje do przyszlych uzytkownikow !!! : uchylcie folie na nowym telu i zobaczcie w jakim stopniu jest to amatorszczyzna. pozdrawiam
    0
  • Users Avatars Mini
    krisu pisze: 2006-01-11 19:51
    Boze!!!!! kto wymyslil ksiazke telefoniczna w tej motoroli... u mnie by juz nie pracowal ;] powiem tylko tyle: God bless Siemens, moj stary me45 ma lepszego phonebook'a:D
    0
  • Users Avatars Mini
    WNK pisze: 2006-01-11 20:31
    Jakbyś się drogi recenzencie trochę na komórkach znał, wiedziałbyś, że technologii nie ocenia się po ilości tonów w dzwonkach polifonicznych i możliwości nagrywania sekwencji video, które możemy nagrywać po zmianie softu. Bo ta Motka ma b. duże możliwości, obudowę z aluminium lotniczego, świetny wyświetlacz i naprawdę dobry aparat mimo rozdzielczości VGA. Dwa kolorowa wyświetlacze to także rzadkość...
    0
  • Users Avatars Mini
    WNK pisze: 2006-01-12 12:42
    WNK Racja!!!!
    0
  • Users Avatars Mini
    ratty pisze: 2006-01-12 12:43
    Pomyliłem okienka;) WNK ma rację!!! Zgadzam się.
    0
  • Users Avatars Mini
    krisu pisze: 2006-01-17 21:00
    KOMPLETNIE NIE POLECAM a swoj gole jak najszybciej po tygodniu uzytkowania ! beznadziejna jakosc rozmow do tego dochodzi fatalna jakosc odtwarzania dzwonkow, nie no paranoja, jak moge gadac z kims kogo albo nie slysze albo sa takie trzaski ze nie rozumiem, i niech nikt nie mowi mi o zabawie w gain table...:/ probowalem i wielkie G:// plusy takie ze wyglada po ptrostu zajebis.... a poza tym ta klawiatorka... poezja, no wyswietlacz dla tapetomaniakow jak znalazl, i pamieci mam 7 ,mega wystarczy spokojnie, aparat ok kamerka juz gorzej... to sa wrazenia po tygodniu, zgole go i kupie 6230i wzglednie jesli znajde w dobrej cenie to d600 i tyle:D pozdrawiam a i spojrzecie wyzej odnosnie wad w produkcji...:(
    0
  • Users Avatars Mini
    Paolka pisze: 2006-01-19 21:17
    Super, extra telefon!!!
    0
  • Users Avatars Mini
    Paolka pisze: 2006-01-19 21:17
    Super super super fajny odpisz mi na mój nr gg 1480615
    0
  • Users Avatars Mini
    krisu pisze: 2006-01-22 00:13
    paolka corciu, czy ja mam do ciebie pisac na gg?:|. po pierwsze po co a po drugie to nie wiem skad ta opinia ze tel jest super, nie zapytam czy mialas go w lapkach ale czy dzwonilas z niego w jakims srednio glosnym otoczeniu? nie przecze telefon jest super is zkoda sie mi z nim rozstawac niestety nie zostal stworzony do rozmow:/ a to chyba podstawowa funkcja telefonu, jesli nie uda sie mi go pogolic , to bedzie mnie czekac kolejny wydatek w postaci zestawu BT bo troche poprawia sytuacje.. ale niewiele://
    0
  • Users Avatars Mini
    janiog pisze: 2006-01-23 18:10
    Wygląd znakomity, wspaniały ekran, dobra czułość (tam gdzie Nokia umierała V3 działała), klawiatura wspaniała, bluetooth rzeczywiście dobry, pomysł na standartowy kabel USB i ładowanie z gniazda USB doskonały, cała reszta do chrzanu. Należy zapomnieć o synchronizacji kontaktów z Outlooka lub o polskich znakach. To samo z kalendarzem. Książka adresowa żałosna w porównaniu np. z moją starą Nokią 6310i. Numery skróconego wybierania fajne, ale kto ma taką pamięć. Aparat należy od czasu do czasu resetować do pierwotnych ustawień - ma problemy z odbiorem smsów w Orange. Mała pamięć jak na tego typu aparat. Jestem kompletnie rozczarowany
    0
  • Users Avatars Mini
    Ratty pisze: 2006-01-23 21:17
    Jak dla mnie bomba!!! Od 2-ch tygodni użytkuję V3 i oceniam telefon super. Design, design i jeszcze raz design to podstawowa cecha tego aparatu:):):)!!!! Wszelkie niedogodności (choć dla mnie ma ich niewiele!!!) pozostają daleko w cieniu designu!!! Ten telefon jest użytkowym dziełem sztuki i tak należy go traktować !!! Jak każdy tego typu przedmiot wymaga określonego traktowania, właśnie w aspekcie wyglądu a nie walorów użytkowych. Osobiście stanąłem przed wyborem V3 lub K750i .... zastanawiałem się setki razy... wybrałem V3 właśnie za niepowtarzalny design:)!Jestem technofilem ale i gadżeciarzem, zawsze kiedy spoglądam na mój czarny gadżet - znika obiektywne spojrzenie na wszelkie niedostatki głównie te które cenię w K750i!!!:):)
    0
  • Users Avatars Mini
    krisu pisze: 2006-01-24 14:07
    ratty to moze powiesz kilka slow o jakosci rozmow...?
    0
  • Users Avatars Mini
    Ratty pisze: 2006-01-26 11:10
    Co do jakości rozmów nie mam najmniejszych zastrzeżeń!!!! Jak na razie wszystko jest OK. Nie słyszałem nic o wadach fabrycznych związanych z głośnikami. Chyba że o czyms nie wiem:(
    0
  • Users Avatars Mini
    krisu pisze: 2006-01-26 13:40
    no to moja v3 powedruje do komisu... jakosc jest slaba, trzeszczy i strzela cos, dodatkowo przerywa i jest za ciocho ale jak tylko zrobiac cos z jakoscia to glosnosc sobie poprawie sam w gainie :]
    0
  • Users Avatars Mini
    eMka pisze: 2006-01-31 15:05
    Czy ktos moze spotkal sie z problemem smsow na tym telefonie w Orange. Generalnie dochodza losowo a w Orange mowia ze nie znaja przyczyny i zwalaja na Motorole:(((Jak temu zaradzic????
    0
  • Users Avatars Mini
    mickanovi pisze: 2006-02-02 01:12
    Ta słuchawka do bólu przypomina mi Pamelę Anderson-Lee: Faceci ślinią się na jej widok i podniecają, choć większości tak naprawdę się nie podoba; jest pusta w środku, ekstrawagancka i do szpiku zepsuta (psuje się jeszcze w przedsprzedaży-mowa o telefonie ;-)). Każdy facet chciałby ją mieć, ale tylko na jedną noc! Nie miałem jeszcze klienta, który byłby z niej zadowolony.
    0
  • Users Avatars Mini
    BBB pisze: 2006-02-05 20:13
    Witam orientuje się ktoś w cenie tego telefonu przy przedłużeniu umowy w Plusie.Abonament jakichciłbym płacić to dalejby było coś koło 40 zł. Jeszcze jedno pytanie ile taki telefon kosztuje w erze przy podpisywaniu nowej umowy
    0
  • Users Avatars Mini
    krisu pisze: 2006-02-06 11:49
    @BBB looknij na stronke ery nie jest tak choojowa jak plusa i tam sa ceny aparatow dla poszczegolnyc abonamentow...
    0
  • Users Avatars Mini
    maniek331 pisze: 2006-02-15 21:16
    Mam V3 prawie od miesiąca ale nie wiem gdzie sie włącza GPRS. Jeśli wiecie to napiszcie mi !! Prosze :-)
    0
  • Users Avatars Mini
    seba pisze: 2006-02-17 09:17
    amerykańskie łajno w ładnym papierku... jak wiekszosc rzeczy z ameryki Ja stawiam na Europę
    0
  • Users Avatars Mini
    cRimZon pisze: 2006-02-19 09:40
    Pierwszy?
    0
  • Users Avatars Mini
    JotWu pisze: 2006-02-19 22:26
    beznadziejna pod wzgledem funkcji... ale bardzo elegancka.. poza tym nie wiem co ludzie w niej widza...
    0
  • Users Avatars Mini
    milo pisze: 2006-02-22 15:56
    mam ja kilka miesiecy juz i nie jest beznadziejna...nie jest po prostu skomplikowana i pewnie tak wlasnie mialo byc
    0
  • Users Avatars Mini
    mooby pisze: 2006-02-22 16:44
    na poczatku sie zachwylaclem tym telefonem, jednak kiedy trafil w moje dlonie stwierdzilem ze wiekszego badziewai nie ma :/ poza ladna obudowa ten telefon nic nie ma :/ nawet mozliwosci krecenia filmow :/
    0
  • Users Avatars Mini
    Olecho pisze: 2006-02-26 22:22
    Mam ją od tygodnia i do szału doprowadza mnie jedna niedogodność - powielanie numerów w książce telefonicznej. Po skopiowaniu numerów z karty SIM do pamięci telefonu nie znalazłem opcji (które ma np. NOKIA) wyboru pamięci (Telefon/SIM), dzięki której korzystać można np. z pamięci telefonu, mając SIM jako backup. Teraz wk...am się mając wszystkie dane i numery podwójne (niektóre potrójne!-po kolejnych próbach wkopiowania) -używanie takiej książki to horror! Czy ktoś wie jak sobie z tym poradzić?
    0
  • Users Avatars Mini
    nianias2 pisze: 2006-02-27 23:51
    no wlansie dlatego sie jej pozbylem ksiazka telefoniczna (chyba najwazniejsza rzecz w telefonie) jest do chrzanu. nie odbiera wizytowek przez bluetootha z drugiego telefonu, niby mozna dodac pare numerow do jednego nazwska ale potem to wysiwtela potraojnie pokazuajc przy wyslaniu smsa tylko nazwisko i ikonke nuemru wiec nie wiecie czy pod dobry wysylacie.teraz zas mam nokie numery sie zsynchronizowaly,adresy email i domowe wsyztsko czytlenie jest wszytsko czytelne w ksiazce, pamiec na smsy jest
    0
  • Users Avatars Mini
    nianias2 pisze: 2006-02-27 23:52
    zeby nie bylo ze faworyzuje nokie. wszyscy maja lepsze ksiazki telefoniczne bez tych glupich problemow: sony ericsson, siemens. tam mozna to normalnie rozwiazac
    0
  • Users Avatars Mini
    nofate pisze: 2006-03-08 15:40
    Kozacka ale uboga...
    0
  • Users Avatars Mini
    gumis pisze: 2006-03-12 21:28
    tel jest elegancki, jednak dużo funkcji jej brakuje. Prawde mówiąc to cx65 ma ich wiecej. posiadam oba tel i mało sie różnią (technicznie). czekam teraz na SGH-Z300.
    0
  • Users Avatars Mini
    bartoleus pisze: 2006-03-17 01:03
    moim zdaniem ten fonik jest fajny bo go mam a wszyscy tak po nim jeżdża bo zal im **** sciska że taki drogi hehehehehhehehehehehe lepiej dac wiecej niż jakies ***** tanie kupic i wyżucic do kosza
    0
  • Users Avatars Mini
    maniek331 pisze: 2006-03-20 16:37
    Mam tego tel nie jest najgorszy. ale to telefon dla tych dla których liczy się wygląg a nie "bajerki". Ja chciałem telefon z bajerkami ale i tak to się później nudzi więc wybrałem V3. A tak wogóle to polecam ten telefon =)
    0
  • Users Avatars Mini
    rafcyk pisze: 2006-04-22 01:22
    Uzywam go od 2 tygodni i narazie jestem zadowolony. Tylko czemu Motorola zablokowala w sofcie pamiec na smsy w telefonie?!?! Musialem edytowac seem zeby moc normalnie korzystac z telefonu.
    0
  • Users Avatars Mini
    Kolos pisze: 2006-04-22 10:59
    Co wy macie do tego telefonu ,nalezy sie bardziej zapoznac z tym telefonem i wszystko gra ,ksiazka tez jest ok.mam v3 z softem v3x i wszystko jest ok,7 mb pamieci, kamera ,szkoda tylko ze nie ma dołaczanej pamieci,to ma drozszy egzeplasz v3i PS kolos
    0
  • Users Avatars Mini
    peewee pisze: 2006-04-24 23:05
    Mam ten telefon jakieś 2-3 miesiące narazie jestem zadowolony. Jest elegancki, poręczny i prosty w obsłudze. Może nie jest szczytem kunsztu technologicznego, ale mnie prawie wystarcza.
    0
  • Users Avatars Mini
    kris pisze: 2006-05-10 22:31
    Kolos to Ty jakis fenomen jestes jak masz soft od V3x - szczegolnie ze V3x jest zupelnie inna pod wzgledem hardware'owym i gdybys wrzucil ten soft do V3 to by Ci tylko dymek poszedl :P (inne procki) Wiec nie klam. A telefon dla osob korzystajacych z telefonu a nie bawiacych sie zabawka z mozliwoscia dzwonienia.
    0
  • Users Avatars Mini
    motokrzysiek pisze: 2006-05-13 01:31
    Nie rozumię Waszych problemów. Mam V3 od trzech miesięcy i niczego więcej nie potrzebuję - ani kart pamięci ani więcej miejsca w telefonie. Uważam że spełnia w pełni swoją funkcję i jestemz niego w 100% zadowolony. A jeżeli chodzi o zdjęcia i filmy to przecież zawsze można je wrzucić do kompa - więc nie rozumię naprawdę po co komu do szczęścia w telefonie dodatkowa karta pamięci - od tego są aparaty cyfrowe. Czyż NIE?!!!
    0
  • Users Avatars Mini
    PiTT pisze: 2006-06-12 23:57
    Kris - jakiś dziwny jesteś, ogólnie wiadomo że można wgrać nowy soft jak to się przyjęło od "V3x" Poprawia to zdecydowanie prace telefonu i trochę powieksza pamięć Wystarczy trochę poszukać po forach komórkowych to byś to wiedział a nie wyśmiewać się z kolegi bo teraz Ty jesteś powodem do śmiechu tych co czytają to co nampisałeś :p
    0
  • Users Avatars Mini
    PiTT pisze: 2006-06-12 23:57
    Kris - jakiś dziwny jesteś, ogólnie wiadomo że można wgrać nowy soft jak to się przyjęło od "V3x" Poprawia to zdecydowanie prace telefonu i trochę powieksza pamięć Wystarczy trochę poszukać po forach komórkowych to byś to wiedział a nie wyśmiewać się z kolegi bo teraz Ty jesteś powodem do śmiechu tych co czytają to co napisałeś :p
    0
  • Users Avatars Mini
    najt pisze: 2006-06-16 16:51
    To ja juz nic nie wiem.Jedni pisza ze mozna wgrac soft od v3x do v3 inni ze nie.Ja nigdzie nie moge znalezc strony z informacja czy i jak to mozna zrobic.Dodam tylko ze juz tningowałem e398 i lekko v3. pzdr
    0
  • Users Avatars Mini
    lolaxy pisze: 2006-06-23 22:50
    Hej! Mam pytanie: jak ustawić raport wysyłanych smsów??? czy wogóle jest taka opcja w Motorolce V3 ??? Pozdro :-)
    0
  • Users Avatars Mini
    wojtas pisze: 2006-07-05 19:20
    a ja miałem SE k700i i stwierdziłem ze nie potrzebne jest az tyle opcij multimedialnych... WOLE V3 :-) Miałem tez V 500 i V 547 moze juz wyrosłem z zabawek...???
    0
  • Users Avatars Mini
    rolls pisze: 2006-08-02 14:58
    V3 jest naprawdę super pod względem wyglądu, ale aparat i kamera pozostawiają wiele do zyczenia:-(
    0
  • Users Avatars Mini
    iceman76 pisze: 2006-08-04 10:20
    Warszwska elita fck co to krw ma byc Prawda telefon dobrze wyglada ale to nie wszystko to wrecz za malo
    0
  • Users Avatars Mini
    Seba pisze: 2006-08-16 21:48
    Siemka jo mom takie pytanie jak sie wgrywa Softa do komorki Motorola V3x, bo softa mam ale nie wiem jak go wgrac na komorke:(:(:(
    0
  • Users Avatars Mini
    Wasykij pisze: 2006-11-22 11:28
    mam telefon i jest super, bateria nie jest zła jak to niejedni twierdzą, najważniejsze co powinno byc w telefonie jest i jest super. Aparat foto może być - nie używam, nagrywanie video jest ale ni używam to zbytek w telefonie - wogole niepotrzebne, telefon ma byc do dzwonienia i pisania sms i to dizała w niej nadwyraz dobrze i koniec
    0
  • Users Avatars Mini
    voodoo pisze: 2007-01-05 18:19
    normalnie wiekszości z was to słuchać niemożna mam v3 i wcale nie jestem elitą z warszawy telefon fajnie wyglada i dzwoni i to powinien robić a jak jeden z drugim chce robić film z wesela ciotki to kupcie kamere a co do sms no to może i racja ze nokia jest prostrza ale poco komu wysyłac sms np.za kierownicom ostatnio mnie taki baran zachaczył noi niestety dostał po ryju a jak spotkam następnego osła to tez mu dam w morde normalnie jak dzieci wszkole pod ławką
    0
  • Users Avatars Mini
    Largo pisze: 2007-01-11 18:35
    w mojej V3 cos piszczy i doprowadza mnie to do szalu i nie wiem czy tylko tak jest w mojej czy we wszystkich, i nie wiem czy do jest wada fabryczna czy cos sie poprostu zepsulo...
    0
  • Users Avatars Mini
    spaco pisze: 2007-01-31 21:40
    Miałem V3, byłem zadowolony: zgrabny, wielofunkcyjny telefonik lecz z małym zasobem pamięci!!! Teraz jestem szczęśliwym posiadaczem motki V3i z karta 512. i odtwazaczem Mp3 nemam nic mu do zazucenia, tetefonik jest super!
    0
  • Users Avatars Mini
    fedkam pisze: 2007-02-06 11:28
    telefon taki sobie reklamacje na wyswietlacz bardzo czesto.dla kobiety bez koniecznosci wyjmowania z torebki.
    0
  • Users Avatars Mini
    Potifar pisze: 2007-03-24 22:26
    Wygląd ekstra a reszta to lipa. Zdjęcia do kitu, mała pamięć, brak słownika T9 a do tego jeszcze gubi zasięg. I ta cena.
    0
  • Users Avatars Mini
    PePe pisze: 2007-09-07 22:04
    telefonik jest warty:) sam taki posiadam jestem bardzo zadowolony:D szczegolnie ze mam 8mb pamieci a nie 5 jak jest normalnie:)pozdrawiam:D
    0
  • Users Avatars Mini
    PePe pisze: 2007-09-07 22:07
    kolego Potifar nie zgadzam sie ze nie ma T9:P telefon ma T9 tylko niestety telefon jest dla tych ktorzy umia sie nim obslugiwac:D
    0
  • Users Avatars Mini
    ona pisze: 2008-06-06 19:56
    mam ten tel. od stycznia szczerze to żałuję że go kupiłam . Jak ja otwieram to nie wiem jak to napisać ale tak bzyczy mi coś i to jest bardzo wkurzające nie wiem co to ale może jak ktoś wie to niech mi napisze nawet tu w komentarzach bym była bardzo wdzięczna ...
    0
  • Users Avatars Mini
    Natalcia pisze: 2008-07-31 12:38
    Mam Ten Telofon Fajny jest Tylko nie wiem jak rzucic zdjecia z tego fona na kompa ktoś mi powie pisacć Z GÓRY BAAAAAAAAAAAARDZO DZIĘKUJE :*
    0
  • Users Avatars Mini
    Olx pisze: 2016-04-02 00:50
    Ile razy można powtórzyć słowo "wygląd"? Najwyraźniej wiele razy...
    0
  • Users Avatars Mini
    Bambus pisze: 2017-10-06 13:50
    Właśnie kupiłem w całkiem dobrym stanie i będę używał! Mam w pompie smartfony, czuję się jak bym kupił stylowego roadster'a. I co że koleś obok podjeżdża nowiutkim BMW z łączem satelitarnym. Ale to ja mam stajla. Pozdrawiam wszystkich, których urzekł urok starego wina i starych telefonów...
    0

Rekomendowane:

Akcje partnerskie: